Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Nici noi n-am inceput inca diversificarea, noi suntem mai mititele.
Pediatra ne-a spus sa o lasam dupa Pasti, cand o sa incepem cu suculetul de morcovi. Tot atunci mi-a zis sa o trec si pe Humana 2.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, io sunt ultimul bastion al ne-diversificarii. Inca oscilez daca o voi incepe dupa 1 mai sau dupa 15 mai (adica la 5 luni sau 5 luni jumate). Vad ce ma sfatuieshte si pediatra (initial mi-a zis s-o lasam pana la 6 luni, insa vad la controlul de 5 luni ce ma sfatuieshte). Anyway, io nu ma grabesc. E asha bine doar cu tātza-n gura! Ce-o sa mai regret io momentele astea de hranire fara nici cel mai mic efort.

Anda, e posibil ca Nikita sa fie plangacios si fiindca nu mai sta cu tine. Ar trebui sa afli cumva cum se descurca bona cu pricina. Pune si tu o camera de filmat ascunsa sa vezi cam ce se intampla ziua prin casa. E foarte importanta perioada asta asha ca e bine sa stii cam cum se deruleaza evenimentele.

Io am hotarat ca, daca ne vom descurca cu banii cat de cat, sa stau pana la 3 ani cu Dara-mi. Nici nu vreau sa aud de cresha iar in bone n-am incredere. Am luat hotararea asta dupa ce am citit despre tranformarile prin care trec micutzii care sunt dusi la cresa (io una am facut parte din aceasta categorie si am regasit toate simptomele cu pricina, in felul asta explicandu-mi multe tare pe care le am si de care nu-s deloc mandra) sau care sunt lasatzi in grija bonelor - mai ales daca acestea nu sunt bunici sau rude/prieteni apropiati. No ofense pt. cele care s-au intors deja la servici si au apelat la bone . Fiecare face ce crede, insa io sunt hotarata sa am un copil mai bun ca mine (am amintiri din cresha/camin nu tocmai placute si n-ash vrea ca si fi-mea sa treaca prin asha ceva, chit ca sunt o gramada de parinti care ridica in slavi conditiile prezente din aceste centre. Oricat de bune ar fi conditiile, copii nu vor simti dragostea pe care le-o ofera parintii. La varste foarte mici (pana in 3 ani, si chiar pan'la 5) in conditiile unui program prelungit de stat acolo, cu sigurantza vor aparea repercusiuni in timp.
Treaba cu bonele e putin diferita, insa are si ea multe bile negre de care prefer sa ma lipsesc.

Hai va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bubamara m-am mai linistit.

Sunt convinsa ca mai datorez niste raspunsuri pe aici dar intai ii datorez nataliei o plimbare in parc. De dimineata a trebuit sa iesim in oras.

Corap de-praf-uieste-ti gmailu'!

Va si o zbughesc in parc.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, pai oricum trebuie sa o lalai la inceput cu morcov si mar suc intre mese, sa se obisnuiasca sa digere, asa ca te astept cu piureul pe 2 mai. serios.

lordra, fara doar si poate ca (mama, cand eram stagiara, aveam o maestra-avocat care folosea expresia asta din 5 in 5 minute, ce putea sa ma enerveze; n-am mai folosit-o de atunci:)) nichita nu simte cine stie ce dragoste cu bona, dar nu prea am avut alternative de bun simt la intoarcerea (sau nu) la serviciu. a trebuit. ce crezi ca nu mi-ar fi placut sa stau cu puiul...

ma duc ca plange rau. nu-i place singur

mama di tutti, nu'sh pe ce mail erati, draga, ca mie nu mi-ati trimis niciunul! hai, treaca de la mine, va trimit eu azi sau maine:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Natalia mi-a adormit, afara s-a innourat asa ca nu cred ca mai mergem in parc.

Lordra mai zi-mi consecinte nasoale ale cresei/bonei, poate ma convingi sa mai stau pe acasa.
Noi incepem sucul la 5 luni si 3 saptamani fara o zi. Adica luni. Dar dupa cateva zile de suc trecem direct la mar ras pt ca e suficient de mare. Zicea drita ca o-hooo, facand noi diversificare tarzie putem trece repede prin etape.

Anda pai ne mail-uiam intre noi. Tie ti-am scris doar eu, unul, la a...t...@gmail

Hai sa citesc din urma. Dar mai intai sa deschid sub nou, daca nu s-a apucat altcineva.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73355" target="_blank">scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, cu prima ocazie cand stau mai mult p-acasa, promit sa bag niste citate convingatoare - cel putin pe mine m-au convins. Concluziile le tragi singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mesaj reluat

Mergi la inceput