Bebelusi de iulie-august 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Noi suntem tristi ca azi cand facem 8 luni suntem inca bolnaviori. Microbul cel rau nu ne lasa deloc sa respiram si ne face sa "haraim" in piept.
Mie mi se rupe inima cand aud cum respira, dar cel putin respira mai bine cand doarme, nu stiu cum se face. Nasucul infundat, si ii punem mereu masca "dilatatoare", nu stiu cum sa-i spun. Pe langa asta ia si antibiotice. Mi-e groaza sa nu pateacsa ceva mai rau la plamani ca de 2 zile de cand am inceput tratamentul nu vad nici o imbunatatire.
Cel putin n-a facut febra aproape deloc si in rest e destul de vesel. Daca n-ar fi respiratia asta haraitoare.![]()
2 zile n-am intrat deloc pe DC asa ca am ramas in urma ca voi sunteti active.
Am reusit totusi sa vad ceva pozute.
Ioana - Andreiutul tau e tare vioi, imi place ca ii pui paturica sa stea pe jos, dar el numai de paturica ta nu-i arde.
Mona - am vazut-a pe dragalasa ta cu caciulita roz, e tare dulce,!
Emaaimee - Oana a devenit o exploratoare! scumpa foc!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
anis spune:
Aldebaran..ai fost la dr?
Vad ca epidemia asta de bronsiolita nu se mai termina
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Aldebaran spune:
Joker - felicitari pt. dintisor, vad ca sunteti tare rapizi, imediat dupa primul a iesit si al doilea.
Briana - ce face Ana, a mai facut febra! Sa va faceti bine!
Yasmari - multumim pt. urari de bine
Aldebaran spune:
Anis - da, am fost luni, de asta ii dam antibiotic, ca ni l-a prescris doctorul. Ne-a zis sa mergem la control vineri, dar parca n-as astepta pana atunci.
corbioana spune:
Corina, multumim frumos de aprecieri! II uram multa sanatate lui Aris, offf ce de problemute!!!
Daaa ii pun paturica degeab ca nu mai sta el locului o secunda, pe paturica nici vorba.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Ella2000 spune:
Corina, insanatosire rapida leutzului Aris!!! si la multi anisori!
Brianamica, la fel si Anei sa se rezolve problema cu sanatatea!
sa auzim de bine!
Ella2000 si printesele
MONAI spune:
Aldebaran, sanatate multa si lui Aris
, de ce sunt asa multi copilashi bolnaviori
.
Fetele, am si eu o intrebare mare la voi: ce mai dati puilor de papa seara?. Dati-mi, va rog, si mie idei
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Aldebaran spune:
Simona - Scuze, abia acum am citit din urma. Imi pare rau ca ai probleme. Nu uita ca noi suntem alaturi de tine si orice ai pe suflet si simti nevoia sa te descarci, esti binevenita, poate si cu un sfat daca suntem in masura sa ti-l dam. Multa sanatate lui Mario! Cum se simte?
Anis - abia acum am vazut ca ai pus poze noi! Sa-ti traiasca scumpica cu ochi albastri calare pe masina!
Ella - multumesc pt. urari!
Obisnuiam sa-i fac poze aproape de fiecare data de ziua lui dar azi daca e bolnav n-am chef.
Ella2000 spune:
Monai, eu ii dau mamaligutza, budinca de orez, branza de vaci cu biscuiti, mar copt cu orez... cam astea imi vin acum in cap! un iaurt il rade pe la ora 18.
Oana, doresc si micutei tale sa se faca bine repede si sa aauzim numai de bine si de la voi!
Diana, spor la invatat... cred ca tragi tare si ca ti-e tare greu cu toate! sa ai putere!!! si sa vina vacanta!
Cuscra, de asemenea... sa ai putere sa treci de examene si sa mai pove...Edutz e bine, sanatos? 

Yasmari, mai da-ne cate un strop de zambet... 
m-am uitat la pozele Irinei
si mi-e dor de ea! de Mamini, Kulta, Gabirus, Katink
sa aveti o zi faina! ca pe aici e o vreme nasoala!
ella2000 si printesele
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Buna fetelor!
Noi suntem tristi ca azi cand facem 8 luni suntem inca bolnaviori. Microbul cel rau nu ne lasa deloc sa respiram si ne face sa "haraim" in piept.
Mie mi se rupe inima cand aud cum respira, dar cel putin respira mai bine cand doarme, nu stiu cum se face. Nasucul infundat, si ii punem mereu masca "dilatatoare", nu stiu cum sa-i spun. Pe langa asta ia si antibiotice. Mi-e groaza sa nu pateacsa ceva mai rau la plamani ca de 2 zile de cand am inceput tratamentul nu vad nici o imbunatatire.
Cel putin n-a facut febra aproape deloc si in rest e destul de vesel. Daca n-ar fi respiratia asta haraitoare.
Corina, stai linistita. Daca nu a facut febra inseamna ca functioneaza antibioticul. Mie Tudor mi-a facut si putina febra in prima noapte, dar abia apucasem sa-i dau o singura doza de antibiotic si mai apoi nu a mai facut.
Si eu il auzeam cum haraie si simteam cu mana la spate, la plaman, cand haraia. Ma speriasem, dar mi-a zis Diana ca asta inseamna ca a inceput sa functioneze antibioticul. Si luni cand am fost iar la control dr. a zis ca s-a curatat bine. Mai era ceva doar in partea dreapta. Mergem maine din nou sa vedem daca s-a curatat de tot. Si de tusit tot tuseste destul de rau.
Sanatate multa Leutului blond!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE