Am fost chemata la sectia de impozite si taxe locale pentru o amenda cica. Mi s-a spus ca nu e acolo persoana care trebuie sa imi dea lamuriri si sa vin din nou luni, evident pe banii si timpul meu cheltuite.Din putinele date pe care le-am aflat, si din cate banuiesc eu, e posibil ca amenda sa fie pentru ca am locuit in sectorul 1 apoi m-am mutat in sectorul 5, dar schimbarea domiciliului l-am facut odata cu pierderea buletinului iar ei presupun ca nu l-am facut la timp, atunci cand am schimbat domiciliul. Adevarul este ca cele doua date sunt apropiate, adica mutarea la noul domiciliu si pierderea buletinului. Problema asta se intampla in 2003-2004.Intrebare: Stie cineva daca se dau amenzi pentru astfel de chestii (dupa presupunerea mea - nedeclararea domiciliului la timp) si mai stiti in cat timp se declara noul domiciliu? Adica ma mult azi si cat timp am la dispozitie pana la refacerea buletinului?Si inca o intrebare: e normal sa ma cheme dupa atata timp si sa ma puna sa platesc amenda si probabil posibile majorari pentru ca nu am platit la timp?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Raspunsuri
kriss79 spune:
Buna Lucia!Stiu ca termenul e de 15 zile de la schimbarea survenita, dar nu stiu daca pentru asta te poate chema sa platesti amenda dupa atata timp..sincera sa fiu si eu mi-am schimbat buletinul la aproape 2 luni de la modificarea numelui..si nu mi-au spus nimic de amenda..poate e vorba de alta chestie..poate e vorba de o amenda de circulatie..
Cristina S.
light spune:
Kriss 79 multumesc mult.Nu poate fi vorba de nici o amenda de circulatie pentru ca nu mi s-a intamplat, si nici ratb si nici altceva. In plus m-au intrebat daca locuiesc in sectorul 5 si daca am locuit in sectorul 1 si cand m-am mutat dintr-un loc in altul. Deci e legat de asta.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi