Clipe din trairile sufletelor noastre....(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Diana.......offff.....a picat prima sub linie....ii mai trebuiau 2 puncte ca sa mearga in semifinale.
Mai este drum lung pina la primul podium,ce sa zic? Insa....si aici se merge pe influente si alte chestii de genul asta.
Acum a plecat la inviere cu prietenii mei(catolici) si cine stie cind vine.

Iar eu....abia acum am terminat de smotruit,si nu tot.
Mai am sa sterg praful inca o data,ca s-a pus in 2 zile cit in 2 luni si sa mai dau un ultim aspirator,dupa care.....pot lenevi.
Dar asta o voi face maine dimineata,ca n-o fi foc!

Ma uit la tv si ma ingrozesc cu inundatiile astea,cita lume nenorocita,incerc sa ma pun in locul lor si sa incerc sa imi dau seama ce as simti in momentul asta,daca as sti ca mai am doar hainele de pe mine,si ca voi dormi la noapte sub cerul liber sau mai stiu eu pe unde.....
E cutremurator si pe mine ma intorc pe dos chestiile astea rau de tot.

Va pup,o seara buna tuturor si numai bine!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Brenda, imi pare rau pentru Diana, data viitoare nu va mai fi prima sub linie, ci prima... ai incredere.:):)

Si La multi ani ! Sa fii fericita si iubita, sa ai noroc si toate visele sa devina realitate !

Am smotruit si io azi, ma mir de mine... Am apucat sa fac lucruri pe care le aman de ceva vreme...
Cata pare mai bine, azi n-am scos-o din casa. Sigur ca a facut numai dracovenii, gen inundat baia, varsat apa, suc... io strangeam pe o parte , ea imprastia pe de alta. Io puneam rufele la uscat, ea stergea pe jos cu ele.
Kuki, sa-ti povestesc ziua de vineri. Ne trezim la 6:30, ca am inchis mobilul cand a sunat la 6... si i-am inchis de tot alarma, ufff, si in somn nimeresc comanda asta. Buuun. Fac cereale, Cata le mananca in stilul ei, adica au mancat si masa, si coltarul, si gresia. Incepe operatiunea "imbracarea". Nu vreau pantalonul asta, vreau altul ! Ii aduc altul... Nici al doilea nu i-a placut, am trimis-o la dulap sa-si aduca ea alta pereche. Nu vreau bluza asta, vreau alta ! Intre timp, isi strica masinuta cu telecomanda cumparata doar cu o seara inainte. Asa ca ii promit ca, daca e cuminte si se imbraca repede, mergem sa luam alta. Domnisoara cedeaza, nu mai face nazuri si reusim sa plecam in timp util de acasa. Luam masinuta. Incepe iar bazaiala. Nu vreau la gradi. Pui, mami are treaba, nu pot sa te iau cu mine... In sfarsit, gasim si un taxi... O las la gradi in toane bune, ca avea totusi o alta masinuta. Dupa-amiaza urmeaza operatiunea "luatul de la gradi". Iesim pe sala, sa o imbrac. Ma alearga in jurul tuturor bancutelor si stalpilor. In sfarsit, o conving sa stea locului. Dar... vreau sa fac pipi. Unde fac? O trimit la eucatoare, isi rezolva fata problemele... Se intoarce. Mi-e sete. Hai sa punem apa in sticla mea. Sticla era pe jumatate plina, dar voia sa se joace la dozatorul de apa. Ma duc sa puna apa, ca doar, doar om pleca de acolo. Nu ma lasa pe mine sa pun apa, normal, nu ? Si pune apa... pana da pe dinafara. Ii spun: hai sa te schimb acum, sa mergem. Ne-am asezat pe vreo trei bancute diferite, ca vrea acolo, ca vrea dincolo... ca nici acolo nu vrea... Ca ea vrea sa se joace si incepe sa se joace cu masinuta. Ma duc dupa ea, s-o schimb in timp ce se juca cu masinuta. Incepe sa se dea in spectacol, sa se tavaleasca pe jos. Nu vreau sa plec, lasa-ma! Nu-mi scoate bluza! Bluza reusesc sa i-o schimb cu forta. Urmeaza schimbatul pantalonilor si pus pampers... Ii dau singura pereche curata pe care o mai avea la gradi. Nu ii vreau pe astia, altii ! N-am altii, doar pe astia ii am. Iar se tavaleste pe jos. Ii spun: bine, mergi cu pantalonii cu care esti imbracata. Hai sa punem pampers. Nu vreau pampers ! Bine, hai sa-ti pun haina si ghetele si sa mergem. Nu vreau haina asta ! Vreau alta ! Cata, nu suntem acasa, nu am decat haina asta la mine. Alte ghete, alte ghete ! Nu avem nici alte ghete. Toate astea in timp ce plangea, urla si se tavalea pe jos... Intr-un final, reusim sa plecam. Dupa circa 45 de minute. Cat o repriza de fotbal. Ajungem in dreptul unui Mega Image. Vreau ciocolata ! Vreau surpriza ! Cata, mergem si luam de la noi de la magazin, aici e coada mare. Nuuuuuu ! Si plangea, si urla... Spatiul mi-a permis si m-am indepartat de ea, asa ca a venit dupa mine plangand si urland. Dar, nah, am dat peste un cos din acelea cu rotile, lasat intre doua masini, in parcare. Tocmai bun de escaladat, nu ? Am stat acolo vreo 10 minute, pana am convins-o sa mergem mai departe. O urc cu forta in taxi, ea voia cu metroul... Dar la ora aia ar fi fost foarte aglomerat, plus ca nu ma lasase sa-i pun pampers, deci trebuia sa ajungem repede acasa. Tot drumul pana acasa a plans ca ea vrea sa mearga pe jos si vrea ciocolata. Cum ii spusesem ca ii iau de la noi de la magazin, i-am luat... Sigur, cu vorbele obisnuite: Vezi? Ma tin de promisiune. Tu esti cuminte ? Respecti ce spui ? etc.
Ajungem intr-un final si acasa. Incep alte crize. Nu voia sa-si ia medicamentele, desi pana aseara le lua singura, ca ii plac siropurile alea. Dupa indelungi crize de plansete si insistente ale mele, le-a luat. A vrut suc de piersici. I-am pus. N-a mai vrut, a inceput sa se tavaleasca pe jos ca vrea Fanta. Nu i-am dat, s-a calmat din criza dupa vreo 10 minute. A vrut lapte, a vazut o sticla scoasa afara, pe care trebuia s-o arunc, ca era lapte stricat, dar nu apucasem. Crize ca nu i-am dat din sticla aia. Iar tavalit pe jos. I-am pus lapte din cutie... De fapt, a vrut sa-si puna singura, ca de obicei. I-am zis sa malase s-o ajut, ca o sa-l verse. Io am zis, io am auzit... A pus iar pana a dat pe dinafara si curgea laptele pe masa, si curgea... Brusc s-a razgandit si n-a mai vrut lapte, a mai vrut surpriza (adica ceva dulce). I-am spus ca ii ajunge pe ziua respectiva... Asa ca s-a enervat si a aruncat cu paharul cu lapte, noroc ca era un pahar cu capac si o gaura mica, in care sa pui pai. Dupa faza asta am cedat io nervos si am dus-o in pat, desi era vreo 19:30. A plans ea vreo cinci minute, dupa care a adormit bustean, iar de dimineata s-a trezit la 7. Asta a fost doar ziua de vineri...
Si am mai uitat cateva chestii: la gradi fusese ziua unui coleg si au primit coifuri. Coiful s-a rupt imediat, normal. Alta criza, sa il repar eu... Degeaba i-am explicat ca nu mai poate fi reparat. Criza asta tot la gradi, tot cu tavalit pe jos. Pe drum, a mai avut o tentativa de criza... Voia o revista, daca tot am trecut pe langa un chiosc... In fine, criza n-a mai avut loc, ca am cedat si i-am luat Scufita Rosie, care avea si un CD audio. I-a placut povestea, a ascultat-o deja de cateva ori, dar mai mult i-au placut cantecele de dupa... Iepuras dragalas, Taranul e pe camp, Cand pisica nu-i acasa, Am pierdut o batistuta... Pe astea le-am retinut.
Si sigur sunt multe alte "nazdravanii" pe ziua de ieri, pe care nu mi le mai amintesc.
Gata, ca n-am mai scris atat de la examenul de licenta, cred.:))))
Noapte buna, all.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

fetelor eu azi am facut ture, ture ca am avut de cumparat oarece pentru botez ca la o saptamana dupa Paste il botez pe Sebi asa ca am avut de umblat dupa una, dupa alta.
I-am luat lui bebe o bandana verde meseriaza si o gargaritza din aia in care tre sa puna el diverse chestii cubulet, cilindru etc. Evident ca la 1/2 de ora dupa ce a ajuns acasa nu mai avea roti...E innebunit dupa antenutzele ei ca is cu arc si se balangane intr-una.
Sunt rupta de oboseala si mai ales de picioare ca am mers pe jos la greu.
Va pup pe toti si ma dic si eu la nanelu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Brandusaaaa...ce faci, mai? Dormi, in loc sa dai de baut?
La multi ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii.

Mda...Ioana, sincer eu am obosit numai cat am citit povestea zilei de vineri.
Daca eram in pielea ta...nu stiu, zau ce faceam. Si scenariul probabil ca se repeta...zilnic...

Rodica, frumos moment botezul. Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, sa strice cat mai multe jucarii

Avea dreptate Ril intr-o noapte cand nu stia daca sa dea stingerea sau desteptarea, tot pe la ora asta...

Ufff, mai Rodica, lasasi lumina aprinsa, tot io s-o sting, tz, tz, tz...

Ma duc si eu la culcare...

Noapte buna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana Sora

Ne trezim la 6:30, ca am inchis mobilul cand a sunat la 6... si i-am inchis de tot alarma, ufff, si in somn nimeresc comanda asta. Buuun. Fac cereale, Cata le mananca in stilul ei, adica au mancat si masa, si coltarul, si gresia. Incepe operatiunea "imbracarea". Nu vreau pantalonul asta, vreau altul ! Ii aduc altul... Nici al doilea nu i-a placut, am trimis-o la dulap sa-si aduca ea alta pereche. Nu vreau bluza asta, vreau alta ! Intre timp, isi strica masinuta cu telecomanda cumparata doar cu o seara inainte. Asa ca ii promit ca, daca e cuminte si se imbraca repede, mergem sa luam alta. Domnisoara cedeaza, nu mai face nazuri si reusim sa plecam in timp util de acasa. Luam masinuta. Incepe iar bazaiala. Nu vreau la gradi. Pui, mami are treaba, nu pot sa te iau cu mine... In sfarsit, gasim si un taxi... O las la gradi in toane bune, ca avea totusi o alta masinuta. Dupa-amiaza urmeaza operatiunea "luatul de la gradi". Iesim pe sala, sa o imbrac. Ma alearga in jurul tuturor bancutelor si stalpilor. In sfarsit, o conving sa stea locului. Dar... vreau sa fac pipi. Unde fac? O trimit la eucatoare, isi rezolva fata problemele... Se intoarce. Mi-e sete. Hai sa punem apa in sticla mea. Sticla era pe jumatate plina, dar voia sa se joace la dozatorul de apa. Ma duc sa puna apa, ca doar, doar om pleca de acolo. Nu ma lasa pe mine sa pun apa, normal, nu ? Si pune apa... pana da pe dinafara. Ii spun: hai sa te schimb acum, sa mergem. Ne-am asezat pe vreo trei bancute diferite, ca vrea acolo, ca vrea dincolo... ca nici acolo nu vrea... Ca ea vrea sa se joace si incepe sa se joace cu masinuta. Ma duc dupa ea, s-o schimb in timp ce se juca cu masinuta. Incepe sa se dea in spectacol, sa se tavaleasca pe jos. Nu vreau sa plec, lasa-ma! Nu-mi scoate bluza! Bluza reusesc sa i-o schimb cu forta. Urmeaza schimbatul pantalonilor si pus pampers... Ii dau singura pereche curata pe care o mai avea la gradi. Nu ii vreau pe astia, altii ! N-am altii, doar pe astia ii am. Iar se tavaleste pe jos. Ii spun: bine, mergi cu pantalonii cu care esti imbracata. Hai sa punem pampers. Nu vreau pampers ! Bine, hai sa-ti pun haina si ghetele si sa mergem. Nu vreau haina asta ! Vreau alta ! Cata, nu suntem acasa, nu am decat haina asta la mine. Alte ghete, alte ghete ! Nu avem nici alte ghete. Toate astea in timp ce plangea, urla si se tavalea pe jos... Intr-un final, reusim sa plecam. Dupa circa 45 de minute. Cat o repriza de fotbal. Ajungem in dreptul unui Mega Image. Vreau ciocolata ! Vreau surpriza ! Cata, mergem si luam de la noi de la magazin, aici e coada mare. Nuuuuuu ! Si plangea, si urla... Spatiul mi-a permis si m-am indepartat de ea, asa ca a venit dupa mine plangand si urland. Dar, nah, am dat peste un cos din acelea cu rotile, lasat intre doua masini, in parcare. Tocmai bun de escaladat, nu ? Am stat acolo vreo 10 minute, pana am convins-o sa mergem mai departe. O urc cu forta in taxi, ea voia cu metroul... Dar la ora aia ar fi fost foarte aglomerat, plus ca nu ma lasase sa-i pun pampers, deci trebuia sa ajungem repede acasa. Tot drumul pana acasa a plans ca ea vrea sa mearga pe jos si vrea ciocolata. Cum ii spusesem ca ii iau de la noi de la magazin, i-am luat... Sigur, cu vorbele obisnuite: Vezi? Ma tin de promisiune. Tu esti cuminte ? Respecti ce spui ? etc.
Ajungem intr-un final si acasa. Incep alte crize. Nu voia sa-si ia medicamentele, desi pana aseara le lua singura, ca ii plac siropurile alea. Dupa indelungi crize de plansete si insistente ale mele, le-a luat. A vrut suc de piersici. I-am pus. N-a mai vrut, a inceput sa se tavaleasca pe jos ca vrea Fanta. Nu i-am dat, s-a calmat din criza dupa vreo 10 minute. A vrut lapte, a vazut o sticla scoasa afara, pe care trebuia s-o arunc, ca era lapte stricat, dar nu apucasem. Crize ca nu i-am dat din sticla aia. Iar tavalit pe jos. I-am pus lapte din cutie... De fapt, a vrut sa-si puna singura, ca de obicei. I-am zis sa malase s-o ajut, ca o sa-l verse. Io am zis, io am auzit... A pus iar pana a dat pe dinafara si curgea laptele pe masa, si curgea... Brusc s-a razgandit si n-a mai vrut lapte, a mai vrut surpriza (adica ceva dulce). I-am spus ca ii ajunge pe ziua respectiva... Asa ca s-a enervat si a aruncat cu paharul cu lapte, noroc ca era un pahar cu capac si o gaura mica, in care sa pui pai. Dupa faza asta am cedat io nervos si am dus-o in pat, desi era vreo 19:30. A plans ea vreo cinci minute, dupa care a adormit bustean, iar de dimineata s-a trezit la 7. Asta a fost doar ziua de vineri...
Si am mai uitat cateva chestii: la gradi fusese ziua unui coleg si au primit coifuri. Coiful s-a rupt imediat, normal. Alta criza, sa il repar eu... Degeaba i-am explicat ca nu mai poate fi reparat. Criza asta tot la gradi, tot cu tavalit pe jos. Pe drum, a mai avut o tentativa de criza... Voia o revista, daca tot am trecut pe langa un chiosc... In fine, criza n-a mai avut loc, ca am cedat si i-am luat Scufita Rosie, care avea si un CD audio. I-a placut povestea, a ascultat-o deja de cateva ori, dar mai mult i-au placut cantecele de dupa... Iepuras dragalas, Taranul e pe camp, Cand pisica nu-i acasa, Am pierdut o batistuta... Pe astea le-am retinut.
Si sigur sunt multe alte "nazdravanii" pe ziua de ieri, pe care nu mi le mai amintesc.
Gata, ca n-am mai scris atat de la examenul de licenta, cred.:))))
Noapte buna, all.

Ioana & Maria Catalina

http://photos.yahoo.com/ioana_sora

Si ce ziceam eu de rasfatz? incearca sa te impui un pic,altfel......cit de curind nu vei mai avea nervii intregi....

BRENDA

Mergi la inceput

va multumesc pt urari....

Kuki....mey....ma jignesti,pai eu am smotruit ieri de mi-au sarit capacele(cum o fi asta?),am pus masa de azi dimineatza,fac icre,peste la gratar,sarmalutze in foi de stevie,o ciorbica de perisoare(adica mama....ca eu,am alte treburi)....sampania e la rece si voiiii........nik.
Stau si ma uit luuuuung in zare dupa voi si degeaba!
Haideti odata,ca nu mai am rabdare....

Kuki,de data asta ia-l si pr Cris cu tine,Ioana,vezi ce pantalonasi ii pui lui Cata,Ril,vezi ca Vali sa aiba cu ce face poze,Cati,Raducu va fi invitatul special,asa ca pune-i un papion,ceva,Alma,sa nu-si uite Diana cartea cu Witch.....
Acestea fiind spuse,sa inceapa chefuuuuul.....

BRENDA

Mergi la inceput

Wow....avem petrecere.

Ma duc sa vaz cu ce ma imbrac

Da' totusi...unde ziceai ca e cafeaua???

Mergi la inceput

Neatza. La multi ani Brandusa!
Fetelor vin si eu la chef da oleaca mai tarliu ca iar am treaba cacalau.
Pupici pentru gici (asa le zice fi-miu la gagici)!

Mergi la inceput

Doamneeee...voi inca le mai schimbati pempers-ul si eu...l-am dus la club, ca a vrut sa-si faca ziua acolo, cu echipa.
Asa ca...nu stiu daca va puteti imagina sentimentul, eu, acolo inconjurata de 20 de handbalisti, mici ca varsta, dar toti mai inalti ca mine....
Ce fel se imbraca, ce muzica asculta, nu reusesc sa exprim in cuvinte asa o lume...diferita...cand am iesit de acolo m-am simtit depasita de vremuri...mandra de el, dar...neimapcata cu mine. Simt ca neaparat trebuie sa fac ceva sa nu raman in urma, sa nu cumva sa ma transform in mama de moda veche, sa ma scutur de prejudecati si de idei preconcepute. Copiii astia chiar traiesc, gandesc si se dezvolta in alt ritm si la alt nivel...si altfel.
Sunt tare confuza.

Un singur gand ma mangaie...hi, hi, hi...poate ca acum radeti de mine si nu prea intelegeti voi ce vreau sa zic, dar va vine si voua randul, cat de curand.
Stiu ca e greu de crezut, dar bucurati-va de fiecare pampers schimbat si de fiecare isterie iscata de cine stie ce masinuta sau ciocolata. O sa va fie asa de dor de ele...urmeaza alte dureri, mai profunde...

Mergi la inceput

Apropo de isterie Musiu al meu deja bate din picior si se da cu c...rul de pamant cand nu-i convine ceva. Drept care il pedepsesc si-l duc la el in patut si pa si bonjour pana ii trec dracii. Apoi se opreste din tipat vreo 20 secunde dupa care mai trage 2-3 tipete si iar se opreste...asteapta sa vada daca "pun botu". daca intru in camera se pune iar pe urlat adica vezi doamne ce suparat e el...
Asa ca suntem in perioada in care prea multa iubire a lui mami si a bunitzei ni s-a catarat la capatana.

Mergi la inceput