Clipe din trairile sufletelor noastre....(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Cred ca m-a pocnit astenia de primavara, n-am chef de nimic.
Cand ma gandesc ca sambata ma duc la nunta si mai vad unele persoane pe care nu voiam sa le vad pe-acolo...
Nici macar nu stiu daca saptamana viitoare ma mai duc la munte, nu mai stiu nimic. Plec, sa nu va stric si voua ziua...

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Salutare!
V-am mai spus pe mess ce si cum, dar sa mai zic si aici.Dar ce sa zic? Nimic nou.

Unul din oamenii care au fost odata fff importanti ptr mine, se pensioneaza din cauza bolii de care sufera.Ieri am citit in cotidianul local despre asta si ...asta e!

In rest, intentionez sa ies in oras in una din serile de weekend!
A, mai e ceva , mi-am schimbat coafura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Wow, Cati, ti-ai schimbat coafura??? De dragul cui?
Asta da, veste ! Trebuie neaparat sa iesim la o inghetata, abia astept sa te vad.

Alma, hai nu mai fi tristuta...Fa-te (mai) frumoasa, du-te la nunta, ingnora pe cine nu merita bagat in seama si distreaza-te la maxim cu restul lumii. Si pe urma fa-ti bagajele pentru munte !

Porumbei, voi nu mai ganguriti nimic? Macar mai spuneti-ne ce fac copii, ca voi, am inteles...sunteti discreti

Brenda, asa deci, in dimineata asta, m-ai lasat fara cafea. Bineee...
Si mi-ai mai trimis si cugetarea aia pe mess de sa nu mai am io liniste toate ziulica.

Rodica, asteptam sa ne povestesti cum a fost la botez. Apropo, cum il cheama pe ingeras?

Eu...in afara de subiectul zilei, si anume cum a luat Steaua bataie aseara...altceva nu comentez.
Io-s "caine rosu pana la moarte", dar cu toate astea nu ma bucur ca au luat bataie si asta de dragul lui Olaroiu, frumuselul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Neatza......unde-i smiley ala care casca? si i se scurg ochii-n gura?
sint io....daca ma uit in oglinda.
Deci....Smiley Brenda va ureaza o zi buna,odihnita si nesomnoroasa....
Noi azi avem concurs "dupe" care mergem la ferma la un chef...somnoros...
Daca terminam repede cu concursul(adica nu ne calificam),poate tragem si un pui de somn inainte.....
Daca nu.....o sa plutim pe aripile somnului pina acolo unde ne vom tara sa mincam ceva si sa bem un paharel...
Va doresc somn usor.....aaaaa......pardon....o zi minunata!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Brenda, bafta ! Va tinem pumnii !
Am tras tare toata saptamana, sper ca saptamana viitoare va fi mai usoara. Imi pare rau ca, atunci, cand am astfel de perioade "aglomerate" , nu am timp sa-mi duc copila in parc. Abia reusesc s-o vad dimineata putin, ea seara se culca la 8 cel tarziu si, uneori, ajung de la munca dupa 8 seara, cand doarme deja.
Sper ca weekend-ul asta si luni sa fie soare si caaald. Daaa, si pana la vara nici o sansa de alte zile libere, s-au cam terminat sarbatorile.:))

Mergi la inceput

Buna dimineata va spun si eu.

Iaca, unii oameni muncesc si azi si nu se mai plang de oboseala ca altii care sunt liberi si planuiesc chefuri pe la ferme...

Tare nu-mi place sambata la serviciu caci sunt singura in birou si n-am cu cine schimba si eu o barfa, un can-can, ceva...
Noroc cu carcotasii la radio ca ma mai inveselesc.

Oare Cati e deja cu mainile in aluat, ca asa a promis, ca azi (imi) face cozonac

Alma, distractie plcuta la nunta.

Ioana si Ril, daca va duceti la mare dupa inghetata sa stiti ca io vreau de vanilie

O zi frumoasa sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Kuki subscriu si eu is "caine pana la moarte".
de botezat nu l-am botezat s-a amanat pe sambata viitoare ca nu puteau nasii asa ca asta e. Ba mai am si de organizat o nunta is chiauna rau di tat...se casatoreste fata vecinilor de is prieteni de familie si eu is cu indicatiile o sa va povestesc eu in privat ce si cum. Asa ca Ioana si Ril daca va hotarati contati pe mine ca la organizare is as.
Va pupacesc de nu va vedeti ca-mi e somnic.

Mergi la inceput

Uuuu....Uuuuu....

Nimeni pe aici? Se aude ecoul
Am inceput sa vorbesc singura pe la subiectul asta. Zau daca ma mai trage inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai nimeni,ca cei care au facut gratarelele invidiate de tine,azi lucreaza,deci sintem chit.....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Cum nimeni Kuki nu-ti zisei mai sus ca is si eu "caine pana la moarte"? Fetelor am avut azi o zi de tot kkt-ul.......asta e va povestesc eu alta data.
Una peste alta tocmai am facut un tortuletz care a avut asa mare cautare ca nu mai e decat 1 felie mai maricica. Impartiti-l frateste nu va bateti pe ea.
Eu ma duc sa duc cotarlele afara si ma duc la nani ca is franta.
Pupicei si distractie maxima de ziua muncii.

Mergi la inceput