MERGE!

MERGE! | Autor: danis

Link direct la acest mesaj

da da, am decolat! aseara, andutza (care face un an pe 24 aprilie) a facut singurica primii pasi, fara sa o momeasca cineva sa-i faca; apoi am tot chemat-o noi: hai la mama, hai la tata si a venit (asa, doi-trei pasi), foarte incantata de noua ei reusita... de-acum sa te tzii pozne!

Daniela si bb Anda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Bravo Andutza!
Stai sa vezi cand o sa incep sa alerg,atunci sa vezi bucurie mare!
Un de la Cristina pentru Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

BRAVO ANDA !

Danielutzo, sper ca stai bine cu conditia fizica si mai ales cu mijlocul !

Amalia si Vladi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Felicitari!!!
Daniela, pot intelege cat de fericita esti! Si eu am plans de bucurie la primii pasi ai Andreei, iar acum, de curand, cand lenesul lu' mama, Andrei, a inceput sa mearga si el fara probleme.
Este, intr-adevar, o mare bucurie, mai ales pentru noi, mamicile, care stam toata ziua cu ei!
Pupici Andei ...

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOO!

Felicitari Andrutza mica!
Te pupam mult de tot

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

stii cum zic nemtii? "Ist die Ruhe weg", adica s-a dus linistea pe apa sambetei cand incepe bebele sa mearga.
Felicitari micutei si tie, muuuulta rabdare!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

multumesc pentru mesaje, din fericire nu sunt singura, mama sta cu ea cat suntem noi la serviciu iar sotul meu ma ajuta cat poate de mult si el; cu mijlocul insa,... hehe.. sunt la pamant, pentru ca, oricum, carutul nostru s-a stricat acum cateva luni asa ca de iesit iesim cu ea in brate; de curand, a inceput sa traga de noi si ca sa o lasam pe jos sa mearga, asa ca va dati seama ce ne asteapta... insa suntem foarte mandri si foarte fericiti!

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Eiii, atunci dar saracutza bunicutza, care va trebui sa alerge s-o prinda pe andutza:))))

FELICITARI!!!!!! Sa vezi cum incepe sa descopere lumea, acum ca se simte stapana pe propriile picioruse!!!!!!!!

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Felicitari, Anda !!!
Rabdare, mamici si bunici!!
Eu deja m-am saturat sa tot am rabdare, dar,,, mai am rabdare!!

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput