Nunta in Targoviste?
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
Am facut tura bisericilor. Initial am vb la biserica din Schela Mare dar m-am cam sucit. Am fost la manastirea dealu si imi place mai mult....
ati fost careva? din cate am intrebat noi la fata locului erau destul de reticenti sa spuna ceva..
pe 30 iunie avem nunta in Moreni.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
Un frate de-al meu a facut nunta acolo, a fost frumos dar foarte scurta ceremonia si nimic incantator!
Totul f f simplu, doar un preot si un dascal.
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Mara76 spune:
Si eu am vrut sa ma cunun la manastirea Dealu, dar am inteles ca trebuie ceva aprobari, asa ca am lasat-o balta. Pana la urma ne-am cununat la Bisericuta din Iedera si a fost o slujba minunata. :)
GabyHila spune:
Sa vedem ce va zice socru ca a vorbit. am auzit si noi de ceva aprobari si cotizari. om vedea.
Nana vrem sa venim in Islanda in honeymoon. In Iulie:) ne dai niste detalii de vreme?
Gaby
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
Sa vedem ce va zice socru ca a vorbit. am auzit si noi de ceva aprobari si cotizari. om vedea.
Nana vrem sa venim in Islanda in honeymoon. In Iulie:) ne dai niste detalii de vreme?
Gaby
Aici nu se stie nimic de la o zi la alta, daramite peste 9 luni :)).
In iulie pot doar sa-ti spun ca este numai ziua, nu se intuneca deloc, iar temperatura peste 16 grade n-am prins, e drept ca la inceputul lunii plecam in Romania si mai venim in august. Dar oricum, asta e temperatuta vara in Islanda, media este 15 grade.
15 grade cu totul diferite de 15 grade din Romania.
La 15 grade mergi lejer in tricou, cam atat ca in rest totul e ciudat, e altfel decat la noi.
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
zuzulici spune:
Buna fetelor!
Caut cu disperare ceva detalii despre restaurantele din Targoviste, insa se pare ca nu am noroc. Vreau sa fac nunta in Noiembrie si cred ca am destul timp sa aleg restaurantul de acum. Cam asta este lista mea cu alternative:Casa Domneasca,Hotel Dambovita,Rest. Valahia, Casa Veche, Rest. King. Help me!!!!!
Happiness_4_us spune:
Buna
La Casa Veche nu s efac nunti!
La Casa Domneasca nu incap mai mult de 80 de persoane.
La Dambovita incap in jur de 120, iar la Valahia e indicat s afaci la gradina de vara, iar in nov e mai dificil.
Eu am avut nunta anul trecut in iulie la Dambovita si din experienta mea, nu as mai recomanda nimanui sa faca acolo.
Desi am dat bani ospatarilor din start si le-am spus ca daca suntem multumiti de servicii le mai dam si la sfarsit, s-au purtat execrabil, iar dimineata trageau d enoi ca le-am mai promis bani. De sila si de nervi le-am dat ca sa plecam o data mai repede, pana si seful de la bucatarie ne-a zis de la obraz: pai si femeii care spala vase si face curat nu-i dati si ei 500,000?
Plus ca ne-au furat la bautura la greu, pe asta o poti duce tu, iar fripturile desi erau in meniu mixta, pui si porc, la masa au adus doar porc.
Niste nenorociti!
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
zuzulici spune:
Multumesc multe Nana. Era chiar unul dintre favoriti,cu gandul ca o sa avem nevoie si de ceva camere. Imi poti spune cam cat a fost meniul ?
Happiness_4_us spune:
Pai si noi tot de aia am optat ptr nunta acolo, ptr ca am avut invitati si de aici si trebuiau cazati.
Meniul era intre 600,000- 1,200,000 sau asa ceva, nu mai retin exact. Pretul era stabilit la inceputul anului si ramanea nemodificat pe toata perioada anului.
Poti aduce tu bauturile alcoolice si racoritoare , prajituri, tort, mai putin apa minerala care te pobliga s ao iei de la ei. La noi si aici a fost furt pe fatza. La 120 de invitati, ne-au scris ca s-au consumat 166 de sticle de apa minerala la 1,5l. Ori sa fim seriosi, mi se pare f exagerat, dar ma rog.
Daca faceti nunta la ei, vezi ca este dreptul vostru la o camera in noaptea respectiva, fara sa platiti, este cadou din partea conducerii. Sa intrebati si asta.
Directoarea de marketing cu care am discutat noi se numeste Cizevski Roxana, a fost o fata de nota 20.
Noi am facut in ianuarie programare pentru iulie, iar in iulie nu mai erau libere decat 22 si 29, erau facute deja alte programari, asa ca interesati-va din timp.
Uitasem s aiti spun ca se incheie contract pentru servicii si la incheierea contractului se plateste 10% din valoarea lui.
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
zuzulici spune:
Dupa o scurta vizita prin Targoviste, singura optiune a ramas Casa Domneasca unde numarul s-a marit la 145 persoane. Maine o sa ajung sa discutam, sa alegem data insa mai am o mica problema... eu as vrea sa facem nunta in noiembrie pe 3, data la care noi facem 6 ani decand suntem impreuna......insa socrela mea ma pune pe ganduri, ba ca o sa fie prea frig, ba ca se innopteaza devreme si tot asa.
Merci pt sfat Nana.