Clipe din trairile sufletelor noastre....(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata.
Ahhh ce bine e sa fii liber...

Cati, tu esti debutanta in ale sarbatorilor de una singura. Prima data e mai greu.
Si daca privesti retrospectiv in urma, nu cumva tot singura erai si cand erai maritata ???

Hai, fruntea sus, esti ultima persoana la care ma asteptam sa o apuce depresia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Trebuie sa ne facem bagajele si mi-e lene... Sa vedem pe unde mancam cozonaci buni. Io cred ca, cozonaci buni ca la galati nu gasim.

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Ril apare rar, si exceleaza in subtilitati, ca de obicei
Cozonaci ca la Galati...mai rar, intr-adevar.

Alma, cand pleci la Iasi? M-a invitat si pe mine fostul sot. Cred ca l-au napadit amintirile de l-au apucat romantismele asa deodata...prea tarziu.

Daca nu ne mai "vedem", va doresc Paste fericit si linistit, alaturi de cei cu adevarat dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Aloooooooo.........feteleeee....Kuki,Cati,ce tot vorbiti acolo?
Cati...parca spuneai ca pleci la parinti....sa nu mai spui niciodata ca esti singura.
Esti cu ei,siasta conteaza cel mai mult.Bucura-te de ei atit cit mai poti,simte din plin sarbatorile alaturi de ei.Cindva le vei dori si nu vei mai putea sa le ai....aceste clipe sint unice.
Sa stii ca eu si cind eram casatorita(la perioada fericita ma refer),de sarbatori imi doream cu disperare sa fiu linga ai mei.
Asa ca......nu esti singura,ai parintii si il ai pe Raducu....e mult,e enorm pe linga cit de saraci sint unii.
Sa-i dai un pupic lui Pitzi de la mine.

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Se pare ca nici de data asta nu am liniste la serviciu in preajma sarbatorilor, sper sa termin si eu maine la o ora rezonabila...
Nu stiu daca o sa mai am timp sa scriu, asa ca va urez
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si pupici copiilor, sa se bucure de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Nu stiu pe ce dracu' apas eu pe aici, ca mi s-a intamplat de mai multe ori sa vreau sa sterg o litera si sa sterg tot mesajul. In fine,

Fetelor si baiete!
va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua! Daca mai aveti si pe ...altii in gand, treaba voastra! Va doresc sa fiti si cu ei la Pastele urmator(n-am spus ...cailor, ala e valabil numai ptr mine; eu cred ca o sa fiu singura mereu!)

Alma, distractie placuta la Iasi! Poate te intalnesti cu ..ex-ul lu'Kuki, sa-l spionezi putin...

Brenda, cozonaci nu mai fac, daca tot n-am cu cine sa-i impart...Va pup pe amandoua!Poate mai vb totusi pe mess, pana sa-l intalnesc pe ala bogat si cu calculator...

Ioana, deci asa, l-ai cucerit definitiv pe Ril...Atunci distractie placuta la Sinaia, mai! Aveti grija si de copii, totusi!

Kuki, draga mea, noi mai vorbim...despre ...cei ocupati!

Rodica, nu prea am vorbit noi, dar ai grija cu pregatirile de botez! sa iasa totul cum vrei tu!

Ma gandesc cu drag la voi toti si la cei care intra pe aici, desi nu posteaza!
va pup si mai vorbim de marti incolo!

Mergi la inceput

Buna dimineata, buna ziua...cum doriti.

Aveam de gand sa aberez nitel ca in fiecare dimineata.
Dar mi-am dat seama ca...ieri am implinit un an de DC si m-a cuprins asa, o emotie...

Sunt de un an aici...cu bune si cu rele...anul trecut chiar am facut Craciunul pe DC si incredibil, dar adevarat, m-am distrat pe cinste si am ras cu lacrimi si m-am ales si cu cateva prietene mai mult sau mai putin virtuale...

Ce chestie ! Hai ca plec ca nush ce am de ma cuprinsera asa niste romantisme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

pai......romantisme?
atunci.....sa o dam pe romantisme.
Pt ca e saptamina mare,pt ca se apropie o saratoare sfinta,nu pot decit sa ma gindesc cu drag la voi,sa va multumesc ca v-am intilnit,sa multumesc dc-ului ca exista si datorita acestui fapt am putut sa va cunosc.
Va doresc un Paste plin de lumina,caldura si pace sufleteasca si.....de ce nu? la anul sa dea Domnul sa fim tot aici,tot impreuna!

Huhhhhhh.....sper ca n-am fost prea lacrimogena....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor sper ca nu sunteti suparacite pe mine da eu cu pregatirile de botez si cu lucrarea aia de licenta pe care o am de facut la termen nu mai am vreme neam, da ne-om mai "vedea" noi. Eu una va urez un Paste fericit si senin. Fiti optimiste si ganditi pozitiv si asta e valabil si pentru Ril chiar daca nu l-am mentionat expres...l-am asimilat si pe el la fete ca daca e in minoritate ce sa-i fac.Sa va aduca numai cadouri faine si voua si la piticuti

si uite si de la mine un cadout
http://home.ptd.net/~k3ph/alayin.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Si eu va urez un Paste Fericit!
Hristos a inviat!

Alice

Mergi la inceput