MERGE!
da da, am decolat! aseara, andutza (care face un an pe 24 aprilie) a facut singurica primii pasi, fara sa o momeasca cineva sa-i faca; apoi am tot chemat-o noi: hai la mama, hai la tata si a venit (asa, doi-trei pasi), foarte incantata de noua ei reusita... de-acum sa te tzii pozne!
Daniela si bb Anda
Raspunsuri
cristina78 spune:
Bravo Andutza!
Stai sa vezi cand o sa incep sa alerg,atunci sa vezi bucurie mare!
Un de la Cristina pentru Anda
ENYA spune:
BRAVO ANDA !
Danielutzo, sper ca stai bine cu conditia fizica si mai ales cu mijlocul !
Amalia si Vladi
angi_gemeni spune:
Felicitari!!!
Daniela, pot intelege cat de fericita esti! Si eu am plans de bucurie la primii pasi ai Andreei, iar acum, de curand, cand lenesul lu' mama, Andrei, a inceput sa mearga si el fara probleme.
Este, intr-adevar, o mare bucurie, mai ales pentru noi, mamicile, care stam toata ziua cu ei!
Pupici Andei ...
Angi si gemenii
tinatache spune:
stii cum zic nemtii? "Ist die Ruhe weg", adica s-a dus linistea pe apa sambetei cand incepe bebele sa mearga.
Felicitari micutei si tie, muuuulta rabdare!
Cristina
danis spune:
multumesc pentru mesaje, din fericire nu sunt singura, mama sta cu ea cat suntem noi la serviciu iar sotul meu ma ajuta cat poate de mult si el; cu mijlocul insa,... hehe.. sunt la pamant, pentru ca, oricum, carutul nostru s-a stricat acum cateva luni asa ca de iesit iesim cu ea in brate; de curand, a inceput sa traga de noi si ca sa o lasam pe jos sa mearga, asa ca va dati seama ce ne asteapta... insa suntem foarte mandri si foarte fericiti!
Daniela si bb Anda
Danza spune:
Eiii, atunci dar saracutza bunicutza, care va trebui sa alerge s-o prinda pe andutza:))))
FELICITARI!!!!!! Sa vezi cum incepe sa descopere lumea, acum ca se simte stapana pe propriile picioruse!!!!!!!!
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
ymellda spune:
Felicitari, Anda !!!
Rabdare, mamici si bunici!!
Eu deja m-am saturat sa tot am rabdare, dar,,, mai am rabdare!!
Alina si Andra
www.bebelus.com