Rugaciunea celor care isi doresc copii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cum stii tu Floricico sa te duci acolo unde e nevoie de tine...
Ma cam feream de forumul asta :) dar acum am citit si eu citeva mesaje si ma bucur ca le sustii pe fetele atit de greu incercate.
Aspirantelor le doresc din toata inima succes si un bebe sanatos,
cu drag,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionutza spune:

Dragele mele,

N-am mai fost de cateva zile pe Forum, dar am inceput rugaciunea in fiecare seara la ora 21, asa cum ne-am inteles. Numele meu de botez este Ioana, ca sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre.

OanaB, am vazut ca m-ai intrebat cum e cu Postul din preajma Pastelui: Eu am aflat anul acesta de acest post si din comoditate nu l-am tinut. Asadar, incepe in ziua de luni dupa Sf. Pasti, deci anul acesta a trecut, nu se mai poate tine decat la anul, dupa Pasti. Postul cuprinde in total 9 zile, in care nu se mananca nimic pana seara, apoi se poate manca de post; asa cum am spus, in cele 9 zile este post total, adica nici nu incercam nimic cu sotul.
Cele 9 zile sunt 9 zile de luni (monday ) consecutive, incepand cu prima zi de luni dupa Pasti. De ex. Pastele a fost anul acesta Duminica in 27 aprilie, zilele de post erau: 28 aprilie, 5 mai, 12 mai, 19 mai, 26 mai, 2 iunie, 9 iunie, 16 iunie si 23 iunie; in total 9 zile de luni, sau daca facem un joc de cuvinte 9 luni = exact cat dureaza graviditatea. Postul se va mai putea tine doar la anul, dupa Pasti.
Sper ca am explicat bine; si eu a trebuit sa intreb de mai multe ori ca sa pricep. Fiind prima zi dupa Pasti, cand m-am ghiftuit bine, mi-a fost greu sa incep postul lunea, asa ca am amanat pentru la anul. Acum imi pare rau.

Va pup pe toate,
Ne intalnim deseara in gand la rugaciune.

Ionutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

Floare de Colt, metoda aia Feng Shui este mult mai complicata decit pe siteul dat de tine. nu pentru toti casa carierei este in acelasi loc. trebuie sa iti faci un calcul in functie de zodie, locul nasterii si data si sa vezi ce tip de casa ti se potriveste. cu intrarea in ce punct cardinal adica? ca daca pui un element de lemn in coltul focului, luindu-te dupa diagrama aceea de pe site, se pare ca iti faci singur rau.

detalii mai multe despre stiinta Feng Shui, cu un curs online gratuit, aici:

http://www.geomancy.net/resources/theories/fs-tour.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Fetele si eu imi doresc din tot sufletul un copilas! Doctorii nu ne-au dat nici o sansa de a avea un copil, dar eu cred ca Dumnezeu ne va ajuta. Si eu spun in fiecare seara rugaciuna postata de Andruska, de acum ma voi ruga la aceeasi ora cu voi!
Numai DUMNEZEU ne poate ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilia7 spune:

Va multumesc pentru mesajele voastre, sunteti foarte dragute

Nu stiu ce sa zic despre epidemia de ne-graviditate, dar eu am o colega de servici care se confrunta cu aceasi problema ca si noi. Are mai multe luni de nereusita la activ, asa ca noi ne mai consolam una pe alta la servici si mai schimbam informatii cand citim sau aflam ceva nou.
In legatura cu rugaciunea colectiva, eu cred din tot sufletul ca, daca credem cu adevarat in Dumnezeu, ca el ne poate ajuta atunci El va face acest lucru si va avea grija de noi sa ni se implineasca dorinta.
Mariaa mi-ar face placere sa corespondam dar spune cum sa-ti dau adresa mea de e-mail.

Cu drag, Otilia
si Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

Otilia,poti sa-mi scrii pe mariutza27@yahoo.com. Te pup,Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Din pacate numai rugaciunea nu ajuta.Trebuie intai sa ne spovedim ,sa ne curatam sufletul ,sa il intarim prin Sfanta Impartasanie ,daca este cazul.Asa vine si harul Sfantului Duh ,care ne intareste ,ne vindeca si ne lumineaza.Asa rugaciunea are putere si ajunge la Dumnezeu.Doar prin Sfintele Taine ale Bisericii(spovedanie ,impartasanie ,maslu) Dumnezeu ne vindeca sufletul si trupul.Oricum ,rugaciunile trebuie date de catre parintele duhovnic ,fiindca fiecare suflet are particularitatile lui ,si ce se potriveste la o persoana nu se potriveste la alta.irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Irina, tu ai mare dreptate in ce spui.
Intr-o Duminica fiind la Sfanta Liturghie de la Biserica Sf. Mina din Bucuresti am avut privilegiul de a-l asculta predicand pe Preasfintitul Ambrozie Sinaitul care spunea ca ne vaitam tot timpul de multe boli si multe necazuri, dar rar ne gandim ca toate ne vin pentru ca sufletul nostru este bolnav. Deci, este necesar mai intai sa ne ingirjim de suflet iar corpul se va vindeca.
Ceea ce spui tu despre parintele duhovnic cred ca este de asemenea foarte adevarat, preotul la care merg eu, un om deosebit, imi spune mereu ce sa citesc ce rugaciuni sa spun si absolut de fiecare data am cate ceva de invatat din ceea ce citesc. Imi pare doar rau ca nu am atata timp cat as dori pentru a citi si a face rugaciunile asa cum trebuie, in fiecare seara/zi.
Da, tu ai dreptate, numai rugaciunea nu ajuta: credinta, frica de Dumnezeu si martusirirea pacatelor si ruga pentru iertare, iubirea de Dumnezeu si impunerea in viata noastra de zi cu zi a cuvintelor din Sfanta Scriptura, impreuna cu rugaciunea din suflet si Sfintele Taine, toate acestea fac ca Dumnezeu sa ne auda ruga.
Acuma ... eu una ma rog sa imi dea Dumnezeu multa putere pentru a putea sa implinesc aceste lucruri si sa fiu macar 1 la suta vrednica pentru ca el sa imi asculte ruga. Macar de as reusi pentru ca asa de puternica este lumea asta in care traim si noi asa de slabi, de multe ori ma fura cele din jur ...
Sa va ajute Dumnezeu tuturor!

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

E minunat ca oamenii aflati in situatii disperate gasesc speranta in Dumnezeu. Cititi daca il gasiti la vreun pangar Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si al Sfantului Stelian, pe noi ne-au ascultat si s-au rugat.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Trebuie intai sa ne spovedim ,sa ne curatam sufletul ,sa il intarim prin Sfanta Impartasanie ,daca este cazul.Asa vine si harul Sfantului Duh ,care ne intareste ,ne vindeca si ne lumineaza.Asa rugaciunea are putere si ajunge la Dumnezeu.Doar prin Sfintele Taine ale Bisericii(spovedanie ,impartasanie ,maslu) Dumnezeu ne vindeca sufletul si trupul.Oricum ,rugaciunile trebuie date de catre parintele duhovnic ,fiindca fiecare suflet are particularitatile lui ,si ce se potriveste la o persoana nu se potriveste la alta.

irina

Nu citisem tot. Are maaaaare dreptate. Si nu va suparati dar n-ar trebui confundata adevarata credinta cu practicile de genul... ma rog, amintit mai sus, feng-shui si nu-stiu-ce... Iertare. Nu ma certati, surorilor, va rog.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Doamne ajuta la toata lumea .Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem prunci.

ali

Mergi la inceput