Creama de zahar ars!

Creama de zahar ars! | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie, va rog mult, cat de mult trebuie caramelizat zaharul atunci cand pregatim o Crema de zahar ars? Aveti idee?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Putin, pana se coloreaza usor in brun
Si trebuie amestecat in continuu, sa se caramelizeze uniform, ca altfel cel de dedesubt se arde, iar cel de deasupra ramane tot cristale.
Spor la treaba si sa ne spui cum a iesit !
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu il tin mai mult la caramelizat, nu sa se arda, insa sa fie bine caramelizat. Si da, trebuie sa amesteci sa fie uniform. Mai nou pun toata cantitatea de zahar la carameliza, chiar si cea din compozitie. Are o aroma mai buna. Zic eu.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aha, am inteles. Multumesc mult pentru sfaturi.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput