Ce gatim de Paste,fara miel?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Ce bine ca nu sunt singura careia nu ii place carnea de miel

Despre carnea de pui am auzit ca nu se gateste (din nu stiu ce motive)de Pasti si de Craciun,dar poate ca ma insel, ma enerveaza la culme aceste superstitii.Mi-ar placea mult mai mult carnea de pui in loc de cea de porc.Oricum,am de unde alege,datorita voua.
Singurul organ care il mai accept de la miel este ficatul(facut drob).,dar parca tot imi vine sa fac drob din pate de ficat,suna mult
mai bine,si e mai gustos.
Are cineva o reteta buna de drob din pate de ficat sau din ficat de pui?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Haideti fetelor... drob din pate de ficat??? De ce nu facti din organe de porc: ficat, limba, rinichi de porc; este foarte bun! Si eu mai adaug pe langa maruntaiele de miel, cele de porc si iese foarte bun... e mai "natural" decat cel din pate ... pate-ul contine tot felul de conservanti!
Ca ciorbita merge cea de porc sau vita si friptura de porc sau vita la cuptor cu multe mirodenii!!!
Oua rosii si cozonac!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Meniul meu pentru a doua zi de Paste, cand nu vom mai manca miel:
Drob fals (pentru fi-miu, care nu manaca altfel) cu ciuperci-putin spanac-ceapa verde - verdeata multa si oua sa lege, totul pus intr-o foaie de placinta.
Salata din: salata verde - ridichi taiate felii subtiri - cubulete de cascaval - un castravecior murat mic - porumb - putina maioneza.
Vita Stroganoff SAU (nu m-am hotarat).
Muschiulet de porc cu rozmarin, impletit cu fire de usturoi. Garnitură - cartofi noi foarte mici cu sos de smantana si verdeata.
Salata de fructe.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

la mine a trecu pastele de acum

mancare ce sa facut pt masa de pasti a fost
ciftelute salata(beof,ton,telina) ciorbita de cocos,sarmalute de vita,si un gratar(ceafa si antricot)

a fost si miel fripturica la tava si drob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

se mai poate de facut, o friptura din iepure salbatic(iese super buna carnea cu vin alb+++ la mine se asociaza cu mielul si tot imi da a Paste), o gisca sau rata umpluta, friptura de porc si nici pestele umplut nu-i de aruncat din lista!
Bafta in alegere!
P.S. in anii cind nu aveam miel, taia bunelul un iepure si bunica facea fritura, carnea e dietica si e super gustoasa si totodata simti si Pastele.
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

DROB DE PATE

ingrediente:2-3 cepe,1 cutie pate,10 oua,sare,piper,4 linguri orez,verdeata,ulei,faina.

Se fierbe orezul si se lasa la scurs.

Se prajeste ceapa si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca orezul fiert,ceapa calita,o cutie pate,4-5 oua crude,patrunjelul tocat fin,sare,piper.

Se amesteca bine si se aseaza in vasul tapetat cu ulei si faina astfel:se pune jumatate din compozitie,apoi se aseaza 2 oua fierte,taiate felii,apoi restul de compozitie si celelalte 2 oua taiate felii.

Se da la cuptor la foc mic pana se intareste bine.

Pofta buna!!


Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce mai gatiti voi de Paste...?
Vreau sa fac si eu un drob... da nu din miel... ala se face numai din ficat de pui?



HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput