ne luptam noaptea cu somnul ...
Raspunsuri - Pagina 2
dienutagraviduta spune:
gloria, iti multumesc foarte mult ca mi-ai impartasit experienta ta; concluzia pe care o trag eu este ca toata treaba asta cu trezitul noaptea este pe fond psihologic si are mare legatura cu stressul si oboseala; intre timp m-am mai gandit la o varianta si am si pus-o in aplicare : am mutat baita bebelusului cu 1 ora mai devreme, ca sotul meu sa poata sa se culce mai devreme si sa poata dormi mai mult.
o sa va anunt daca am rezolvat ceva !!!
Principesa spune:
Dienuta, eu sunt psiholog si psihoterapeut.
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura
Durerea este inevitabila dar suferinta este optionala
clau2toma spune:
Si fratele meu a avut aceeasi problema ca a sotului tau dar pana pe la 26 de ani .Noi dormeam in aceeasi camera si deseori se trezea noaptea vorbind ,se certa cu diferite personaje ,si a doua zi imi spunea ca el nu este somnambul ,ca el stia ce facuse in seara precedenta .Dar a avut si faze cand se trezea si tragea cu putere de calorifer ,avea si faze cand se trezea si tragea de vreo priza si o verifica ,chiar a incercat sa bage o data si degetele in priza ,dar o data chiar a facut-o ca m-am trezit intr-un zgomot si cand am deschis ohii ,fratele meu deschisese balconul si era pe balcon de se certa cu cineva acolo .M-am dus dupa el ,el era langa balustrada si incerca sa ridice un picior peste .A fost ingrozitor .Fara sa fac zgomot,l-am apucat de un brat si usor usor l-am tras in casa [el mergea ghidat dupa mine] si l-am impins apoi catre patul lui .El apoi am vazut ca s-a linistit si s-a alungit in pat si dus a fost .Bineanteles ca a doua zi cand i-am zis ce a facut ,el mi-a raspuns ca stia si ca era unu care vroia sa-l duca in discoteca si el nu vroia sa mearga si de asta se certa cu el .Acum cred eu ca nu mai are aceste probleme ca l-am mai intrebat si mi-a negat[el nefiind in tara de 3 ani] ,dar atunci cand vine sau la telefon imi neaga ca ar mai avea probleme de genul asta . Totusi cred eu ca rezolvarea totala o are un psihoterapeut in genul asta de probleme cu subconstientul .
dienutagraviduta spune:
clau - asa si sotul meu; numai ca la el nu tine asta cu trasul binisor de brat si culcatul, face miscari foarte violente, n-ai cu cine sa te intelegi ...
noaptea trecuta aproape mi-a trezit copilasul ... a luat o noptiera pe sus ...
zici ca poate ii trece daca ne mutam din tara ?
clau2toma spune:
quote:
"clau - asa si sotul meu; numai ca la el nu tine asta cu trasul binisor de brat si culcatul, face miscari foarte violente, n-ai cu cine sa te intelegi ...
noaptea trecuta aproape mi-a trezit copilasul ... a luat o noptiera pe sus ...
zici ca poate ii trece daca ne mutam din tara ? "
Eu nu stiu ce planuri aveti voi pe tema asta ,dar fratele meu eu cred si sper ca a scapat de somnambulism dupa ce a inceput sa lucreze in alta parte .Cred ca s-a linistit .Da ,cum spunea cineva mai sus cred ca este si pe fond de stres . Eu il simt la telefon de cand a plecat ca este mai linistit ,nu stiu ,mai altfel si cred ca si-a gasit locul si faptul ca este singur acolo ,cred ca s-a maturizat mai repede .
Claudiasi puiul ei Tomita