Perle d`ale socrilor (3)
Raspunsuri - Pagina 6
viermisor spune:
Doamne ce ma enerveaza si pe mine soacra-mea.
As umple si eu cateva pagini cu mizeriile ei, dar va zic numai una.
Facea sotul naveta Brasov-Rupea, cu trenul, 60 min pana la serviciu. Se scula la 4 dimineata sa ajunga si 'sarita' mi-a spus ca trebuie sa ma trezesc si eu sa-i incalzesc ceaiul ca nu se poate sa mearga nemancat la servici (ca el asa-i invatat).
Si inca una: "Cum adica copil! Daca va hotarati sa faceti copii, inainte trebuie sa ne intrebati pe noi. Poate noi nu suntem inca pregatiti!
"
Aoleuuu am vrut sa ma descarc, si mai tare m-am enervat.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
viermisor spune:
Numai acum am citit pagina 3
.
Daniela draga am ras de am trezit-o pe asta mica. Nu sunteti normale!
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100
flori76 spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Si inca una: "Cum adica copil! Daca va hotarati sa faceti copii, inainte trebuie sa ne intrebati pe noi. Poate noi nu suntem inca pregatiti!"
Deci,asta-i tare de tot,pe bune...

Flori
Noi
BraveGirl spune:
Fetele care aveti specimene pe langa casa omului(a se citi soacre) va invit sa va descarcati la subiectul 'Clubul nurorilor'.Va asteptam!
==========
Corina
Albumul meu
clau07 spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Eu nu stiu decit doua versuri de cintec de jale pentru soacre acre (pentru alea dulci, nu...)dar, in compensatie le poti repeta la nesfirsit:
E cam asa....
Strofa:
Deee ceee ai pleecaaaat....
Deee ceee ne-ai lasaaaaaaaat...
Bis
Refren ( featuring sau backing vocals):
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap...
Hai, bis...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Claudia si
Alexandra ( 8 iunie 2004)--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
M&M spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Eu nu stiu decit doua versuri de cintec de jale pentru soacre acre (pentru alea dulci, nu...)dar, in compensatie le poti repeta la nesfirsit:
E cam asa....
Strofa:
Deee ceee ai pleecaaaat....
Deee ceee ne-ai lasaaaaaaaat...
Bis
Refren ( featuring sau backing vocals):
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap...
Hai, bis...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mersi Daniella.
Stiam io ca nu ma lasati la greu.
O s-o repet bine sa nu incurc versurile.
Dca nu gasesc pe nimeni de featuring, o sa bag un solo ca n-am incotro.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
cristiama spune:
Mumyca,
si eu am de a face cu o "soacra de-adevaratelea" cam tot de 8 ani. Si in atia ani am ajuns eu la concluzia:
- NU ai cum sa o multumesti pe soacra. Oricat de multi saci o sa cari tu la tara, oricat de buna, draguta o sa fii cu ei, oricate cadouri le-ai face, oricat de frumos o sa te porti cu sotul/copilasul tau, o sa se poata MAI BINE, si FIUL LOR MERITA MAI MULT.
Asa ca dragelor eu am incetat sa fac cel mai mic efort de a fi cea buna-draguta-zambitoare.
Si soacra mea spune:
- Asa sunt eu, mama, nu pot sa nu spun adevarul: ce fusta urata ti-ai luat, eu nu as purta asa ceva, ce urat te-ai tuns, mie nu-mi place cum ati aranjat camera/casa, fata de masa e murdara....
Orice observatie va trece prin cap, n-a scapat-o!
Ei bine fetelor, da si-a gasit nasul: nu iert ABSOLUT nimic, imi spui tu una iti spun eu una si mai si!
- Nu va place fusta? Am obesrvat ca sunteti f "moderna", v-ati mai cumparat ceva in ultimii 30 de ani?
- Nici tunsoarea mea, o sa vin la dvs in cartier sa ma tund cu 30.000 cum va tundeti dvs, cum ati dat 150.000, si nu ati cerut banii inapoi?
Acum ii e si frica sa ramana singura cu mine, desi eu i le spun si de fata cu altcineva.
De revelion: eu am gatit pt toata lumea, masa mare, eu mai mult in picioare si pe la bucatarie, si ea gaseste sa se planga:
- Vai, papusa, asa mese faceam si eu in tinerete. mai trece un timp...vai papusa ...nu-s ce alta prostie.
- Stiti, pe mine ma cheama Cristina, asta daca de atatia ani nu ati observat, si va rog sa-mi spuneti asa de acum inainte!
Sa vedeti ce tacere de gheata s-a lasat, chiar si mama mea a zis ca-s cam dura!
Si daca zice ceva...cum parca dvs va placea adevarul, si eu oricum nu mint!
Asa ca draga mea, tu vezi-ti de familia ta, de copilas si de sot si nu incerca sa le intrii sotilor in voie ca oricum nu vei reusii asta niciodata.
catrinelteodoru spune:
quote:
Ultima ,nu pot sa-i zic perla pt ca e prea nevinovat termenul ,erau pe la noi si venind vorba despre copii ( ne dorim de 3 ani , dar din toate investigatiile a reiesit ca , cauza ar fi oligoastenoteratospermia sotului )ea spune "Pai sa incerce R. cu alta fata sa vada daca respectiva ramane..." si apoi continua "si daca vrea sa-l tina , R. sa-l recunoasca"
SUNT INGROZITAAAA !!!!
Catrinel
alexxia spune:
quote:
Ultima ,nu pot sa-i zic perla pt ca e prea nevinovat termenul ,erau pe la noi si venind vorba despre copii ( ne dorim de 3 ani , dar din toate investigatiile a reiesit ca , cauza ar fi oligoastenoteratospermia sotului )ea spune "Pai sa incerce R. cu alta fata sa vada daca respectiva ramane..." si apoi continua "si daca vrea sa-l tina , R. sa-l recunoasca"
In ce se transforma femeile astea dupa ce devin soacre ? Cred ca au loc niscaiva mutatii genetice ca altfel nu se explica.
Eu am marele noroc ca soacra mea ne viziteaza o data la 2-3 ani ( si sta pe aceeasi strada cu noi
} si atunci foarte scurt asa ca nu are timp de perle :D"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,10 aniPOZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865