Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
Asa,asa Sunule.Chiar ma intrebam pe unde esti...
Stefania inca nu a adormit, deci nu pot sa-mi fac drum pe la baie ca ma vede.Inca mai astept si mai stau pe-aci.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Cea mai tare fazaaaaa.....
De fraiera ce suuuuuuunt....
De azi ziceam ca tin post.Si mi-am facut cafeaua, si mi-am pus lapte in ea....Sunt la a 2-a ceasca...si acum mi-am dat seama ce am facut...
Ii dau un mesaj si sora-mi, ca si pe ea am servit-o....Dar nu ne-am dat seama...
Sa vedeti injuraturi....
Avem si POZE
NicoletaB spune:
buna fetelor
eu ma lupt cu o raceala groaznica contractata la un gratar de Florii
vreau acasa la mine in pat
SunSmile spune:
Yap! Era s-o fac si eu de dimineata. Ca nu-s bautoare de cafea si beau mult lapte. Dar mai gust asa...un mini-sfert de ceasca de cafea si restul lapte! si dimineata...am baut o gura de cafea si apoi un fresh de porto. Bine ca am realizat....
Las' ca de maine nu mai faci. Macar tine-l in continuare!
quote:
Originally posted by georgi75
Cea mai tare fazaaaaa.....
De fraiera ce suuuuuuunt....
De azi ziceam ca tin post.Si mi-am facut cafeaua, si mi-am pus lapte in ea....Sunt la a 2-a ceasca...si acum mi-am dat seama ce am facut...
Ii dau un mesaj si sora-mi, ca si pe ea am servit-o....Dar nu ne-am dat seama...
Sa vedeti injuraturi....
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Buna Optimistelor !
Mai primiti membri noi ! Eu sunt super optimista, dupa cum veti vedea si la titulatura ....Nu sunt de fel optimista dar pe 1 ianuarie 2006 mi-am propus sa fiu numai optimista si vad ca mi-a reusit pana acum...
Nicoleta si eu sunt racita, nu stiu de unde am contactat-o dar de sambata nu pot sa fac nimi, ba mi-e cald, ba frig, ma doare capul ....nasol moment ...dar imi revin eu ....ca am nevoie sa fiu fresh...
Va sarut si o saptamana fara "patimi" .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
hello! aici sunt. alexa e afara cu mama si eu in loc sa fac treaba ... butonez.
dany, bine ai venit!
sunule, tu esti la job? sau acasa?
georgi, ai facut-o, ai facut-o. acu' stii si numai repeti. nu se pune ca nu a fost intentionat.
nicoleta, multa sanatate!
alexa
SunSmile spune:
Iupiiii!Bun venit, Dany! Si te asteptam sa vii des la noi! Multa sanatate!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Buna Optimistelor !
Mai primiti membri noi ! Eu sunt super optimista, dupa cum veti vedea si la titulatura ....Nu sunt de fel optimista dar pe 1 ianuarie 2006 mi-am propus sa fiu numai optimista si vad ca mi-a reusit pana acum...
Nicoleta si eu sunt racita, nu stiu de unde am contactat-o dar de sambata nu pot sa fac nimi, ba mi-e cald, ba frig, ma doare capul ....nasol moment ...dar imi revin eu ....ca am nevoie sa fiu fresh...
Va sarut si o saptamana fara "patimi" .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Asa ziceam si io.Ma iarta DD.
Daniela bine ai venit la noi. .Cum apare Eveline o sa te treaca pe listutza.
Hai ca pana adoarme fi-mea ma apuca leneaaaaa
Da nu ma laaaaas.Vreau sa fie curatenie de Paste.Parca atfel nu vin Pastele...
Apropos, stiti cum arata biblioteca mea stearsa acu cateva zile?Numai amprente....O las asa si o mai sterg vineri o data.
Avem si POZE
SunSmile spune:
Sunt la jobul nr 2. Si de altfel treaba este..dar ori sunt eu foarte rapida, ori nu e prea importanta. Caci vaz ca deja ma plictisesc. Sau o fi...aburul sarbatorilor ce se apropie???
Nush..ideea e ca sunt pe aici...abia astept sa ajung la baietii mei acasa!
quote:
Originally posted by alexa si mami
hello! aici sunt. alexa e afara cu mama si eu in loc sa fac treaba ... butonez.
dany, bine ai venit!
sunule, tu esti la job? sau acasa?
georgi, ai facut-o, ai facut-o. acu' stii si numai repeti. nu se pune ca nu a fost intentionat.
nicoleta, multa sanatate!
alexa
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Mai...daca era topicul pesimistelor cred ca vorbeati mai mult! Asa...mute mai nene! Hai spor la trebi...si cand va revine optimismul, va astept!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven