Clipe din trairile sufletelor noastre....(6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Pana la urma, vad ca ati facut cafea in mai multe randuri in dimineata asta. Io iau cate putin de la toti.
O zi buna sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

"Sotul"este in vacanta, asa ca vine zilnic saptamana asta pe la noi...Ieri l-a dus la bunici pe copil si mi-a facut si ceva cumparaturi de la Billa.Cu banii mei, dar a fost bine si asa, ca eu mi-am mai rezolvat din treburile gospodaresti! Azi vine sa-l scoata cu bicicleta!Printre altele, mi-a zis ca sambata se intalneste cu o fosta de-a lui.M-am bucurat ptr el si l-am incurajat sa o faca. Luna urmatoare o sa-mi dea niste bani sa-mi cumpar un alt telefon! Ne intelegem bine.

In alta ordine de idei, m-am cam saturat de chestii virtuale (petreceri, cafele,etc).
Brenda, eu o sa te invit la Galati, sa mananci cozonac cu adevarat!Numai ca , nu stiu cum se intampla, ca atunci cand iti doresti sa-ti iasa o prajitura mai bine, exact atunci nu-ti iese!

In rest... nimic, nimic, nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Wow, Cati, chiar te intelegi suspect de bine cu "sotul".

Dai si tu o cafea adevarata dupa-amiaza? Ca intr-adevar am inceput sa ma satur de mediul virtual pana peste cap.
Dar era placut totusi sa-mi beau cafeaua de dimineata cu Brenda. Acum m-a parasit si ea,azi dimineata am trancanit de una singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

mey....scuze......da' io mi-am schimbat programul......
Cati.....pai cind ma inviti? Zi repede,ca sa-mi planific....da-i faci atunci,calzi sa fie,sa-i adulmec din gara.....
Kuki.....se da pitita...

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

hai mey,Cati....da' nu ti-e mila?
Macar unu',de pofta,tre sa-mi trimiti
Si-ti cumpar si io inel....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Mai, nu ma dau pitita, te rog sa-ti retragi cuvintele

Doar ca io nu stiu sa fac cozonaci si chiar daca as sti, nu m-as incumeta sa concurez cu Cati, care e o bucatareasa desavarsita.

In schimb eu ma pricep de minune sa cumpar: inghetata+toppingul aferent, ciocolata, prajituri, torturi...asa cum se poate observa si cu ochiul liber, daca intelegeti ce vreau sa zic. Da' poate nu intelegeti !

Deci, Brenda...urca-te in tren si treci incoace. Chiar daca nu-i reusesc cozonacii lui Cati, n-o sa ducem lipsa de calorii.

Io as fi tare curioasa cum o ajuta Radu pe Cati la facutul cozonacilor. Nici nu vreau sa-mi imaginez

Ha, ha, ha...Ioana, tu nu faci cozonaci? Cata cred ca s-ar bucura tare mult...iarasi o faza pe care nu indraznesc sa mi-o imaginez

Asteptam relatari de la fatza locului...

Mergi la inceput

Kuki, curatenia si mancarea se fac,in general, cand doarme Cata.
Cat despre cozonaci, habar n-am sa fac, dar stiu cateva laboratoare care fac niste cozonaci atat de buni... yummy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Ioana, ce zici, de Paste mergem la Galati?

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Ril, nu da peste cap... planurile.

Mergi la inceput

Planurile cui?

Mergi la inceput