societate SRL
va rog mult de tot sa-mi spuneti "unde sa ma duc" pt a infiinta o societate SRL
Oare, pot si de aici de unde sint?va multumesc foarte mult pt timpul acordat
Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide
Raspunsuri
kriss79 spune:
La un avocat sau la Oficiul Registrului Comertului. NU poti sa o infiintezi de peste mari si tari, doar eventual cu o procura speciala pentru un avocat.Evita "birourile stradale" cu infiintari societati care se gasesc pe toate drumurile, nu sunt persoane specializate si poti fi inselata.
Cristina S.
RIARA spune:
multumesc foarte mult Cristina.Oare,trebuie neaparat sa ajung in Romania?Te rog mult sa-mi spui ce inseamna "birouri stradale" .Scuza-ma ca-ti rapesc din timp 
kriss79 spune:
sunt pe toate drumurile in Romania birouri care fac srl-uri nefiind persoane specializate.cel putin in Iasi sunt cu duiumul..
Poti face de acolo o procura unei rude,cunostinte sa se ocupe de acte sau unui avocat.Procura fie o faci in romana la Ambasada,fie in japoneza(parca Japonia este tara unde locuiesti), dar va trebui sa fie tradusa si legalizata aici.
Cristina S.
marinar spune:
quote:
Initial creeata de RIARA
va rog mult de tot sa-mi spuneti "unde sa ma duc" pt a infiinta o societate SRLOare, pot si de aici de unde sint?va multumesc foarte mult pt timpul acordat
cine o sa fie administratorul firmei???
intreb pt ca administratorul trebuie sa dea o declaratie la notar si specimen de semnatura.
marina
pozici
RIARA spune:
Va multumesc pt raspunsuri.Deci,trebuie sa deschid o societate SRL in Ro pt a putea cumpara rachiu si a trimite in Japonia.Administrator?
.......Nu pot fi eu daca locuiesc in Japonia?![]()
Daca vreau sa fie pe numele meu am inteles ca trebuie procura pt cineva din partea mea,dar imi trebuie separat administrator in RO?
kriss79 spune:
Da, Riara, iti trebuie un administrator de aici.Atata timp cat tu stai acolo, ai nevoie de cineva sa se ocupe de firma in Romania.
Cristina S.
RIARA spune:
Multumesc foarte mult Kriss,mi-a fost de foarte mare ajutor sfatul tau
Te pup si multa sanatate

Marinar are dreptate..