Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA MAMICILOR !
Nu a-ti mai postat in ultimul timp, cred ca sunteti ocupate cu bebelusii vostri! Va las atunci si voiam sa va urez :
UN 1 MAI FERICIT CU GRATARELE BUNE SI TOT CE VA DORITI !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel eu atat am de zis: ! Sa stii ca n-as fi indraznit sa spun ce am spus daca n-as fi simtit cu adevarat. Am ajuns sa cred ca sunt legaturi pe care nu le-as fi vazut in veci posibile data fiind distanta. I-am aratat Ruxandrei pozele Mariucai si i-au placut tare mult: mi-a declarat ca vrea si ea un bebe mic la noi acasa. Stati asa ca nu mai scap de fie-mea acum, vrea sa-i scrie si ea ceva Mariei: Eu sunt Ruxi. MARIA,iti doresc sa cresti mare si sa o asculti pe mami a ta. Cand vii in Romania sper sa ne vedem. Te pup.

Gata am scapat de intrus

Ioana un de la mine. Noi am fost ieri la gratar si tare buni au mai fost micii. Am fi mers la mare, dar cum am avut domnisoara cu mucisori n-am indraznit sa riscam mai mult.

Roandre ce mai faci? Cum este la noul loc de munca? Alexia a scapat de raceala?

Fug sa pun masa ca imi mananca urechile familia . O zi placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am gasit fetelor!
Sper ca a-ti avut o zi cat mai buna de 1 Mai.
Noi am vrut sa mergem cu Eduard la Gradina Zoologica dar a fost imposibil sa gasim un loc de parcare, mai sa nu mai iesim de acolo. Asa ca pana la urma am ajuns in Herastrau si ne-am simtit bine si acolo. Apoi am venit acasa si am facut mici si friptura la gratar cu cartofi prajiti si am baut bere in 4. Azi chiar mi-a fost pofta de un pahar de bere.....si nu din aceea fara alcool..
Maine e o zi mare, incepem cresa. Va rog fetelor sa ne tineti pumnii sa fie bine ca avem si eu si sotul niste emotii...

Va pup pe toate !

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

CORNELIA_LAURA eu i-ti tin pumnii stransi, sa treceti cu bine ziua de maine! Lasa ca o sa fie bine, fii fara grija! Bebe din burtica ce mai face?

SIM ma bucur ca v-ati distrat ieri, sper ca si pentru mine, pentru ca eu nu am plecat nicaieri nici azi! Primeste si de la mine o pentru 1 MAI! Eu sunt putin trista, pentru ca luna asta este ziua mea de nastere si nu ma bucur ca trece timpul si inca nu am un bebe.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Vai Simo, m-a topit Ruxy! Fie-mea inca nu stie sa pupe da o pupam eu si Danut (daca ii dai voie)... Sigur o sa vina inca un ingeras frumos si la voi! Stai linistita, stiu ca tu crezi tot ce spui, de-asta ma si impresioneaza atat mesajele tale, da o mai dau pe gluma, ca altfel prea mi se face pielea de gaina :-) Pupici

Ioana, fruntea sus. Roaga-te la Dumnezeu si va veni bebe cu siguranta... Planurile Lui nu le poti sti, poate chiar luna asta vine bebe... sunt mamici si de peste 40 de ani o multime (chiar la mamici de mai-iunie 2004 unde intru eu e o mamica. Nu iti pierde speranta! Si, la multi ani de ziua ta! Bucura-te de viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu si nu inceta sa speri in minuni! Bucura-te de cei dragi, de soare, de viata... Noi iti tinem pumnii si va veni si bebe.

Cornelia bafta multa cu acomodarea la cresa! Tinem pumnii stransi, imi imaginez cam ce emotii ai...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Hop si eu. Vesti nu prea am, deci voi bate campii timp de cateva randuri. In Canada nu a fost liber de 1 mai, deci nu am facut nimic deosebit in acest weekend. Am iesit cu Tommy in parc in fiecare zi si a fost foarte incantat. S-ar da in leagan cat este ziua de lunga.

Vineri mergem la ecograf si am emotii mari, caci nu l-am mai vazut pe bebe mic de mai bine de o luna. Sper ca totul este bine.

Cornelia, stiu, si eu l-am dus pe Tommy la gradinita cu inima cat un purice, iar lacrimile imi curgeau suvoi, dar acum este cel mai fericit copilas sa fie acolo, cu prietenii lui. I-a luat ceva timp sa se obisnuiasca, au fost partide de plans si momente dificile, dar au trecut toate cu bine. Curaj!

Irinel, ce bine ca micuta este cuminte si ai timp sa intri si pe forum... Eu nu stiu cum va fi, dar sper sa fiu si eu mai putin stresata decat la primul bebe si sa reusesc sa-mi gestionez mai bine timpul (pe Tommy il tineam cat este ziua de lunga in brate).

Sim, Roandre, Asi, .

O saptamana placuta in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 11+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

IRINEL multumesc mult pentru incurajari! Esti o dulce ca deobicei si desi ai doi copii acum de crescut i-ti mai faci timp si pentru noi! Ma uimesti in continuare si nu pot decat sa i-ti doresc tot binele din lume! Dumnezeu vede bunatatea ta si te rasplateste pe masura! Te si i-ti trimit o !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare dragelor!

Noi am fost plecati in acest weekend prelungit la socrii, undeva pe la munte si tare bine a mai fost. Alexia mea a fost atat de incantata incat numai afara a stat cam tot timpul. Numai la "ham" ii era gandul...chiar si la 4 dimineata s-a ridicat in pat si cu ochii inchisi a inceput sa-l strige pe "ham". Ii trecuse raceala, dar e iar infundata...oricum, per ansamblu e ok.
Dc vreti sa vedeti cateva poze cu noi, dati click aici

La noul loc de munca e din ce in ce mai bine...m-am acomodat, am inceput sa pricep si eu "cu ce se mananca" jobul asta....e ok.

Cu bb2...nu am mai tinut nici o evidenta, asa ca dc e sa apara...e pura intamplare. Nici nu mai am chef sa ma gandesc la asa ceva...ca raman doar cu ganditul...

Cornelia, chiar m-am gandit la tine azi de dimineata...cum a reactionat Eduard la cresa?

Ioanatugs, deci luna asta dai de baut virtual...de abia astept...hehehe! Iar bb...o sa vina el iar noi facem galerie sa vina cat mai repede!

Va pup pe toate!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am trecut sa va pup pe toate si sa va urez bb cat de curand sarcina usoara la cele care au.Noua ne-a venit beleaua,poate luna viitoare s-o intampla vreo minune. Pupici la toate

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor. A trecut si prima zi de cresa.
Dimineata cand l-am lasat acolo nu au fost probleme, s-a dus direct la joaca la copii. Insa mai tarziu m-au sunat sa ma duc sa-l iau la 13.00, sa nu-l las si la somn pt ca a plans mult pana atunci. De mancat mi-au zis ca a mancat la pranz.
Oare cum va reactiona maine dimineata cand o sa-l las acolo???
Eu ma asteptam sa planga cand il las...dar nu chiar toata ziua...

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput