Spuneti-mi si mie, va rog mult, cat de mult trebuie caramelizat zaharul atunci cand pregatim o Crema de zahar ars? Aveti idee?
Nana Motoc
Fotografii cu noi
Putin, pana se coloreaza usor in brun
Si trebuie amestecat in continuu, sa se caramelizeze uniform, ca altfel cel de dedesubt se arde, iar cel de deasupra ramane tot cristale.
Spor la treaba si sa ne spui cum a iesit !
Geta
eu il tin mai mult la caramelizat, nu sa se arda, insa sa fie bine caramelizat. Si da, trebuie sa amesteci sa fie uniform. Mai nou pun toata cantitatea de zahar la carameliza, chiar si cea din compozitie. Are o aroma mai buna. Zic eu.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Aha, am inteles. Multumesc mult pentru sfaturi.
Pupici.
Nana Motoc
Fotografii cu noi