Clubul nurorilor (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

sun, te-am intrebat la prietenii omului ce s-a intamplat cu puiutul adinei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Paula ,m-au luat nervii cand ti-am citit postarea!.Ma ,da' nesimtita femeie!Tu ai o fetita si un bebe de vreo 2 luni (daca nu ma insel),chiar nu-si da seam ca la ora aia o mama are o groaza de treaba?
Eu stiu ca la ora aia spal fata,ii dau sa manance ,o culc si in nici un caz n-am chef de musafiri nepoftiti.
Si dupa ce culc copilul, daca nu mai am treaba ,vreau sa stau si eu linistita cu sotul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cmai, sa nu te superi....apropos de raspunsul meu la intrebarile legate de cadourile pt nasi. eu mi-am spus punctul de vedere si ceea ce afcem noi in relatziile cu finii si nasii nostri. nu as fi spus-o din senin...dar daca veni vb mi-am exprimat opinionul.
merci pt intzelegere.

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

paula, ma bag si eu ca musca in lapte, dar de ce o primiti? ar trebui sa-i spuneti de la obraz

Mergi la inceput

cami am vrut sa scriu mai sus....scuzati. incerca sa tastez cat mai repede si ...inversez literele.
sorry.

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Salutari, nurori; am postat mesajul asta la Perlele socrilor, dar vroiam sa-l cititi si voi:

In sfarsit, soacra-mea a scos si ea o perlutza: sambata am cumparat un covor ptr. living room si ea a sunat sambata seara, sotul meu ii spune ca am cumparat, ca e in patrate mari, in 5 culori diferite, alb-crem-...-pana la maro inchis, la care ea spune "De-acum inainte o sa trebuiasca sa iti dai jos papucii de casa SI sosetele inainte de a calca pe covor!!!" Eu recunosc ca-s obsedata de curatenie, dar oare oi fi chiar asa rau...?!?

Acu' merg sa-mi plantez florile in gradina; la noi sunt 18 grade C, am gasit, dupa trei ani de cautari, lacramioare! Am cumparat 2 pungi, sa am destule, desi stiu ca la anul voi avea muuuuuulte, ca se inmultesc, si am cumparat si gladiole. Si mai am o carutza de lalele si zambile. Imi place gradinuta mea de numa'. Va pup pe toate. ACum ma apuc de citit ce ati mai scris si dup-aia fug in gradina.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nadia cand sadesti lacramioarele, gandeste-te si la mine, te rog! Sunt pretioasele mele...offff, abia astept sa fie gata casa sa am si eu gradinaaaaaa! Si apropos...dragutza soacra! Si a mea spune ca-s maniax la curatenie, da' nu ma supar caci are dreptate. Trebuie sa fie totul luna ( mai ales parchetul si clantzele)....
Clau...puiul lui Addi s-a dus spre un un rai al catelusilor! Sper sa-i fie mai bine acolo!
Fla tot la pizza? Felicitari pt subiectul cu "imbunatatirea".
Bhey....Cami nu s-a suparat! Sunt eu sigura! Nu-i asa Cami? Hai mai...suntem prietene, ce Dumnezeu? Si in plus...fiecare gandeste altfel, ar fi culmea sa fim la fel...ar fi boooooorrrring!
Cam liniste in seara asta....

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

linishte soro, linishte.
sunule, ai emotzii pt stelutza? ar fi fost mai bine sa joace turul in anglia si returul al noi, nu crezi? dar asta e....
sa speram ca av fi ok.

pupici si asteptam intariri!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

NICI O EMOTIE! Si chiar ma bucur ca e turul la noi, pentru ca baietii se mobilizeaza mai bine in deplasare! Si in 1986 aveam 6 ani fara 15 zile. Acum vreau sa merg la Eindhoven si vreau ca baietii sa-mi faca cel mai frumos cadou pt cei 26 pe care ii voi implini la 12 zile dupa finala. Abia astept, sper si CRED pana la capatul lumii in ei! Doamne Ajuta!

quote:
Originally posted by roxanicea

linishte soro, linishte.
sunule, ai emotzii pt stelutza? ar fi fost mai bine sa joace turul in anglia si returul al noi, nu crezi? dar asta e....
sa speram ca av fi ok.

pupici si asteptam intariri!

roxi foto

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hello feteleor dragi!
Mai,abia astept sa plece socrosenia la tara.!
Ma umplu de draci cand o vad toata ziua tolanita pe canapea.
Bai frate ,cred ca are norma la telenovele ,ca nu rateaza nici una.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput