Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

lachi, sa nu ma intelegi gresit, ca eu te iubesc pe tine foarte, foarte mult si bag intotdeauna la cutiutza ce zici..ma gandeam cu ce e mai prejos..hm...e doar vorba ca mi-e frica sa nu o iau razna, dorindu-mi ata de mult bebele, stii, sa nu imi fac sperante degeaba..obiectiv vorbind, sigur ca e ca orice analiza...nu pot sa cred ca in ziua de azi se mai greseste si grupa de sange
dar maine am programare la dr...sper sa nu imi vina rusii taman acum..daca imi vin ce sa fac? sa anulez programarea, sau merg oricum sa fac o eco?

liana, hai ca m-ai lasat paf cu zero ala..
sa inteleg ca voi inca mai sunteti langa mine? mai e cineva care crede ca e vreo sansa, mai mare de 0 % sa....fi avut dreptate barza si eu sa ma fi inselat?

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, m-am inchinat citind ce au patit finii tai cu analiza respectiva Ma bucur insa ca totul s-a terminat bine (pt. ei), banuiesc ca surpriza a fost cu atat mai mare! si mai placuta

Asa ca vezi, Meg? SE POATE! Intuitia ta iti sopteste ceva la ureche iar tu refuzi sa o asculti! Poate pana maine cand mergi la se va lamuri misterul si eu sper sa arate asa:II

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aaaaaaa sa ma iertati mama..am uitat sa va spun cel mai important...au o fetitza frumusica foc are 4 luni si seamana al drkului de bine cu tasu'..adica io am o finutza ..si mai am inca doi finutzi..doi baietei..ca dehhhh io mama sunt tare bogatain copiii...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

zana-buna, chiar nu stiu ce sa zic, nu am idee care va fi deznodamantul povestii, dar se pare ca maine il voi afla
deocamdata mi-am luat chilotei albi pe care ii tot verific, ca mi se tot pare ca imi curge ceva, da nimic..doar cate un pic de secretie alb-transparenta...cum a fost si la sarcina din sept

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng io si tin pumnii si pt tine maine..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Liana tinem pumnii stransi maine,lasa ca treceti si peste asta si macar scapati de un focar de infectie;sa-l ti strans de mana pe grasu...

Meq sper sa fie cu final fericit

Amely ce sa fac,astept si numar,sau invers,poate cine stie...

VA pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ma bag si io ca musca'n lapte, dar desi nu mai intervin in discutii va citesc pe nerasuflate si tare imi sunteti dragi cand vad cat de unite sunteti si cat va iubiti.
Tin pumnii megbeng pentru intalnirea cu doctora si astept cu inima in gat deznodamantul
Va pe toate

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele gragi
Sa va dau dimensiuni de la echo de azi dim, Z12? Hai sa vi le dau: Endom creste putin dar constant. Azi era de 8 mm. Foliculi pe O.dr: unul de 16mm, unul de 18mm si unul de 20mm. Pe O. stg: unul de 20mm si unul de 24mm
Si cica astia erau cei mai importanti (foliculii).
Voi ce ziceti?
Mie inca mi-e teama de chisturi si ma ingrijoreaza endometrul, dar bag MACA.

Mishu, abia te astept cu vesti
Studentico, ce minunat ar fi sa fie gresita analiza!!! Bafta maine la Dr.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

iepu, eu zic ca valorile tale sunt SUUPPERR! Foliculul ala de 24 se va sparge azi, iar cei de 20 cred ca maine-poimaine. Ti-a dat sa faci pregnil? Chisturile se formeaza doar daca nu se sparg toti. Cand mai mergi la eco?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iepurila ai valori foarte bune.Ar fi trebuit sa faci deja pregnyl-ul.Foliculul de 24 e cam mare dar poate se sparge.Endometrul e bun dar mai creste.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput