Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Irinel, tinem pumnii sa nasti repede si usor! Suntem alaturi de tine! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
boneca30 spune:
wow deja IRINEL tre sa nasca!ce cadou putea fii mai frumos acum de paste decat un copil!!!!!!!!!!!hai IRINEL suntem alaturi de tine

NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS
si eu m-am emotionat!!!!!!!!

ROXY SI VIKI
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
cius22 spune:
LA MULTI ANI AMALIA!!!!
LA MULTI ANI IUSTIN

Sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si fericiti alaturi de parintii vostri!!!

Wow..si eu m-am emotionat...tin pumnii stransi Irinel!Nastere usoara,mami!
Fetelor...n-am disparut...doar ca in week-endul trecut am fost plecati si cand am revenit,luni compul nostru a inceput sa faca figuri...(noroc ca am apucat sa-i trimit un mesaj lui Nally pentru Sebi)
Si acum mai avem inca probleme..sper sa apuc sa trimit mesajul...Sotul lucreaza la remedierea lor...
Nu am apucat sa citesc tot dar promit sa recuperez...
Victor e foarte bine...cuminte ca o fetita as zice...intelege absolut tot,cateodata chiar colaboreaza cu multa bunavointa cu noi,dar de vorbit...tot BA.Eh-asta e...tocmai ce mi-a zis o prietena ca fiul ei a inceput sa vorbeasca pe la 3 ani...asa ca...
Dragi fete..sper sa mai pot intra pana de Pasti...dar in caz ca nu,eu va urez inca de pe acum
PASTE FERICIT!...SA AVETI PARTE DE LUMINA SI LINISTE SUFLETEASCA,SA FITI SANATOSI/OASE CU TOTII!!!
LA TOATA SUFLAREA!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
danaA spune:
Fetelor am intrat numai sa vada daca a dat Irinel vreo veste despre vizita la doctor de ieri si cand colo ea se pregateste sa nasca. hai Irina!!! Tinem pumnii sa fie bine. Doamne Ajuta!!!!!!
Diana, nu am apucat sa te felicit pt sarcina. Iti dai seama ce demultnu am mai vorbit. Ce sa zic, vad ca Vladut e mai slabut. Important este sa fie sanatos.
Intru deseara sa va povestesc cum a mers vizita la doctor azi. Acum merg sa fac ceva de mancare.
Va pup pe toate
pd spune:
Continuam aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74111" target="_blank">Copilasi de Mai - Iunie 2004 (73)
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya