Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirivan spune:

si eu am avut unele semne,dar mi a venit ciclu normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lucia e prea devreme.Abia luni poti incerca un test desi cred ca exista sansa sa nu fie concludent.
Succes !

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Fetelor, sunt intr-o dilema : cat timp e normal sa curga acea secretie maronie de nidare, daca e sa fie ? E ciudat, e a 5-a zi de scurgere si cum de regula am inainte de CM scurgerea asta, ma asteptam sa vina rushii...
Scurgerea ma tine 2-3 zile inainte de CM, dar acum sunt in a 5-a si CM-ul nu a venit! Am avut ieri si cateva picaturi de sange, eram sigura ca azi vine... A, si am fost si balonata cateva zile (ca de obicei inainte de CM), dar ieri balonarea a disparut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

A, sunt in ziua 30 (CM neregulat), cu ovulatie in z 17...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna fetelor!Eu cred ca am inebunit,niciodata in acesti 4 ani de asteptari nu am fost asa de disperata sa aflu rezultatul.Acum vreau asa mult sa aflu,deoarece eu am venit cu sotul in ro sa fac IA,el a stat 2 sapt si m-a lasat pe mine singurica aici.Vreau cat mai repede sa ajung in germania la sotul meu,ca tare greu este cand esti singura si trebuie sa astepti ceva care nu vrea sa vina de 4 ani.Azi dimineata am mai facut un test barza si normal ca a iesit negativ.Oare sa fie prea devreme?Eu oricum cred ca inebunesc incet, incet.Va pupic si sa dea d-zeu ca aceasta luna sa fie plina cu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Deci doua liniute si NICI UN SIMPTOM..cum e posibil asa ceva...Si desigur... 10 zile intirziere...si nu am timp de loc de ..de investigatii etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

ruxmax,in ceea ce priveste corpul omenesc ,totul e posibil!!daca esti insa gravi,eu zic ca ar trebui totusi sa-ti faci un pic de timp sa mergi la doctor,sa te asiguri ca e sarcina si ca evolueaza corespunzator.Mult succes

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teodora: draguta mea, bine ai revenit! insa cred ca te referi la bubulina1, o fata foarte de treaba! eu am incurcat borcanele cand mi-am ales un nick la fel ca al ei
Referitor la test, eu zic sa mai ai rabdare pana in Z28 (stiu ca-i greu!) dar, daca e sa mai iau dupa simptomele tale, eu cred ca esti oricum iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv!

crissa: oau!!! in Nopatea de Inviere???!!!! ce frumos!!! iti tin pumnii!!! si eu in Noaptea de Inviere voi afla daca vine bebe sau daca vine comunismul voi mai avea rabdare cu testul pt ca maine plec la plimbarica cu sotul si o sa-mi fie usor sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la teste

melu meu: vreau si io sa pun poze!!! poate reusesc diseara... hai sa numaram petalele amandoua tu in ce zi esti?? ai simptome?? m-ai terminat cu "orizontala" ... ai vazut?? ti-am zis io ca telina face minuni... incearca sa-l convingi s-o manace cruda... are un efect de 10 ori mai bun dar cred ca te face praf dac-i mai dai si cruda oricum eu zic sa nu te iei prea mult dupa analiza aia si sa speri... de Paste se infaptuiesc miracole!

Jaana: nu stiu cat ar tine scurgerile maronii dar eu zic sa faci un test maine dim. iti tin pumnii sa fie bebe!! sunt sanse!!!

Ruxmax: ce n-as da eu sa n-am nici un simptom dar sa am doua liniute la testul de sarcina, acele doua liniute pe care nu le-am vazut in viata mea!
hai draguta, bucura-te! esti insarcinata!!! FELICITARI!!! si o prietena a mea a fost norocoasa si toata sarcina n-a avut nici un simptom, nici o probl, cateodata si uita ca era insarcinata! doar ca i s-a marit burtikul...si acum are o fetita superba de 5 luni!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Dupa cum v-am spus am facut doua teste care au iesit pozitive ,dar neavand simtome aveam emotii ,pana azi cand am facut bhcg care are valoare de 478.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

gina:felicitari!!!!!!!!
sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos.si nu uita sa tarai bine picioarele

Mergi la inceput