Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
miria_cristina spune:
Am pus si noi poze noi AICI
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Miria superbe pozele...

si imi place de tarancuta ta
..tu i-ai pus naframuta sau turbanul???? a stat sa il pui in cap????
Pupici 
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
am vb cu fulgu si zicea ca in we asta nu poate se na vedem in parc...merge la socrii, dar poate ramane candva sapt viitoare
paxela
din partea ei si felicitari!
eu azi am reusit sa o duc pe bunica mea la tara, am intarziat putin la meditatie(chiar la nepotelul lui miki
apropo pe unde esti? nu ne-ai mai scris de mult)...am venit acasa destul de obosita dar mi-am revenit repejor cand au inceput si ruxi si alex sa sara pe mine.
eu inca mai astept vremea buna...m-am saturat de vant, ploaie si frig...
va pup
pe toate...am fugit la nanitza...promit ca maine ma uit la poze...
monica
Cecilia C spune:
Mai fetelor dragelor, am pus si noi o gramada de poze AICI ca sa ne vedeti ce zambarete suntem si ce mari ne-am facut
Pupici si noapte buna!!!
17+sapt
Poze
poze bebe
onitza spune:
Ma uit pe pozele lui CICI si ale MIRIEI CRISTINA, fetelor aveti doua flori de fetite! tot incerc sa imi dau seama care poza imi place mai mult, dar toate sunt frumoase, reusite, nici nu avea cum altfel!!!! amandoua arata bine si cu falcutze sa le papi nu alta!!!!
CICI, mey, ce mami graviduta mumoasa esti!!!!! 
Eu am baut cafea seara si se vede....nu mi-e somn deloc!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
CICI, uite, asta ma amuza teribil!!! e o dulceataaa!!!
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
CRISTINA, e scumpa foc Dami aici! 
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Cecilia C spune:
Onitza
, lasa ca nici cu Paulica nu mi-e rusine, e un dragut si un scump, zici tu ca i-au mai scazut lui falcutele dar acuma ca se face bine o sa le puna el la loc.

17+sapt
Poze
poze bebe
onitza spune:
Doamne-ajuta CICI!!!! m-a surprins azi ce cumintel a fost si ce bine a papat! cand ii ziceam"hai cu mami sa papam! imi dadea manuta si mergea cu mine pana la scaunel, unde voia el singurel sa se urce!!!
imi venea sa il mananc!!!! si azi doua mese le-a papat in bucatarie fara televizor!!!
s-a vazut ca e mai bine, a fost mai energic, mai cu chef de joaca, si l-am scos 5 min prin fata blocului azi, ca a batut vantul, daca il vedeai ce fericit eraaaaaaaaaaa!!!!
a mers frumos cu mine de mana, parca nu era Paul!!!
I-am facut 2-3 pozici , poate reusesc sa intru la el in camera unde am uitat aparatul si sa le pun, sa il vezi ce scump e!! moaamaaaa ce imi laud odrasla!!! somebody stop me!!!!!
![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!