Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mishulina, ce minunatie de veste!!!! Asta e foooarte bine!!!!
Si raman cu pumnii stransi si cu umarul langa tine, pana maine. Si dupa aceea....si tot asa.
BRAVO iubita. Ma bucur enorm.

Da fetele, de data asta voi face ce imi zice Dr, pt ca pana acum a avut perfecta dreptate si mi-a facut foarte mult bine (nu uitati ca sunt dupa 3 histeroscopii cu anestezie generala- deci sunt foarte constienta pe mana cui m-am data si m-am lasat).
Dar data viitoare, va promit ca il intreb de pregnyl.

Nu am stiut niciodata daca ovulez si cand ovulez. Aceasta este prima stimulare si in plus vine dupa un ciclu anovulator (de doar 19 zile). Incerc sa fac totul ca sa fie bine.

Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Deci revin....Am rontait o coaja de paine ca nu bagasem nimic in gura de dimineatza si daca tot mi-a mai trecut durerea de cap sa incerc o recapitulare...
Si asa, dupa patru ore de stat pe la usi (intre 10.15 - 14.30) pana a venit dr parca eram sub anestezie,nici nu mai "compilam" corect informatiile....
Fetelor,sa nu ma intelegeti gresit: nu consider deloc proaste vestile pa care le-am primit dar....nici nu ma asteptam la asa ceva....Prea a cazut totul pe capul meu "din senin"! Cel putin faza cu foliculul m-a lasat....
Pai daca eu am ciclu scurt (26,25 si chiar 24 de zile si f. rar 27-28) cu ovulatie (verificata) in ziua 12,chiar 11 ....cum naiba de m-am trezit acum cu ditamai foliculul (zic asa ca la mine rar trec de 20 mm) asa de tarziu,in ziua 16 (desi dupa unele calcule,pe care insa tind sa nu le iau un seama as fi chiar in z 18)??? Pai in cazul asta,ma intreb,la cat se reduce faza luteala? la 9-10 zile? Daca nu as avea endometru de 11 mm as intra serios la banuieli...
Asa ca iata-ma-s in prag de prima mea inseminare! Tot stau cu hartiile in fatza si ma minunez! Daca nu as mai simti inca intepatura din as zice ca...visez sau m-am tzacanit!
Maine avem intalnire cu si Barza! daca nici asa nu vor sa vina pe la noi...
Of,ce emotzii am....

Ina

Mergi la inceput

Of,iertati-ma ,m-am luat cu ale mele si abia acum am citit din urma....
Va multumesc la toate pentru pumnii stransi,se pare ca au avut efect,asa ca va rog sa mai repetati "operatiunea" si maine,poate-poate....Amely,Andicutz,Iepurica mea draga,Miro,Magdutza,Liana,Melutzicasi celelalte fete sufletiste va cu drag ca fara incurajarile voastre nu ajungeam nici macar pana aici!
De asemenea multumiri speciale si lui Asi care intotdeauna are cate o vorba buna si un sfat pertinent pentru fiecare

Megbeng ma intriga teribil ca pana azi nu s-a intamplat nimic concludent! E cam dubios si derutant ce se intampla....Daca te-ai hotarat sa repeti B-Hcg-ul eu te sustin cu tarie! Macar aflii care-i treaba! Eu sper sa fie cum vrei tu Si bafta maine la dr!
Miro,te asteptam cu vesti de la echo!
Iepurasule drag stai foarte bine. Endometrul ar face bine sa mai creasca un picutz,eu stiu ca trebuie sa fie minim 9 ca sa fie ok dar nici asa nu mi se pare chiar rau! Cat despre foliculi,cu 5 bucati luna asta ai dat lovitura! Si ce dimensiuni "barosane" ! Pai gandeste-te eu ,de ex,am doar un "amarat" de 20,6 mm in z 16 fatza de al tau,24mm in z 12! Cat despre chisturi nu-ti face griji ca asta e scopul monitorizarii, sa previna aparitia lor! Cand mai mergi la echo? Te si iti tin pumnii!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mishu scumpa ... nu stiu de ce esti asa socata ... eu sincer ma asteptam sa vezi asa ceva, ori asta ... ori ca nu ovulezi ... sau ca nu ajung foliculii la maturitate.
Eu sunt super increzatoare ... faza luteala este suplimentata artificial asa ca nu-ti fa probleme. Te sustinem ... ne rugam pentru tine, un Tatal nostru! de dimineata si inainte.
Pe seara mai baga una si de placere ... si pe cai nene.
Doamne cat ma bucur ... o venit soarele si pe strada ta. Hai ca esti la un pas. mari si tot asa si maine.

Noi ne-am intors de la eco ... suntem OK. Inca nu am primit poza ... tati l-a vazut in toata splendoarea lui ... eu cand sa ma uit .... a fugit strengarul.
La mine s-a vazut numai capul din profil si manuta ... care parea ca se misca. M-a distrat dr. ca voia sa-i numere degetelele deja. La cat misca ... am lasat-o pe data viitoare.
Asadar avem 33 mm fara picioruse ... deci sigur lungan ca ta-su si inimioara bate cu 192 batai pe minut.
Am un calup de analize de facut ... si ne vedem peste 2 saptamani.
Cam asta sunt noutatile.
Pupici la toate si mai vb.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Miro,multumesc de incurajari!
Ma mir ca nu ma asteptam sa ovulez asa tarziu,m-a luat pe nepregatite....Plus ca alte simptome de ovulatie (alta data prezente) nu am...Nici macar mucus.....La orice ma asteptam sa aud numai asta nu!
Acuma in fine,cum o vrea D-zeu sa fie asa se va intampla maine (suntem in 13 da? Adica mie imi poarta noroc)
Sa va traiasca "zbenguitul" de 33 de mm si sa va bucurati de el! Doamne,cat de minunat trebuie sa fie ce simti tu acum!
-ice pe burtica !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mishulina,pai ,nu-mi ramane dacet sa te felicit pe asa folicul si sa tin pumnii pe mai departe

Mirona,ma bucur tare mult ca esti bine si bebe la fel;tine-o tot asa pe mai departe si numai bineeeeee

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

fetelor, mai mai sa va pierd. Pai, pe pagina 2?
Subscriu si eu ca la Medsana nu poti pune baza pe analize. Eu am facut progesteronul dein Z21 doua luni la rand si in ambele dati era sub limita de menopauza. Ce sa mai zic. L-am facut la Giulesti dupa mai multe luni si cei drept intre timp am luat si Branca Ursului, dar acum e in limitele normale. Sper sa fie asa.........
Megneg, asteptam cu nerabdare noutatile tale de maine.
Eu TB tot 37.1 C. Cam cu cate zile inainte de CM trebuie sa scada daca nu e BB? Eu Z19. Mai imi iau si maine TB si va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor ma intorc distrusa de unde am plecat...Sarcina mea s-a terminat in cel mai nenorocit mod cu putintza si incerc sa ma ridic pentru a putea sa merg mai departe...
Pana la anul, cel putin, voi fi iar printre voi si va tzin pumnii sa avetzi mai mult noroc decat mine..............

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Liana, suntem foaaarte bine (mai putin greturile) ceea ce va doresc si voua din tot sufletul.
Zana Zanelor (adica fiica-mea) e foaarte incantata de bebelus si ma intreaba mereu: Da cand mai iese o data?
L-am simtit pe bebe acum o saptamana cand stateam la echo, si dupa vreo 15 min cand a pus echograful pe el... misca frate.. ca un viermisor! L-a vazut si sotul meu! Doamne, nu credeam ca a doua oara e la fel de emotionant ca prima. Dar cred ca iti ia respiratia de fiecare data, chiar sa ai 10 copii... E un miracol, cu adevarat!
Tu ce ai patit, ca am citit scurt ceva de o infectie?!
Va pup pe toate si va astept la gravidute, cat mai repede (sa dea D-zeu! - vorba lu' fiimea: Da' cand mai da Doamne Doamne o data bebele ala?!)

Florina
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laura Ioana iti doresc sa ai puterea sa treci peste nenorocirea asta.Sunt alturi de tine.
Dumnezeu sa te mangaie si sa iti aline tristetea.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput