Mamici casnice (30)
Raspunsuri - Pagina 7
symaco spune:
quote:
Originally posted by ange
symaco,par ca nu te-as cunoaste?
io o iau ca pe un compliment,egal ce ai gandit tu!
geani,eu pun pe seama ca mark si Tina tin puiul in brate si nu se mai satura de privit..nu au timp de telefoane!.sa dea d-zeu sa fie asa!
bai,cami,io nu ma uita la varza dintr-un singur motiv:aici varza e tare rau..tre sa o fierbi 2 zile,in caz ca mi se face pofta..nasc inainte sa probez!.sunt sigura ca e nemaipomenita!
ce am vrut sa va zic,io din telina nu stiu face prea multe...da am papat duminica o salata de telina cu maioneza de m-a dat pe spate!cica e tare buna pt femei...daca o papa barbatii!!
ange spune:
stati mai calme ca nu are ce sa fie!!!
naste fata ce d-zeu si e normal sa nu raspunda la tf.
si daca sotul ei este cu ea in spital este la fel de normal sa aibe tf. inchis,nu?
Tinutzo,bafta fata mea!
maria2mami spune:
Fetee va zic si eu noapte buna.......am citit din capitolul trecut tot si la cp asta tot si am zis, la fel ca Geani...ca poate..pana ajung la pagina 5..............Tina sa fie deja mamica!
Offf...hai ca maine dimineata asta trebuie sa fie primul lucru pe care trebuie sa-l citim....doamne ce se mai chinuie....multumesc lui Dumnezeu ca sa inventat cezariana!!!
Vise placute...ingerii sa va sarute!
mmiha
maria2mami spune:
Mmmmmmmmmmmmooooooooooooooamaaaaaaaaaaaaa
Avem baietelllllll cu putaaaaaa...ce ma bucurrrrrrr!!!
Bravooo bebe de Tinaaaaa
Ange am modificat la poze....selectezi pozele intrii la edit s apoi rename selected....
symaco spune:
quote:
Originally posted by symaco
sms de la Tina:
Avem baiat!
am primit acu 1 minut!
am modificat...sa fiu sigura ca vad toate fetele!!!!!!!
sunt napadita de lacrimi,bravoooo tina!
Danelutza spune:
Sa ne traiasca baiatul, s-a marit familia
URA TINUTZA, SA TRAIASCA CUCULETZUL
FLAVIA TRECI LA MODIFICARI, NU VEZI CA AVEM UN NOU MEMBRU
AAA, NU STII CUM IL CHEAMA, MIE MI-A SPUS DAR AM UITAT ]
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
symaco spune:
Puiul lui Tina a cantarit 4570,apgar 9..a papat deja o potie de laptic si acum face nani.se simt fooarte bine amandoi!nastere naturala cu epidurala!