Simptome de sarcina! - 13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata!
la mine ziua 34.am facut aseara un test barza-negativ.
asta e.oricum nu am nici un simptom de cm.atat ca m-a durut ovarul drept vreo 3 zile de am crezut ca o iau razna.acum nu ma mai doare asa rau.
deci eu tot astept.

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca fac pipi foarte des si putin cantitativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmencyta: ooofff, pai bine mama, faci test seara?? hai fa unul dim cu prima urina ca e concentratia mai mare... eu toto iti tin pumnii!!

monu: multumim de ooooooooo!!!

Melu: la tine e Z26?? ceva simptome?? ai facut vreun test?? tin pumnii stransi, stransi!

Flori: la tine ce se mai aude??

bubuleana

Mergi la inceput

mcrissa: nu cred ca mai are rost sa fac test sau sa beau apa... imi pare rau ca dezamagesc dar scurgerea maronie aparuta ieri seara s-a transformat azi dim intr-una mai rosiatica, caramizie si ceva mai abundenta... asa ca pt mine luna asta s-a dus ... nu e o probl pt ca ma asteptam doar daca nu-mi dadea dr sperante false ieri la eco oricum luna viitoare promit ca vin cu bebe din tunisia

la tine cum mai e? ceva noutati??

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleanaiubita,nu mai aveam rabdare.stiu ca nu trebuia sa-l fac seara.dar o sa astept pana dupa paste,si daca tot nu-mi vine o sa fac unul cu urina de dimineata.
simptome de sarcina nu am.nici macar nu ma dor sanii.de unde lunile trecute se parea ca le aveam pe toate,acum....nika.
te pupic dulce.

Mergi la inceput

carmencyta: atunci te admir pentru rabdarea pe care o ai sa faci testul dupa Paste si cine stie? poate tocmai faptul ca te simti diferit, adica nu mai simti nica, poate fi un semn bun

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubu sunt sigura ca din Tunisia veti veni trei.cand plecati?in ce perioda a CM vei fi acolo?eu iti tin pumnii de pe acum.
eu sunt in ziua 12.imi propusesem sa tin post pana in noaptea de Invierea (ziua 14) si atunci sa "ne ciocnim", dar zvonurile ca primavara e posibil sa ai ovulatia mai devreme asociate cu simptome de ovulatie reale sau inchipuite de mine m-au facut sa .nu m-am abtinut.eu nu-mi iau TB, nu folosesc testele de ovulatie, incerc sa ma iau doar dupa semnele date de organism(tensiune in sani, dureri de burtica, mucus) si cand le am pe toate actionez.oricum noi primvara ne iubim mai des de placere si asa sper ca nu voi rata ovulatia.

Mcrissa

Mergi la inceput

Mcrissa: vom fi in Tunisia din Z13 pana in Z20 - exact in perioada ovulatiei asa ca sigur ne vom intoarce trei Nici eu nu folosesc alte metode pt depistarea ovulatiei ci ma iau dupa semnele organismului... oricum treci la treaba iti tin pumnii sa fie de bine!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor,

care mai vine cu mine si cu Miro?? noi va asteptam si va taram dupa noi :)) sa stiti ca eu nu am avut nici un simptom, de-abia acum incep:)

Va pupacesc muuult:) si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

as veni ingeras,dar....iepurasul nu a fost asa darnic cu mine.
Paste fericit ! si sa vi se implineasca cea mai mare dorinta a voastra.

Mergi la inceput