Bebelusi de iulie-august 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
brianamica spune:
Ema.nu Ela Nu i-a facut nimeni nici o antobiograma !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
delia grozav spune:
Briana imi pare tare rau pentru Ana, sanatate multa ii doresc si tie mami multa putere sa treceti si peste asta.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
brianamica spune:
Ema.nu.Ela, e o idee cu camerele de luat vederi. Cu reportofonul am incercat la cea mare, si nu am inteles nimic din ce s-a inregistrat 1

vEDEM , CEVA trebuie sa fac !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
ema.nu.ela spune:
briana,
eu stiu ca trebuie facuta. chiar daca iti dau un antibiotic pt ca are infectie si sa nu astepte pana se face antibiograma. in caz ca antibioticul nu are efect, se iau apoi dupa antibiograma si ti-l schimba.
mie cel putin asa mi-au facut de fiecare data cand am avut vreo infectie.
stiu pe cineva cu infectie nasoala care a luat nu-stiu-cate antibiotice recomandate de doctori. si cand in final s-a dus la alt doctor si si-a facut antibiograma ca tot nu-i trecea infectia, s-a dovedit ca microbul respectiv reactiona doar la 2 antibiotice f rare care nu se dau de obicei by default. asa ca a luat omul degeaba celelalte antibiotice.
astea sunt cazuri rare ce-i drept.
hristina spune:
Briana, sanatate multa Anei! Doamne, trebuie sa ai putere, pentru puiul tau mic! Poate scapati doar cu tratament! Doamne-ajuta!
, sa fie cu noroc! Daca nu e acum,
spor la munca!
Corina,insanatosire rapida si lui Aris! Sa se faca bine, sa te linistesti si tu! La multe lunisoare pline de sanatate!
Ella, ce retete delicioase faci! Eu sunt tare nepriceputa la bucatarie! Uneori, ma urasc! Dar, tot fac, ce stiu si ies gustoase , ca le fac cu drag!
Te pupam si sa-ti treaca dorul de Iulia! Cat sta la bunica? De-abia te mai odihnesti si tu!
Monai, noi suntem mari consumatori de filme! Sotul are o intreaga colectie de dvd, cam 200.Noutati si nu numai. In fiecare seara, urmarim si noi, cate ceva. dar, e cam nasol, ca fata doarme cu noi si nu putem da sonorul prea tare!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Anis, ti-am admirat modelul! Este fenomenala, Ingrid! Frumoasa foc! O pupam si ii uram pofta mare!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos