Clubul brasovencelor (3)
Raspunsuri - Pagina 20
danielac spune:
nu-l inchideti, ca cine stie, in curand poate devin si eu brasoveanca si am nevoie de sfaturile voastre!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
danita spune:
dragelor am revenit sa va aduc pe prima pagina si numai ! am fost la aerobic, e ok ! nu am facut febra musculara :) cre ca mai merg .
pupici si we placut !
D
BeBelusca
Ele spune:
Buna fetele!
Ma paste mai mult ca sigur o mutare in Bv si as vrea putin ajutor.
M-ar interesa o chirie si as vrea sa aflu preturi la chirie la apartament cu 2 camere chiar si garsoniere, dar as dori sa-mi spuneti si zone care trebuiesc evitate.
Ma puteti ajuta??
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Gabi_K spune:
Buna, brasovencelor!
Am si eu o intrebare (poate pare stupida): este gradina zoologica in Brasov? Si daca da, in ce zona?
Mersi si va pup
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Corina spune:
Da, exista o gradina zoologica in Brasov,in cartierul Noua!
Noi am fost anul trecut ,si chiar daca nu ai foarte multe animale de vazut,e tare bine situata!
Gabi_K spune:
Multumesc Corina!
Poate ajungem in vacanta acolo... inca nu stim exact...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna fetele!
Ma paste mai mult ca sigur o mutare in Bv si as vrea putin ajutor.
M-ar interesa o chirie si as vrea sa aflu preturi la chirie la apartament cu 2 camere chiar si garsoniere, dar as dori sa-mi spuneti si zone care trebuiesc evitate.
Ma puteti ajuta??
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Chiriile la garsoniere mobilate sunt 160-200eur.
Nemobilate 130-150 eur!
La apartamente, depinde, intre 200 si 300 ..parca...mobilate
Zone: evita centru ca e scump si cartierul Noua am auzit ca e mai "dubios"
Succes la mutat!
Eu si Raducu (22.04.2005)
adriana99 spune:
Noi tocmai ne-am mutat la Cluj si am eliberat apartamentul in care stateam cu chirie in Racadau (langa Parcul Trandafirilor). Noii proprietari vor sa-l inchirieze cu 350 euro / luna (2 camere, decomandat, etaj 3, complet mobilat si utilat).
Acum 2 saptamani am fost si la gradina zoologica in Brasov si ne-a placut mult. Am vazut animale bine hranite, multe, cu spatiu mare in custi. Nu mi s-a parut a fi chinuite.
ligia13 spune:
adriana99, oare au mai renovat ceva pe la gradina zoologica sau ai fost tu la alta?
Nu de alta , dar in primavara trecuta cand am fost noi ultima oara gainile aveau 30 m patrati si doi tigrii traiau in 3 m patrati!
Intentinam sa mergem si noi luni, ca acum copilul e mai mare, si cred ca va fi mai incantat decat anul trecut!
Am fost acum doua duminici la teatru de papusi la "Carutza cu paiatze" si am o curiozitate. A mai fost cineva? Numai mie mi s-a parut cam ciudata si nepotrivita pt prichindei?
Eu si Raducu (22.04.2005)