40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 10
arinna spune:
Ce frumos, multumim...
quote:
Originally posted by Roxane
Hristos a Inviat!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Roxane
........................
Knowledge is power!
gabibarta spune:
Noemi, dac-as ajunge la 58 de kile, m-as imbata de fericire:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
noemi marian spune:
Gabi
Hai la 58kg si dau io
Problema mea ca eu am fost dintotdeauna ca un mitz.Mama avea obiceiul sa-mi spuna ca am un cit o cutie de chibrituri.
Si-n plus ma deranjeaza ca hainele nu ma incap si acu chiar n-am penghei sa-mi cumpar tzoale.Si nici nu-mi place sa cheltui pe ele,iar moda asta cu ciucurii sub buric si shelele pe-afara ma ucide.Sa nu mai povestesc de bluzele pina la buric.
De-asta voiu eu s-ajung la kg dinainte.Si alt motiv este ca,pina cu vreo 2 ani,nici atit,nu aveam celulita.Am acum.Ca deh!eram saraca.Acu's bogata
Mai vin la voi ca azi nu fac nik si-am vremeNomi
Hello, Adrienne ce faci?Dar pruncii?Sper ca esti bine Nomi
monagan spune:
Noemi, ca bine zici.Am profitat de okazie si m-am odihnit si asta mi-a luat tot timpul.
Eu am avut 58 kg,cand m-am maritat, iar de atunci am reusit sa acumulez vreo 12.Daca tot citesc pe aici de cure de slabire, poate ca o sa ma ambitioneze si pe mine si o sa trec la fapte, asa sa dau jos macar 5 kg.
Gabi, la ce vrei sa mai slabesti? ca arati f. bine. Esti chiar o slabanoaga.
Celelalte fete pe unde sinteti?
gabibarta spune:
mersi, fetelor... inca nu bem ca sunt departe de 58:) azi am fost la un chef, s-a pensionat un fost coleg de-al meu si m-am dus si eu:) am mancat un pic de tort
MG, mersi de compliment, sunt departe de-a fi slabanoaga... mai degraba oase si celulita:((((
pozici poze noi
nematics spune:
unde suntem?
eu la munca!!
ca munca l-a facut pe om, desi lenea n-a omorit pe nimeni, se pare!!
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Iuliana, si eu vreau la munca!!!Iar sunt singura cu talibanii, si iar se lupta intre ei
pozici poze noi
lu.more spune:
Si eu tot la munca, tocmai ce-mi inchideam calculatoru', si-am zis sa trag un ochi sa vad ce mai faceti.
Vad ca faceti bine, cand n-am eu timp sa scriu atunci scrieti voi mai abitir! Bine faceti, am ce citi cand oi ajunge acasa.
Iar acasa am copii. Si-ai mei tot ca talibanii lui Gabi.
Si-am mai vazut ca ati scris ceva de 58 de kile. Vorbeati de mine?
Eu ma zbat s-ajung la 56 dar se pare ca atunci nu slabesti, cand ai de dat putine...
Va pup
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Fetele acum am un picutz de timp ca sint la lunch break. Copkii astia mi-au mincat urechile. fata si-a gasit chipurile un ap. si urmeaza sa se mute. La servici sint ocupata nu prea ma timp sa respir iar acasa vorbesc cu toate cunostintele sa aflu cum e viata in diverse firme care angajeaza. De pilda la astia unde ma duc vineri la interviu am referinte si bune si rele de nici nu stiu ce sa zic. o prietena romanca depresiva rau de tot mi-a zis ca e oribil, dar ea saraca daca e deprimata cred ca vede totul in negru. o italinaca mi-a zis ca e super ok, ca au bani pt. prooiecte si ca e viata f. misto. Mi-au mai zis sa fiu atenta daca am sefa sau sef. daca e sefa zic ele o sa ma probleme caci de regula iti cauta nod in papura. interviul meu e cu 2 barbati f. sus in ierarhie (italianca mi-a zis). daca seful imi va fi unul din ei atunci cred ca e ok. n-am avut niciodata probleme cu sefii si o singura data am avut sefa femeie dar a fost f. de treaba deci nu pot sa ma pling. Romanca mi-a zis sa ca ei nu i-a placut ca nu au flex time. Eh, la faza asta, daca e adevarat, o sa zic pas, caci eu nu sint omul sa vina la 8 fix in birou nici sa ma bati. si 9 e prea devreme pt. mine. Prietena romanca mi-a zis ca mai e o firma aici in oras Westinghouse (face reactoare nucleare si appliances pt. bucatarie, frigidere, cuptoare cu microunde etc) care angajeaza in prostie si ingineri si programatori si ca cel care angajeaza e ... roman si ca ce mult ar vrea el sa mai aduca un roman in firma. Asa ca i-am dat resumeul. Am auzit ca dau salarii mari dar nu stiu ce sa zic... iar inginerie?! Ac. firma a fost cumparat recent de o forma japoneza... Interviul de vineri e la o fimra medicala care tine de o universitate. Cel mai mult mi-ar place la o firma mica (40 oameni) un start-up care face software bancar. Au crescut tipii in ultimii ani ca nebunii... Eh, o sa vedem. Grea decizie pe capul meu. va pupic pe toate si o sapt. buna.
noemi marian spune:
'Mneata,doamnelor
Io ma duc la servici,dar m-am trezit mai repede decit trebuia
si-asa am timp de fo doo rinduri.
Va doresc o zi buna si frumoasa in continuare.Io n-am nici un chef sa jobuiesc,dar....Daca-i musai cu placere.
Adrienne tin pumnii sa iasa OK cu jobul tau.
Hai ca mai povestim deseara.
Nomi