Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani AMALIA ELENA! Acris, sa va traiasca si sa va aduca numai fericire si bucurii!
La multi ani Justin! Sa cresti mare si sanatos!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Dragile mele dragi, va multumesc pt raspunsuri si primire.

Va dau cuvantul ca-mi vine sa-l mananc pe Stefa de 100 de ori pe zi. E asa de dulce cum il imita pe Andrei ca mor de dragul lui. Cum face Andrei o mutra, hop si el; cum incepe Andrei sa se joace cu ceva hop si el; cum canta Andrei hop si Stefan.
V-am spus ca i-au crescut genele si acum are si parut asa micut micut dar creste? A ramas tot blondut.
Maine avem o zi grea. Trebuie sa mergem la testul de auz si pe urma la clinica pt teste de sange--toate astea vor lua mult timp, dar sper sa iasa toate bune.

maduta, sa stii ca m-a emotionat mesajul tau. Te pup si pe zulufata mica o pupacesc de o mie de ori.Mariuca mananca foarte bine. Bravo ei. Ce sa zic, noi mai tre sa lucram la capitolul asta.
Poate imi dai reteta de legume cu pui la cuptor. Si eu fac ceva legume cu pui, dar poate a ta e mai apetisanta si o accepta.
La Stefa asta e problema, nici macar nu vrea sa guste mancaruri noi si crede-ma ca toata ziua imi storc creierii ce sa mai fac de mancare sa-i fie pe plac.
Sa va spun cam ce mananca el:
Dimineata: paine cu unt cu sunca si branza( aproape in fiecare dimineata). Ieri a acceptat ou. A mancat galbenusul de la 2 oua cu paine si un pic de albus pe urma a macat iaurt.
Peste 2 ore ii dau ceva---ori iaurt, ori cereale cu lapte, biscuiti
La pranz-: supa de pui cu patratele si morcovi. Supa evident ca o fierb cu o gramada de legume, dar mananca numai morcovii.Cateodata mai papa si ciorba de perisoare.
Ca felul 2 accepta peste la cuptor si eventual orez langa el. Azi a mancat si macaroane goale.

Peste alte 2 ore mai papa ceva gustare
Seara: mamaliga cu branza si smantana
gris cu lapte
clatite
cereale cu lapte
sau iarasi paine cu unt si sunca si branza.---Asta mananca la greu;

Pe langa astea mai papa pizza mai nou--pe care o facem noi si azi a mancat muffin. Noaptea bea cam 400-500 ml de lapte si cam 100ml de suc de fructe.

Deci nu are prea multe feluri de mancare care le accepta.Eu sunt obsedata cu mancarea si incep sa numar caloriile dintr-o zi ca tre sa mai puna niste kile pe el. Saptamana trecuta avea 11,8 kg. Tre sa-l trec de 12,3 si poate atunci ma mai linistesc si eu.

Anacami, se pare ca ai nostri nazdravani s-au hotarat sa nu doarma prea mult. Cum ii faci piureul de fructe? Si cum altfel le mai mananca?Nu am apucat sa ma uit pe poze, dar sper ca maine seara o sa reusesc.

Laureta, draga de tine, se pare ca esti ocupata nu gluma. calatorie placuta in Grecia si sa aveti o vacanta frumoasa. Uite asa a facut si Stefa acum seara cand am fost la biserica--a tot pupat icoanele si isi facea cruce. Tare m-am distrat citind mesajul tau si imaginandu-mi-o pe Inisa. Sa ne povesteti cum a fost in Grecia si asteptam si poze.

Bertha,Uite ca asa am si eu impresia ca Stefa are inca meniu de bebici. Acum a acceptat niste macaroane goale fara nimic pe ele ca l-a vazut pe Andrei care este de altfel un macaronar si ar manca numai paste toata ziua.

Laurina, multumim de urari. Si eu sper sa fie totul bine maine. Ce vaccin i-ai facut lui Mihnea? Poate ai mai spus si eu nu am citit--imi cer scuze. Si de ce trebuie sa-i faci eco?

Nicoleta, Bianca doarme foarte bine. Bravo. Ce sa zic , asta ma oftica si pe mine ca au cateva feluri de mancare si pe alea le tot rotim pana ametim. Te pup

Acris, ce mai face Amalia?

Irinel, sper sa ne dai vesti bune de la medic. Te asteptam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

La multi ani , Amalia!!!

Acris, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Amalia!

Eu mai am un pic si dorm cu capul pe birou.Ieri am luat treaba a casa si am bagat la tabele cu invitatii de mi s/a acrit.Inisa a dormit de la 18.30 pina azi dimineatza
In noaptea asta plecam pe la 3-4 dimineatza sa trecem Bulgaria ziua.Vai di capu meu is ruptaaa.

Revin daca apuc sa va citesc.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI, JUSTIN !!!! SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA !!!

Fete, multumim de urari !!!!
Chiar daca azi e o zi innorata si ploiasa pentru mine este fff. mult soare
Sunt tare emotionata. Nu-mi vine sa cred ca Amalia implineste 2 anisori....2 ani de cand viata mea a capatat un alt sens.

Mi-a spus acum la telefon ca ma "beshte" (ma iubeste). Altceva nu-mi mai trebuie .
ufff...hai ca mi-au dat lacrimile....

SA-MI TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA !!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! AMALIA

LA MULTI ANI ! IUSTIN

Sa cresteti mari si frumosi. Mamicutelor sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Dana Mult succes la doctor si tinem pumnii sa nu mai fie probleme.

Laureta Drum bun si Sarbatori fericite aleturi de cei dragi.

A adus sotul aseara o tricicleta pentru Bia si s-a bucurat enorm. Inca nu are picioarele destul de lungi ca sa pedaleze dar se urca pe ea, se da jos o plimba prin casa. Dim a vrut sa plecam cu ea asa ca am legat o sfoara de ghidon da e greu de manevrat asa si mai era sa cada si fata. Dpret urmare m-am intors si am lasat-o acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Amalia! Sa cresti mare, sanatoasa si vesela!

Dana, bine ati revenit! Este bine, puiul mic...
La capitolul mancare stam foarte prost, ar fi minunat sa aiba si Rebeca 7-8 feluri preferate...

Cami
, Sebi este mai mult decat dragalas. Am vazut filmuletul ala de doua ori si acum il astept si pe tati sa vina acasa, sa il vada.

Irinel, cum este pisoiul bolnav? Burtica ce face?

Noi am adus fata acasa azi noapte. Am ajuns la ora 1 in Bucuresti. S-a mers infernal, la dus am facut 9 ore, cred ca si un personal mergea mai repede... A crescut draga mea, cuvintele le spune corect... si nu a uitat de tzitzi. Iar mirarea a fost cand a si curs lapte din tzitzi. Dupa 11 zile de pauza... E atat de bine sa o stiu aproape...

Acum fac curatenie si ma gandesc sa colorez si ouale. Am auzit ca exista o metoda de colorat cu hartie creponata. Stiti ceva despre chestia asta?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani Amalia si Iustin! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Dana, pai meniul lui Stefanel seamana f mult cu cel al lui Darius. Eu zic ca trebuie sa fim multumite ca papa bine, nu conteaza cate feluri de mancare prefera. Cand vor fi mari, o sa manance mult mai multe, cu siguranta. Nu te mai stresa cu caloriile, nu conteaza kg, ci cum arata si cum se simte copilul.

Laureta, drum bun si petrecere frumoasa in Grecia! Tare pupacioasa Inisa, numai buna de dus la biserica, stie fata ce are de facut!

Nicoleta, f frumos cadou a primit Bianca!

Bebebeca, ma bucur ca te-ai linistit si sunteti iar impreuna. Si s-a intalnit Rebecuta si cu tzitzi, asta chiar motiv de fericire!

La noi vremea s-a indreptat putin, dupa vantul puternic de ieri. Am stat tot in casa si n-am reusit sa fac nimic din ce-mi propusesem, a stat Darius calare pe mine toata ziulica. Abia asteptam sa se culce, sa mai respir un pic.
Sunt in pana de idei. Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA LA MULTI ANI!!!!!!!
AMALIA SI IUSTIN!!!
SA FITI SANATOSI!
SA VA TRAIASCA MAMICI FERICITE MINUNILE!!!
Cris, cred ca te-ei emotionat, ce mare s-a facut spune ea ca te 'beshte'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Amalia!

Dana, ma bucur sa va vad si pe aici, inseamna ca lucrurile au intrat pe fagasul lor bun. Stai linistita, Stefa manaca f. bine muuult mai bine decat mofturiciul meu care ar fi in stare sa nu manance nimic sau sa stea ore in sir cu mancarea in gura.... Asta mi-e pruncul, improtant e ca-i sanatos, slava domnului! La greutate zic eu ca stati bine, mai bine ca noi (10,5 kg).

Cami, eu vad ca te apuca dorul de bebe2... Ca si eu tot asa faceam, ma uitam lung la hainutele de fetite .

Ioana, ma asteptam sa mai vrea Rebeca tzitzi...

Eu cu burtica stau bine, desi parca incepe greul... Ceva arsuri, balonari, ma cam doare spatele si picioarele, dar tot nu ma las... Zilnic sunt in parc cu Vladut si stam vreo 4 ore (in doua ture...). Se cam mira lumea cand ma vede cu burtoi cum alerg dupa Vladut si-l mai iau si-n brate... Mai 5 saptamani si gata... Ioi ca ma iau emotiile cand ma gandesc!

Va pupic pe toate, am ramas in urma inclusiv cu cititul, recunosc ca am citit pe diagonala, dar cu iesit afara, curatenie, copil, burtica, sot, nu mai apuc eu forum... Va pup!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (35+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput