Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Liana draga mea esti o minunata ca intotdeauna insa mai am ana imi voi relua "activitatea"!
Sincer inca nu ma simt pregatita si totul ma doare.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

luli iubita io sunt aci si te voi astepta oricat va fi nevoie...io iti simt lipsa multtt..multtt..dar respect decizia ta...
oricum eu te voi astepta...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

FELICITARI TITELU si MELANIA!
Sa cresti mare si voinic BOGDAN si .... nu stiu ce sa va mai spun ... pur si simplu mi-au dat lacrimile de fericire pt voi.

Tot weekend-ul m-am gandit la voi, oare cum sunteti, daca a venit minunea pe lume ... Ma bucur din tot sufletul pt reusita voastra si sa fiti fericiti toti 3.

Eu acum ma pregatesc de plecare la dr in Ungaria si abia astept sa vin sa va dau vesti daca vom avea si noi un Bogdanel (asta pt ca si noi tot Bogdan vrem ca nume pt baiat pt ca inseamna "dar de la Dumnezeu") sau ... ciudat la nume de fetita nu ne-am gandit. Dar indiferent ce va fi multumim la Dumnezeu ca suntem bine si ne rugam pt voi toti, care stiti ce inseamna sa-ti doresti cu disperare un copil, sa aveti parte de bucuria aceasta cat de curand si sa ne intalnim toti candva, undeva la un pahar de vorba.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Titelu! Sa-ti traiasca Bogdanelu si sa fie sanatos!
Flavia ramona, tu trebuie si pentru eco sa mergi la Szeged sau este optiunea ta?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Titelu felicitari pt Bogadanelu'!!!...sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti toti 3...
Liano fato da' activa mai esti ...dau de tine peste tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ramonica io tin pumnii sa fie putza
picooooo..mereu te impiedici de mine???pai te impiedici de noroc fatoooo!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Doamne, Titelu, au trecut deja 9 luni ???? Tin minte si acum mesajul tau prin care ne anuntai ca aveti dou aliniute care se vad din avion...
Sa-ti traiasca Bogdanelul, sa va dea Dumnezeu sanatate la toti 3 si, poate cine stie, sa va ganditi si la o surioara
Cand ma gandesc ca mai am haaaat, o groaza, pana pe 17 iulie cand o sa-mi vad si eu flacaul ..
Va pupa pe toti
Aysha 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Ma duc sa m-apuc de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Aysha, multa sanatate si multi pupici pe burtica.
Bravo GREULE!!!! Da-i bataie

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

BAIETEL 100%
Deci va fi inca un Bogdanel.

Asadar, ceea ce am simtit eu de la inceput s-a adeverit. E maricel are toate cele ce trebuie. Avem o mica problemutza si daca stiti ceva sa-mi spuneti, dar sa stiti ca eu sunt optimistia. Are un mic punct calcificat pe inimioara, care zicea dr ca nu pune probleme si ca in majoritatea cazurilor se reabsoarbe pana la nastere, iar daca nu trebuie facute niste teste dupa nastere.
Dar, eu sunt ferm convinsa ca nu va fi nimic rau. Inimioara bate de mama focului, e bine dezvoltata si are un putoi de toata frumusetea.
Voi mai merge sa vedem inimioara prin iunie.

Bubulina, eu merg acolo la eco pt ca vreau pt ca am incredere 100% in medicul de acolo, dupa cum se vede aici nu mi-a vazut nimic la inimioara acum o saptamana ... Nu mai merg asa frecvent, doar la ecografiile foarte importante cum a fost aceasta de acum.

Aysha, tu tot baiat o sa ai???
Daca da, vedeti oameni buni ca aici baietii isi fac de cap.

Va mai scriu maine.
Pupici la toti.

Mergi la inceput