40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 6
nematics spune:
Adriene,
ce dragutzi trebuie sa fie amindoi - lasa-i sa-si vada de aventura lor, sunt sigura ca nu o vor lua pe aratura
nu-i stresa - vezi, ei se straduie sa faca ceva pe placul tau - ce poate fi mai emotionant? Asta inseamna ca si ea apreciaza sprijinul tau in aceste momente tulburi pentru ea in care nu stie incotro s-o ia! Lasa-i in pace, pune un pic de distanta sa nu se simta cu "cerberul" in spate -nu vor face nimic necuvenit, sunt sigura. Daca ar fi vorba de fiul meu, sa stii ca eu asta as face.
Si-apoi sa stii ca si eu ma uit la el si ma simt ca si gaina care a clocit un pui de ratza si-acum sade la malul baltii si nu-ntelege ce face el pe lac!!
Sa stii ca pe mine m-a impresionat ca stau amindoi la bucatarie si se silesc sa pastreze o atmosfera de normalitate! Va pleca si singura, ca realizeaza si ea ca nu poate sta la tine...
mai spune-ne, eu sunt la post! BTW: am venit la birou sa termin ceva, e 8 jumate seara si n-am gasit loc liber in parcare!! Cu workoholicii astia de americani,nu te pui
cite un gind bun pentru fiecare din fetele de aici - sunt si eu in mare viteza, in noaptea asta trebuie sa termin ceva important!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
nematics spune:
PS: si daca le spui ca ai interviul miine si vrei sa te gindesti la asta si nu la alte "treburi", sa vezi daca nu o sa-ti aduca si ceai si sendwichiuri, la pat! Doar ca sa ai tu liniste sa iti vezi de interviu!
Amina sa iei o decizie si sa te ocupi de ei pina termini cu interviul, daca se poate
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Danna_36 spune:
Adrienne, cred ca Nematics are dreptate. Nu ma pricep, ai mei pui sunt mititei, dar si eu as zice sa lasi un pic apele sa se limpezeasca, pentru ca daca ii respingi risti sa plece amandoi sau sa faca vreo prostie. Acum ca ai vorbit cu mama fetei si stii ca nu au dat-o afara, e clar ca e doar o criza si va trece. Nu cred ca are rost sa ii dai tu afara. Zic si eu...Imi dau seama ca e greu de luat o decizie...Dar cu fata ai vorbit? Incearca sa stai si cu ea de vorba, sa vezi ce are in minte, de ce a plecat, ce are de gand...dar asta numai dupa interviu...
Vorbeste si cu prietenul tau...cumva se vor aseza lucrurile, stai linistita. Si va fi bine. Iti doresc sa ramai cu mintea limpede si sa gasesti repede iesirea din labirint...
Mik, bucura-te de prezent si nu uita ca cei trei "mititei" vor ajunge si ei "teenageri" in cativa anisori...atunci sa te vad... A mea cea mare, la numai 7 ani, neimpliniti si aia, si ma lasa uneori fara replica...Ma intrb cum m-oi descurca mai tarziu...
Noemi, sanatate...
La toate va doresc Sarbatori Fericite si luminate, liniste in suflete si belsug pe mese! Nu voi mai intra pana dupa Paste, mergem la soacra-mea si ne intoarcem luni seara...
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
adrienne12 spune:
Dragelor, m-am hotarit. o pastrez pe ea, il dau afara doar pe el. ea stie sa gateasca, spala vasele, face curat.. Fiu-meu e un puturos. Nu stiu ce a gatit ea aseara, dar era f.f.bun. N-am mincat in viata mea. Carne tocata cu ceapa si usturoi, peste care a pus brinza americana velveeta (care mie mi se pare oribila dar in combinatia asta era buna) si sunca prajta. Se minca cu garnitura de spanac. AM mincat numai putin ca eu cu colesterolul, dieta etc... dar era f. bun... o sa o sun pe maica-sa sa-i spun. Ah, interviul a fost ok dar nu cred ca ma intereseaza. Alta firma de inginerie...
lu.more spune:
Ha, ha, Adrienne, macar sa te alegi si tu cu ceva, profitoareo!
Eu zic sa-i pastrezi pe amandoi cat oi putea, ca nu par copii rai, doar aerieni, ca toti tinerii.
Eu cred ca tie ti-e inima putin cam stransa cand il vezi pe fiul tau crescand... Dar, cum a spus Iuliana, nu incerca sa-l modelezi dupa un calapod, si stii ceva? Arata-mi mie un tanar de 19 ani care n-are fluturasi in cap! Stiu c-a luat amenzi si c-a lovit masina, dar cand o fi pe picioarele lui si-o da cu capul de greutati (adevarate) o sa fie mai atent cum conduce... Si, sa-ti spun ceva? Am citit undeva ca pana la 25 de ani in regula generala, creierul nu se maturizeaza, e inca in formare... asa ca s-ar putea sa mai ai de tras... Inca 6-7 ani, iti imaginezi ? Dar atata vreme cat nu face boacane (stii tu, din alea grave!), eu cred ca e ok si ca trebuie sa zambesti mai des...
Eram datoare cu reteta de pasta cu sare pentru modelaje.
O scriu, si pun si o adresa unde aveti mai multe explicatii. Siteul e in franceza, dar traduc cu placere daca e nevoie. (imi fac timp, promit!).
Mona, ma intrebai daca obiectele se pot usca in cuptor traditional. Cum sa nu, doar ca e luuuuuung... Se zice ca pt. un centimetru de grosime, sunt necesare 2 ore la 100°.
La microunde se lasa cam 30 de minute la 25% din putere. Am citit si eu, dar n-am incercat...
Ia uitati ce obiecte frumusele pot face copiii :
www.multiloisirs.com/patasel/index.htm" target="_blank">http://www.multiloisirs.com/patasel/index.htm
Reteta :
o ceasca de sare fina
o ceasca de faina
o jumatate de ceasca de apa.
Se amesteca totul intr-un castron. Apa se adauga putin cate putin (se pune mai multa daca e nevoie - depinde de tipul de faina).
Pasta nu trebuie sa se lipeasca (se framanta bine).
Se formeaza o bila de coca, care se inveleste intr-un film de plastic (sau punga), ca sa nu se usuce. Se tine la frigider pana cand va fi intrebuintata.
O pasta cu mai mult faina decat sare este mai fina.
Daca se pune mai multa sare decat faina, obiectele vor avea un aspect mai grunjos.
Se poate adauga cacao, scortisoara, boia de adrei ca sa obtinem o pasta colorata. Sau acuarele (gen tempera), sau coloranti alimentari...
Nu e obligatoriu sa sa usuce in cuptor. Daca e cald, se pot lasa in aer liber, dar cel putin o saptamana (10 zile pt. obiectele mai groase).
Apoi se coloreaza si se dau cu lac transparent.
Pe site sunt explicate si alte mici secrete, intrebati daca nu intelegeti!
Va pup!!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Adrienne, am ras eu ca o tii pe ea si il dai afara pe el... dar cred ca treaba nu e chiar asa de comica...
Dar tot se va rezolva si problema asta:)
imi pare rau pt. interviu, sper sa gasesti data viitoare ceva mai pe placul tau!
Azi am mers la sala de fitness, nu stiu cum ma scol maine dimineata...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
monagan spune:
fetelor, dragutelor, sa nu ma dati disparuta ca n-am avut timp nici macar de mine.
Azi am avut liber, asa ca m-am invartit ca un titirez si acu cad lata din cauza picioarelor.
Nu am citit tot ce ati scris, dar de Paste daca stau p-acasa intru si va citesc.
adrienne, cam delicata treaba!!!
gabibarta, cum stai cu febra musculara?
Va pup pe toate, ca sinteti niste dragute.
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=HV42671320
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by monagan
fetelor, dragutelor, sa nu ma dati disparuta ca n-am avut timp nici macar de mine.
Azi am avut liber, asa ca m-am invartit ca un titirez si acu cad lata din cauza picioarelor.
Nu am citit tot ce ati scris, dar de Paste daca stau p-acasa intru si va citesc.
adrienne, cam delicata treaba!!!
gabibarta, cum stai cu febra musculara?
Va pup pe toate, ca sinteti niste dragute.
http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=HV42671320
MG
mersi, stau bine... n-am decat la spate un pic si la coapse, in interior... dar din ce in ce mai tare o simt...
maine merg la piscina, sper sa-mi revin!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
adrienne12 spune:
Fetele am intrat sa va urez Paste Fericit. Eu voi avea musafiri. Am multe, multe pe cap, inclusiv doua interviuri pt. sapatminia viitoare, unul la o institutie medicala si altul la o firma de finante. Numai inginerie sa nu fie.
arinna spune:
Paste fericit tuturor ! Sanatate ,bucurii, indeplinirea tuturor dorintelor si....distractie placuta !!!!
........................
Knowledge is power!