Mamici casnice (32)
Raspunsuri - Pagina 12

Porumbel30 spune:
Porumbel30 spune:
 Pai da , voi va intalniti si eu o sa ma uit prin gaura...net-ului...
Nu-i corect !
Macar sa va simtiti bine si pt. mine ! Si fara poze sa nu veniti inapoi , intelesu-m-ati ?  

Fetelor , mi s-a pus pata :vreau sa-mi cumpar sampon colorant .
Nu vreau sa-mi schimb culoarea, vreau doar sa dau un pic de stralucire .
Parul meu e saten-inchis .
Problema e ca nu vreau s-o dau in bara !
Voi ati apelat vreodata la asa ceva ?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Danelutza spune:
Danelutza spune:
  ... sint tot eu, n-am prea intrat ca ieri ne-am pascuit
... sint tot eu, n-am prea intrat ca ieri ne-am pascuit  , astazi am ieshit prin gradina la muncit, ca la catolici numai prima zi e sarbatoare,
, astazi am ieshit prin gradina la muncit, ca la catolici numai prima zi e sarbatoare, nu-i ca la noi la ortodoxi, vreo saptamina...
 nu-i ca la noi la ortodoxi, vreo saptamina...
Gata, mai dispar sa ma vada barbatul ca-s harnica  , dar chiar daca nu ma dau mare in fatza lui, n-are ce face nu ma poate schimba, ... pai unde gaseste asha nevasta ca mine ?!
, dar chiar daca nu ma dau mare in fatza lui, n-are ce face nu ma poate schimba, ... pai unde gaseste asha nevasta ca mine ?! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre 
Daniela si principesa ISABELLA  (5 iunie 2005)
 (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami

Danelutza spune:
Danelutza spune:
 Aaaaa, uita baba ce sa fac 
Flavia, da-i cu rectificarea, scoate bebitza Corinei din burtica de pe prima pagina, trece-o la ... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre 
 (5 iunie 2005)

Danelutza spune:
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ange
Danelutza,tu esti catolica ca-mi scapa?
Nuuuuuuuuuuuu, sint ortodoxa, dar profit de doi pashti de soatza-i catolic, Isabella la fel... asha ca sarbatoresc la greu...

Daniela si principesa ISABELLA
 (5 iunie 2005)
 (5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 da, da. are dreptate cami, la mijlocu' tarii.
mey, proaspetele noastre mamici ce fac? cine mai stie ceva de ele?
alexa 

ange spune:
ange spune:
 Alina,proaspetele mamici sunt ocupate rau pe cat erau ele de active cand erau gravidute,pe atat sunt absente acum candsunt proaspete mamici
 pe cat erau ele de active cand erau gravidute,pe atat sunt absente acum candsunt proaspete mamici
Dar daca le prind!!!
Danelutza,si Isa e catolica mai? tu pregatesti pastele de 2 ori?!?!
mai a inceput "saptamana patimilor"
trebuie sa fim cuminti saptamana asta,sa vorbim frumos si curat ca altfel Doamne,Doamne pune  pe noi
 pe noi 

Porumbel30 spune:
Porumbel30 spune:
 Ange, esti sigura ca doar saptamana asta trebuie sa fii cuminte ? Sau ca doar saptamana asta se uita Doamne-Doamne la tine ?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

zina23 spune:
zina23 spune:
  Ce mai face-ti?
 Ce mai face-ti? 
Mie nu mi-a mers internetu  

pana mai devreme....cand a venit "colegu" de la munci si l-a reparat....nu stiu ce avea la setari
 pana mai devreme....cand a venit "colegu" de la munci si l-a reparat....nu stiu ce avea la setari  

Sunt in urma ..n-am citit tot...dar pana maine...se rezolva...vad si pozele de la Flavia... 

Acum va las... o dupa-amiaza placuta ...si o saptamana si mai placuta.
 o dupa-amiaza placuta ...si o saptamana si mai placuta.  

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005
 http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005 

Georgy & Roberto-Akira 

Danelutza spune:
Danelutza spune:
 Camelia e catolica si Isa, asha ne-a sfatuit preotul ortodox caci catolicii sint in majoritate, iar eu in minoritate  , adicatelea sarbatoresc de doua ori pashtele.
, adicatelea sarbatoresc de doua ori pashtele.
Asa-i saptamina patimilor, trebuie sa fim cumintzi-cumintzele ca doamne-doamne ne vede...
 (5 iunie 2005)