Minunatele scorpiutze (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
am dormit ca o valiza...dar acum ma simt super odihnita
danaesti prima acum care aduci sub in top in fiecare zi...ce inseamna jap
dolcemai esti aici?...drum bun si distractie placuta in we...am notat ca esti plecatasa stai cumintitxa si sa ai grija de tine si de bb
georgi sa-ti fie de bine tunsoarea si sa o stapanesti sanatoasa
gabyce plimbareatza esti...bravo, ma bucur, calatoreste acum cat mai poti fiindca cu bb(daca nu ai cu cine-l lasa) nu o sa prea poti strabate distante asa de mari
elena,la cat de ambitioasa esti tu scoala de soferi este mizilic pentru tine...sa stapanesti sanatoasa pantofiorii
ninada...si aici a fost o vreme de kko...soare dar vant si cum astia mici ai mei sunt "colectori" de tot felul de tampenii dar in ultimul timp otita...nu i-am scos afara....cristina cum mai este? nu ne-ai mai povestit de ea.
ana...ce-mi faci
adrianafelicitari ca ai reusit sa-l inscrii pe razvanel...lasa nu-ti face atatea preobleme cu casa...nu te apuca acum de ce sa te grabesti...mai bine asa poate faceau treaba aiurea fiindca se grabeau...asa dupa Paste vine si mama ta, ai si unde-l lasa pe asta mic...
minaai fost tare dulce cu sosul si sotzul tau
mirace mai fac copilashii cum se mai simt?
Syd, irina, anda141,esme, emma,lory,si toate celelatle scorpiute
eu imi beau cafelutza si am plecat la aia mici, azi am mai mult timp dimineatza dar nu cred ca reusesc sa-i scot afara...poate-i duce tatiasta daca nu e vantul ala turbat
va pup pe toate si va urez o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Dolce, cred ca devenisem dependenta de voi inainte de "rasfat". Ce sa fac???? Cred si eu(dupa cum spune si titlul ) ca sunteti absolut minunate

Monica, acum sunt singura si-mi fac de cap pana va treziti voi, dar sa vezi ce trante o sa fac cu Lory cand vine. Tre' sa-mi pun ceasul sa sune la 5 am. sa i-o iau inainte.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata fetele cochetele,

Am visat toata noaptea costume (oare de ce?:))hahahaha.
Calatoresc eu in multe locuri si sper sa mai pot merge si dupa bb`eu. Pentru ca o am pe mama f aproape de mine. Adica un etaj dedesubt in casa

Asa de frig a fost aseara ai azi noapte. Si parca vad ca sapt viitoare o sa fie 25 de grade. Sunt sensibila tare la schimbari de vreme, mai ales la schimbari te presiune. Ma doare dovleacu cateodata

Pleeeeccccc...:) Oare v-am spus? Pleeccc.
Dolce chiar ma gandeam ce o fi cu tine. Ca nu ai scris nimic.

Anina vezi ca ti-am dat PM cu mobilu lu Lori. Eu nush in ce masura nu uit sa sun, cu cate am pe cap. Maine e sambata si ne apucam de curatenie....:)

Dandush prima vedere arata scump si pt un buget mai mare...
Monica ANA Elena si everybody

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.masina e programata la asirom la reparat marti dimineata.nu e chiar asa grav cum mi-a zis sotul, dar are de schimbat destule.astazi ma apuc de munca, sper sa ma lase razvan ca am termene limita si trebuie sa dau bice.ma duc sa-mi savurez cafeaua si apoi ies cu el un pic afara ca trebuie sa-mi iau hartie pentru imprimanta.va pup pe toate. o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,si eu sunt o scorpiutza pe data de 14.11.1984
si ma mandresc cu toate ca sunt mai rea din fire ce sa faci,viitorul sot nu se plange si nici socrii .... ce mai o familie fericita mai ales ca mama e tot scorpie in adevaratul sens al cuvantului dar si ca zodie.
si acum coffee time...

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

BEBI bine ai venit printre noi

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Bebi. Sedere placuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

va multumesc fetele. chiar ma simt bine la voi aici pe forum. nu am mai intrat. chiar as vrea sa ajungem sa fim prietene.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bine ai venit bebi, eu ziceam ca sunt ceam tanara, eu si cu gaby, dar tu cred ca esti cea mai tanara scorpioanca.eu , mama si fimiu sunt scorpioni in familie.iti dai seama ce viata are sotul meu.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

eee stai linistita au si scorpionii toanele lor. eu daca sunt suparata ,sunt suparata bine. dar bine ca imi trece repede ca altfel iubi al meu ar dispera si asa l-am disperat rau de tot in ultima vreme cu nunta si cu bebe ca vrem sa avem un bebe la anul.
eu ma bucur ca sunt mezina de pe forum e un privilegiu. wow am 21 ani si anul asta fac 22 peste cateva luni dar mai e. ce a mai trecut vremea...offf...

ziua nuntii

Mergi la inceput