Nunta in Targoviste?
Raspunsuri - Pagina 2
suede spune:
Buna fetele!
Am inteles ca la Targoviste exista o(sau mai multe)agentii full service.Eu am nunta in Moreni si am auzit ca s-ar deplasa si la mine.
Ajutati-ma si pe mine...un nume,ceva!
Multumesc!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
GabyHila spune:
Suede unde la Moreni? Cati invitati ai? Mare lumea asta si ui ce de membrii morenari. Daca ma gandesc ca pana la al meu baiat nici nu prea auzisem de "gura leilor" Moreni
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
matza_mica spune:
Buna la toata lumea.
Eu sunt din Targoviste dar dupa facultate m-am mutat in Buc. In Tergoviste exista niste agentii care se ocupa de aranjarea meselor la petreceri, de aranjarea bisericii (covor rosu, lumanari de-o parte si de alta, flori) dar nu stiu daca se deplaseaza si in Moreni. Una se numeste GENESIS SRL si e un studio foto, chiar vis-a-vis de Mitropolie, iar cealalta se numeste AGENTIA MOVsi este undeva vis-a-vis de prefectura din TGV.
suede spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
Suede unde la Moreni? Cati invitati ai? Mare lumea asta si ui ce de membrii morenari. Daca ma gandesc ca pana la al meu baiat nici nu prea auzisem de "gura leilor" Moreni
Buna!
Sincera sa fiu..nici eu.Al meu iubit este de acolo.Nunta va fi la restaurant Lac...
Tu,unde,cand?
suede spune:
quote:
Originally posted by matza_mica
Buna la toata lumea.
Eu sunt din Targoviste dar dupa facultate m-am mutat in Buc. In Tergoviste exista niste agentii care se ocupa de aranjarea meselor la petreceri, de aranjarea bisericii (covor rosu, lumanari de-o parte si de alta, flori) dar nu stiu daca se deplaseaza si in Moreni. Una se numeste GENESIS SRL si e un studio foto, chiar vis-a-vis de Mitropolie, iar cealalta se numeste AGENTIA MOVsi este undeva vis-a-vis de prefectura din TGV.
Merci mult!
Stiu ca e culmea nesimtirii..:)),dar ai idee de program?
Mara76 spune:
Hehehe, daca stiam de voi acum aproape 2 ani ... eu m-am maritat in Moreni, pe o caldura cumplita, in iulie 2004. Si al mau barbat tot din Moreni! Nunta a fost la restaurant Lac si a iesit super bine: mancare buna, servire acceptabila, muzica buna (am avut 2 gemeni cu camasi hawaiene care au facut o atmosfera grozava), am decorat cu flori pe mese si baloane. Ce nu mi-a placut: fetele de masa (scurte) si scaunele. Dar na, n-ai cum sa le ai pe toate, nu?
Va pup si spor la pregatiri.
suede spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Hehehe, daca stiam de voi acum aproape 2 ani ... eu m-am maritat in Moreni, pe o caldura cumplita, in iulie 2004. Si al mau barbat tot din Moreni! Nunta a fost la restaurant Lac si a iesit super bine: mancare buna, servire acceptabila, muzica buna (am avut 2 gemeni cu camasi hawaiene care au facut o atmosfera grozava), am decorat cu flori pe mese si baloane. Ce nu mi-a placut: fetele de masa (scurte) si scaunele. Dar na, n-ai cum sa le ai pe toate, nu?
Va pup si spor la pregatiri.
Ura!!!Cineva care stie.Zi-mi si mie..ca sunt cam in pom...tu de unde ai luat tortul?Sa inteleg ca ai ornat singura restaurantul(fara agentii)?Mai am o problema si cu filmatul,cica singurul din Moreni care filmeaza e cam neserios si da casetele(CD-ul)dupa mult timp.Poate poti sa ma ajuti cu vreun sfat...
Mara76 spune:
Eh, nu stiu chiar asa de multe, ca s-au ocupat mai mult socrii. Tortul habar n-am de unde a fost luat, dar ma interesez la soacra-mea si-ti spun. Oricum, a fost tare bun si proaspat. Tot maine iti spun si unde am facut buchetele, lumanarile si aranjamentele de masa, care au iesit tare frumoase si la un pret bun de tot (cam 2,5 mil toate astea).
Baloanele: am luat viitorul sot de o aripa, mers in Targoviste, gasit un loc (agentie e mult spus) unde se ocupau de baloane si discutat cu omul de acolo. Astea au costat cam 2 mil (ghirlanda intrare, ghirlanda masa miri, diverse flori din baloane din loc in loc). Nu stiu cum se cheama firma, era in centru.
Filmatul... da, asta e o problema. Caseta noastra (mda, caseta video) este de o calitate indoielnica, neprelucrata, nemontata, filmat total aiurea si pierdut momente esentiale ale nuntii... asa ca iti recomand din suflet sa gasesti pe careva din Targoviste/Ploiesti etc.
Maine iti spun de tort si flori. Daca mai ai intrebari zi-mi si ma interesez.
GabyHila spune:
Hai ca ma apuca rasul:) Uite ce furori fac barbatii astia Morenari:)
de tort te lipesc eu. Caut nr zilele astea. O doamna care are patiserie in Moreni cu niste praji.... si niste torturi. Tomescu o cheama si are un magazin in piata cred. Daca te duci acolo si ii spui clar te ajuta. Mai bine sa il comanzi unde au incercat si altii. Si eu GARANTEZ pt doamna asta:) bestiala si ea si torturile
Eu nu stiu exact cand facem nunta la Moreni, dar stabilim in iulie. La Lac din cate tin minte e mica sala... sau mi se pare? Si de ce ii zice Lac?
In privinta fetelor de masa... ma gandesc ca pot aduce echipa de la Sibiu. Am prieteni f buni o firma de catering care au de toate si fac nunti. Asa ca, daca nu imi plac fetele de masa, m-am lipit.
Cu muzica si filmatul nu sunt lamurita. Hmm?? Si cu obiceiurile?ce se face special in zona?
Mara76 spune:
Da, chiar ca e de ras! Auzi, morenari!
Suede, hai ca am vorbit cu soacra-mea. Tortul l-a facut o doamna din Darmanesti, dar a inchis afacerea, ca nu mergea cofetarie simandicoasa in zona. Mi-a spus si ea ca a auzit ca torturile de la dna Tomescu sunt bune si ca e cam singura acatarii.
Florile le-am facut la dna Elena Petre, are vreo 3 florarii in centru, chiar langa piata. O sa-ti placa, e tare draguta si serioasa.
Gaby, noi n-am facut nunta in restaurant, ci pe terasa si au incaput perfect 150 de oameni, cu loc berechet de dans in mijloc. Mi-a placut mult de tot ca a fost loc de dans... ca la alte nunti se cam calca oamenii pe picioare. Habar n-am de ce ii zice Lac.
Obiceiuri, citire de la lautarul nostru: mirele in maiou e barbierit cu cutitul in mijlocul curtii (al meu mai ca nu l-a batut cand a auzit asta, evident ca nu s-a dezbracat si nici nu l-a barbierit nimeni), mirele are un brad gatit (asta am avut, ca nu ne-a deranjat cu nimic), mireasa asteapta cu verigheta in mana mirele si tre sa-l priveasca prin verigheta cand e intra (l-am vazut si pe nasu', ca era langa el ), mireasa stropeste cu un manunchi de busuioc inmuiat intr-o galeata in toate zarile (i-am imbaiat bine pe aia din zona, sa le treaca de obiceiuri). In rest... eu n-am mai facut. Nu m-a gatit nasa, nu mi-a rupt nici o turta in cap, nu a jucat nimeni nici o gaina, nu mi-a dat nimeni nici un ban (la naiba! ). A, si mi-a dat nasa voalul jos pe la ziua.