CAPRA CU TREI IEZI
Raspunsuri - Pagina 4
vilma spune:
Traiasca "Shec" si magarusul lui!!!! Noi il vedem de 2 ori pe saptamana, de 2 sau 3 luni de cand a venit tati cu el acasa. Poate uneori si mai des. Nu mai stiu de cate ori l-a vazut Ancuta, care e inebunita efectiv dupa Shrek. Nu are rabdare sa se concentreze decat pana la faza cu lupta din arena "printului" Faquad (sau cum l-o mai fi chemand). Este cel mai bun film de desene animate "fabricat" in ultimul timp. Ii place inceputul, cand se spala Shrek si sparge oglinda si ii mai place o faza: aia cand apare Robin Hood (ii derulez eu pana acolo), cand danseaza trupa de numa'.
Mugur spune:
Imi aduc aminte ca m-am speriat cand eram mic atunci cand am vazut faza cu Baba Cloanta din Alba ca Zapada(desenul animat). Noroc cu fratele meu care m-a linistit si mi-a spus ca nu exista Baba Cloanta.
dede spune:
quote:
Originally posted by Mugur
Noroc cu fratele meu care m-a linistit si mi-a spus ca nu exista Baba Cloanta.
Ionut
Cum, nu exista Baba Cloanta? Ufff, ce bine ... pot sa sting si io lumina cand ma culc.
DeDe
irinuca spune:
Q - Poeziile alea " cumplite" - cutu schiop, gandeacelul si restul sunt scrise de Elena Faragot, persoana pe care eu personal o urasc din toata inima(biata femeie!).Cand nu eram cuminte si o enervam pe soramea, incepea sa-mi recite cateva versuri si gata-ea era razbunata pt. restul zilei iar eu...complet terminata.
DD - somn usor!
Irinuca
Danza spune:
quote:
Originally posted by Julie
Matei al meu (6 ani) a plans acum vreo doua saptamani cand i-am citit (pentru prima data) "Catelusul schiop". Eeeehhhh....
Eu, fiind mica, intotdeauna plangeam cand imi citea mamica Catelusul schiop de Elena Farago. Iar lui Danutz (1,7 ani) cand ii citesc, imi arata la labutza catelului si zice "buba":)))
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui
Danuzpaginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
micaela spune:
Si eu cand ascultam recitand la scoala pe unul din colegi "Moartea caprioarei" plangeam si-mi era rusine sa nu ma vada ceilalti colegi.
mmihaela spune:
Am avut experiente asemanatoare. Din colectia cu povesti citesc de una singura povestile inainte de a i le citi lui. Nu inteleg cum ajung povesti precum Barba Albastra.
Pana si "Hansel si Graetel" mi se pare tampita. Explica-i tu copilului, cum s-a terminat cu bine, daca Graetel e sau nu o criminala (c-a aruncat-o pe baba'n foc), iar amandoi nishte hoti: i-au furat babei cutia cu comori.
Pupici, Miha.
ad_risnov spune:
Mamici, atentie si la Puiul de Bratescu Voinesti, este sfasietoare. Imi aduc aminte ca eram la gradinita cand ne-a citit-o educatoarea si mie imi era rusine sa plang, doar simteam nodul in gat si nu mai puteam vorbi. Am ramas marcata de povestirea aia!!!
Am auzit ca si la Teatrul Ion Creanga sunt niste piese de teatru foarte tragice.
Asa ca sa va interesati daca va duceti copiii pe acolo!!!
Adriana
in 18 saptamani
ciufulici spune:
Am vazut ca subiectul nu e tocmai nou, sper ca bebe a mai crescut intre timp si nu mai plange asa de tare.![]()
Eu am avut o perioada de spus "Scufita Rosie" ca nu era voie sa gresesc nici un cuvand deoarece Diana mea o stia pe din afara. Intamplarea e ca mai erau seri cand ii spunea tati povesti si uneori i se tremina repertoriul, si atunci incepea sa mai inventeze cate ceav nou pe la fiecare poveste.
Si asa intr-o seara cand incepusem eu "Scufita Rosie" si am ajuns la partea cu ce avea ea in cosulet eu ii spuneam ca placintute si vinut, si atunci ea vine cu completarea ca mai avea si banane si un pistol mic. ![]()
Eu am ramas masca si nu stiam ce se intampla. Mi-a spus ea povestea mai departe. Cica tatai a zis ca Scufita Rosie in Thailanda nu are de unde sa duca vin la bunicuta ca nu este aici, e scump si ii duce banane ca sunt pe toate drumurile, iar bunicuta fiind bolnava nu ii trebuie vin ca se imbata. Bine am zis eu dar ce e cu pistolul? S ea a zis:"cand ajunge Scufita Rosie la bunicuta si ii spune, vai bunicuta ce gura mare ai iar lupul ii spune ca sa te mananc mai bine ea scoate pistolul si face pac"....
Dupa toata povestea asta cateva saptamani bune l-am trimis pe tati la spus povesti ca avea imaginatie si uite asa acum Diana e fetita mare si stie pe din afara o gramada de povesti numai sa vada cartea despre care e vorba si iti citeste pe nerasuflate din memeoria ei cu intonatie cu tot cate povesti vrei. Ai vostri copii stiu povestile, vi le spun?
Fetita noastra ii plac grozav cartile cu povesti si in general orice carte.
Succese tuturor la povestit si copii ascultatori care intreaba daor din cand in cand nu ca fetita mea, imi pune n intrebari la fiecare poveste![]()
Cu drag 2xCiufulici