Clubul moldovencelor de peste Prut (23)
Raspunsuri - Pagina 9

Violetik spune:
Violetik spune:
 Helga, eu ma duc acum la una Marina si zic ca e bine, plus ca si la ea mi-am tratat si parul ( ea e triholog-dermatolog) si sotul tot la ea se duce. Vezi ca uneori dupa ce ti se face curatirea ti se umfla fata timp de o zi ( se pare ca asta e normal, adica ti-a facut bine), insa daca mai mult de o zi, de-acum nu e bine. Ce e rau cu unii din sfera serviciilor, cum vad ca pot scurge mai multi bani, nu pierd aceasta ocazie  Tu la manichiura unde umbli?
 Tu la manichiura unde umbli?
 MamaElei, eu tot am skype ( violetyk is acolo). Cum tu faci pizza, poienita cu ciuperi si pestele-n balta?  

helga spune:
helga spune:
 La mine fata arata rau deja a doua zi, si nu cred ca miine va fi mai bine. Daca sun la Sancos si intreb de Mariana, vor sti cu cine sa-mi faca legatura? La manichiura nu ma duc decit foarte foarte rar, mi-o fac singura.

Violetik spune:
Violetik spune:
Le spui sa-ti faca legatura cu Marina Moglan. Fetele mele mi-au spus ca si in cab. 2 si 3 fac destul de bine. Acolo ai incercat? Eu miine am manichiura de aia te-am intrebat. ( asta in cazul in care daca pina miine mi se dezumfla degetul)

helga spune:
helga spune:
 AHA, eu am fost in 1. Dar stii ce nu mi-a placut cel mai mult, ca stau cite 5-7 persoane intr-un cabinet de 6mp si cosmetoloaga alearga de la una la alta. Mie imi place sa fiu singura si toata atentiea sa-mi fie dedicata mie

Balbina spune:
Balbina spune:
 Violeta, eu am scapat de negi cu ajutorul usturoiului: am taiat feliute de usturoi si am pus pe neg, pansind si lasind peste noapte.
Despre saloane de frumusete: nu prea am calcat in ele, ma fac frumoasa acasa  . Drept ca nici nu sint foarte pretentioasa. Dar ma bate gindul sa merg pentru o manichiura si pedichiura in curind, ca tot se apropie vara.
. Drept ca nici nu sint foarte pretentioasa. Dar ma bate gindul sa merg pentru o manichiura si pedichiura in curind, ca tot se apropie vara.
Nushulica, si eu a facut salata Poiana cu ciuperci, inspirindu-ma de la Rodica. Varianta mea o gasesti in subiectul "Zona salatelor", dar nu mai tin minte pagina.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati

Violetik spune:
Violetik spune:
 Pai Marina e in bir. 18 in subsol si are biroul doar al ei si primeste doar cite 1!  ( se primeste ca reclama ii fac )
 ( se primeste ca reclama ii fac )
 Tu tot in zona Riscani esti?

Violetik spune:
Violetik spune:
 Balbina, Sancos nu e salon de frumusete si Clinica de medicina estetica. De negi am incercat sa scap si eu la domiciliul cu extract de cistotel ( nu-s sigura daca asa i se spune), insa mai rau am facut. Concluzie: nu-ti fa rau cu mina ta, lasa pe altcineva!

helga spune:
helga spune:
 Eu nu zic ca-i faci reclama, deobicei ma duc la cineva unde a mai fost altcineva, nu imi place sa experimentez pe corpul meu 
Am stat la Riscani. Acum sint la botanica

Balbina spune:
Balbina spune:
 Violeta, am incercat si eu cu rostopasca (cistotel), dar la mine a fost ca si cum dadeam cu apa, adica absolut nici un efect.
De Sancos nu stiu nimic, doar nu stau la Chisinau. Olga a intrebat mai sus unde ne facem frumoase, si i-am raspuns, ca mai mult acasa, decit in saloane de frumusete.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati

MamaElei spune:
MamaElei spune:
 Acum am scos o prajiturica din cuptor. Imi place, e pufoasa si gustoasa. Reteta originala e www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=1740" target="_blank">aici. Am facut ceva schimbari, deoarece nu am visine, am pus coacaza si deoarece se lipise bine de hirtia de copt (si in reteta scie clara ca se unge doar forma), l-a intors si am presarat cocos. In sfirsit am acces la aparat foto, ca am mai incercat retete noi, dar nu aveam aparatul.
Nushulica, reteta o gasesti la "salata", cu mica exceptie, unele chestii le-am facut altfel. Mai dupa ora 21 (dupa ce adoarme Paula si am mai mult timp liber ), am sa scriu acolo ingridientele mele, ca tehnica e aceea pe care a descris-o Nati.
), am sa scriu acolo ingridientele mele, ca tehnica e aceea pe care a descris-o Nati.
Vio, daca nu te superi si la intrebarile tale am sa raspund dupa ora 9. Skype-ul e al sotului, eu am cont doar pe MSN.
Olga, tare mult timp a trecut de cind nu am fost la cosmeticiana, asa ca din pacate nu-ti pot recomanda pe nimeni.
Rodica si PAULA (02.09.04)