Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 14
lavinai spune:
flavia, distractie faina!!! cand vii sa ne pove!!! uite si de la mine un
sun, azi am stat pe acasa, dar mi-a fost lene sa scriu!!
va pup pe toate si va zic noapte buna!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
SunSmile spune:
Distractie placuta, Fla! Poate totusi mai vii o tura maine! Eu te pup tare-tare!...Fetelor...Fla are cea mai blanda voce! Stiu eu...
Lavi maine sa nu mai chiulesti, ca ne suparam, ok? Pup la fata!
Pupici tuturor si noapte-buna!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Fetelor, multumesc ptr. pumni! LOL. Oricum, m-am agitat degeaba ca, din pacate, totul a durat vreo... 2 minute!!! Da, doar atat, ca au amanat procesul ptr. o luna jumate. De platit, ma vor plati ptr. 3 ore, da asta nu-i important, ci ca eu VREAU sa fiu acolo, sa am de lucru, ca-mi place de numa... si acum nu mai am nimic pana la sfarsitul lunii mai. Oh, well! Va pup si intru dimineata sa fac prezenta, ca acum fug la mall sa-mi iau forma de tort, ca maine e inchis peste tot si sambata fac tortul.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
SunSmile spune:
Neata,
Iupiii...e vineri! Abia astept sa vina seara, dar pana atunci, pupici la gagici! Ne auzim mai incolo!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
a.cicel spune:
Neatza
Flavia vii la Lacul Rosu? Asta de aici, de la Cheile Bicazului? Vezi ca e cam frig pe aici.
Nadia imi pare rau ca a tinut totul doar 3 minute. Poate data viitoare ai mai mult noroc
Sun si eu ma bucur ca e vineri. Abia am asteptat ziua asta. Acuma mai ramane sa il conving pe iubi sa mergem la Brasov maine. Initial a spus ca mergem, acum s-a razgandit. Da' gasesc eu un motiv, ceva...mai serios
Si ca tot veni vorba de iubi, sa va spun ce a facut ieri. De dimineata am vb cu el la tel (pe la 10 cand s-a trezit) si l-am rugat sa faca ceva de mancare. A spus ca ii este lene. Dar cand am ajuns acasa facuse o oala mare cu tocanita de cartofi (mai buna decat o fac eu) si a facut si prajitura. De fapt foietaj. Noua ne place foarte mult. E adevarat ca numai l-a dezghetat si l-a pus la cuptor, dar a facut treaba asta. Asa m-am bucurat. Si aseara mi-a facut si masaj pe picioare. M-am indragostit a nu-stiu-cata oara de el
Andreea 23+
POZE
Raza de soare spune:
'mneataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Flavia, distractie placuta!
Aseara am fost la matusa, taaaaaaaaaare mult s-au bucurat k i-am vizitat (stau la 2 min de noi)... draga de ea, stie k mor dupa sarmale, a facut special pt mine... si o gramada alte chestii bune de papat... Acum, ne mai vedem la nunta, k nu mai avem cand sa ii vizitam. Maine, dak e timp frumos, se preconizeaza un gratar, cu ai mei (socrii nu sunt invitati )...seara alta vizita..
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
'Neata fetele scumpele!
E VINERI!!! Si in plus, e si ultima mea zi aici, de luni imi iau noul post in primire... Asa nu mai am stare... Dar ma bucur ca e week-end imediat si maine iar mergem la vanatoare de costum de ginerica, verighete si papucei de miresica (plus alte maruntisuri). Inutil sa va spun ca ieri am devalizat Billa , dar am luat multe lucruri pentru Pasti, asa ca pe sapta viitoare nu mai ramane prea mult de cumparat.
Florina, nu ma invidia, ca de luni o sa lucrez pana la 5, mi se schimba si programul. Dar nu-mi pare rau.
Flavia, drum bun si distractie faina!
toate nuroricile! O zi cat mai placuta sa aveti! Eu sunt asa bine dispusa, desi e vreme naspa...
PS: mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu sunt absolut novice in ale graviditatii... care e faza cu "ingalbenitul"?
cherry22 spune:
Neata!
Fetelor, sa va povestesc, caci nu ma pot abtine-binenteles ca nu am mai rezistat ieri si am cumparat un test(femina). Cum am ajuns acasa, cum l-am facut. A aparut imediat doar o liniuta, am mai stat eu in baie vreo 5 minute, nimic. M-am enervat tare, dar, am zis, asta este, am o dereglare de la ac. Initial, am vrut sa-l arunc la cos, dar l-am bagat in buzunarul de la trening si m-am dus sa fac cartofi prajiti, ca nu mai mancasem de mult. Din cand in cand, il scoteam din buzunar si ma uitam la el, nimic. Imi spun, hai fato ca ai luat-o razna, dar, tot nu-l arunc, ci il bag la loc in buzunar. Curat eu cartofii, ii pun in ceaun si iar ma uit la test, si, mi se pare ca vad un pic si din liniuta a doua. Ma duc la sot in dormitor sa se uite si el ca poate nu vad eu bine. Imi zice ca si el vede ceva, dar nu foarte clar. Ok, las testul in dormitor si imi continui treaba, cam . Peste vreo 30 minute iar ma uit la test si..., se vede si a doua liniuta, dar mai slab ca prima.
Toata seara am fost, nu mi-am facut sperante, pentru ca stiu ca testele pot da gres, asa ca azi dimineata m-am infiintat la medsana si mi-am facut beta hcg-ul. La 19.30 voi avea rezultatul. Sper ca nu am scris prea mult.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii, poate este cel dorit.
Flavia, distractie placuta, timp frumos si aveti grija de voi. Te asteptam sa ne povestesti cum a fost. Multi
Andreea, ai un sot de nota 20, sa-ti traiasca! pentru toti trei
Sun, in fiecare zi ma uimesti cu cata energie poti sa ai. Mai da-mi si mie, pleeease!
Lavi, ce faci, o sa-ti dau na-na, ca treci cam rar pe la norici.
pup toate fetele
SunSmile spune:
LOL...Alina nu e vorba de sarcina, ci de faptul ca Andrutza a primit a 5 a steluta si a devenit membru de baza, iar stele sunt galbene!Pup la fata, ca mi-ai descretit fruntea!
Cherry???? Am citit intr-o secunda! Tin pumnii stransi-stransi si ma rog tare la DD sa fie BB visat! Din pacate tu nu ai net si o sa stau pana luni cu sufletul la gura...da' asta sa fie baiul....luni astept petrecerea pt BB!!! Doamne-Ajuta!!! Si-ti dau energie cat pt gemeni, numai sa ai tu BBic acolo!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
cherry22 spune:
Sun, parca sunt , abia astept sa treaca ziua de azi, sa aflu rezultatul, ca sa ma linistesc odata. Cand ma gandesc ca poate fi bb, ma apuca, pe langa bucurie, si o frica....de nu ma intreba. Cum o sa fac eu fata 9 luni? Sunt foarte fricoasa, mai ales de durere, nu suport nici sa ma doara capul, dar sa fac un copil. Am o stare super confuza, sper sa ma linistesc si sa nu o iau razna.
Sun, pot trimite un sms,daca nu ai nimic impotriva, trimite-mi pe pm nr.