Oligospermie (23) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Danyalo ma rog sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste problemele acestea,cred ca este greu dar trebuie sa treceti si peste asta...sanatate multa cumnatului tau...

Housepocket nu prea stiu ce sa-ti raspund,totosi faptul ca nr.gigeilor a crescut poate e de bine,si va creste si mobilitatea,trebuie sa speram in continuare,bafta multa!

Va

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Housepocket:evolutia nu e rea insa e pacat ca cei de tipul A inca nu sunt.Operatia de varicocel poate ameliora situatia.Titelu a trecut prin asa ceva si Flavia Ramona daca bine imi amintesc. Nu va descurajati, poate cei de tip B vor deveni de tip A, cine stie...
Daca varsta va permite mai continuati tratamentul pana a ajunge la FIV, care si asta e cu 20-25% sanse(si mult noroc).Avand in vedere ca din ianuarie ati inceput cu tratamentul trebuie sa aveti rabdare pt ca in acest domeniu rezultatele se vad foarte greu si apar in momentul in care te astepti mai putin.Bafta!
Danaylo:Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate greutatile si sa te bucuri de BB-ei cat mai curand posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao! Sunt nouă pe aici.
Dar și noi(adică eu și soțul) avem aceeași problemă oligoastenospermie. Îmi poate spune cineva un tratament care a dat rezultate. Am încercat cu brâncă și vit E dar lucrurile nu s-au îmbunătățit prea mult.
Sunt șanse să avem un bb pe cale naturală? A reușit cineva?

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In primul rand pupici tuturor. Imi sunteti dragi si va urmaresc din umbra. Astept sa va trag dupa mine.
Titelu, Bogdan e un dulce.

In al doilea rand, Housepocket, eu sunt gravidutza in 24 de saptamani, cu baietel, dupa operatia de varicocel a sotului. Si Titelu este fericitul tatic al unui baietel tot dupa o operatie de varicocel, care zic eu a contat foarte mult. Nu stiu cine ti-a spus ca nu sunt mari imbunatatiri dupa o astfel de operatie, dar greseste. Problema se va agrava daca operatia nu se face pt ca este afectata spermatogeneza. Operatia nu este mare lucru si in mod normal se observa o imbunatatire atat in numarul cat si in MOBILITATEA spermatozoizilor la 3 luni de la operatie. Noi nu am refacut spermograma decat dupa 6 luni si imediat dupa am ramas insarcinata.
Daca nu ma insel Melania, sotia lui Titelu, a ramas tot cam dupa 6-7 luni de la operatia lui, asa ca eu zic sa mai stai de vorba cu un urolog si cu un ginecolog care sa aibe habar despre ce vorbeste.
Uite aici rezultatele:

Inainte de operatie:
4 ml, 12,2 milioane/ml - Motilitate A 18%, B 11% - Diagnostic: oligozooastenozoospermie. Spermograma facuta la Szeged.

Dupa operatie:
2,5 ml, 29,8 milioane/ml - Motilitate A 44%, B 20% - Diagnostic: Normozoospermie.
Vreau doar sa mentionez ca important este procentul A+B, nu doar A cum ziceai tu.

Daca doresti mai multe detalii te rog sa ma intrebi, dar vezi ca nu intru chiar zilnic asa ca sa nu crezi ca nu raspuns.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am uitat sa spun ca nu a luat nimic medicamente de la operatie si pana la o noua spermograma, deci imbunatatirea se trage de la operatie.

Asa ca aveti rabdare si refaceti spermograma dupa ce trec cele minim 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Va multumesc tuturor pt. incurajari!!! si va pup si eu!!
Este greu..este f. greu..dar trebuie sa facem tot ce e posibil sa trecem peste!!
Referitor procentul gigeilor din A...nu mai stiu...la ult. noastra spermograma parca si la noi era cam tot ZERO adica batea vantul...dar B-ul statea muuult mai bine!!! eu nu disper ...si trag sperantza ca oricare dintre voi sa ...vad si eu cum e cu gretzurile astea!!
Am zis ca daca tot nu am mai intreprins nimic( adica inseminare cum intentionasem..poate se indura Doamne-Doamne si ne da si noua asa!!! dar inca nu e momentul!!! Dar si cand va veni!!! SA VA TINETI BINE!!! CACI O SA PLOUA CU BEBITZI!!!!!!!!
Imi fac curaj singura!!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Doamne,Dany,prin ce treci...E ingrozitor!
Nu pot decat sa va doresc ca D-zeu sa va dea mult curaj si multa putere pentru a trece peste toate.Si,bineinteles,un bebel cat mai repede care sa va insenineze viata.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Acelasi lucru ne dorim cu toatele si cu totii...insa trebuie sa avem rabdare !! Eu inca mai astept!! Am acasa o mataza care tine momentan loc de bb ...si care e de 50 de ori mai rasfatata!! in asteptarea bb-ului ne consoleaza pisica...si de multe ori ne-a scos din muuulte necazuri...Vb. mai ales de stress!!
Nici nu am apucat sa-l felicit pe Titelu!! ce repede trece timpul!! Sa fie sanatos baietandrul si sa va bucurati de el!!!
Dany
Un sfarsit de saptamana minunat va doresc cu multa caldura in suflete si afara...de ce nu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna, fetelor1
Dupa cum vedeti, am noutati!
Nusy, iti multumesc in primul rand pt toate informatiile despre dl dr Soare.Am reusit sa ajungem la dansul seara, destul de tarziu.A stat de vorba cu noi, nu mai putin de o ora si jumatate.Nu stiu ce va fi pe viitor, desi cred f. mult in dumnealui, eu fiind o tipa mai sceptica de fel, dar de-acolo pleci mult mai lamurita si optimista.Iti explica fiecare fenomen in parte, ce inseamna denumirile prescurtate ale tuturor analizelor, astfel incat sa intelegi si tu de ce ai ajunsi la un anumit diagnostic.Momentan noi trebuie sa mai facem niste analize, dar revenim la dansul peste 2 sapt.Curaj, si mergeti mai departe, se poate aspira la mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ma bucur,Andra,sa aud ca esti mai optimista acum,dupa intalnirea cu el.Eu te inteleg perfect caci si noi eram disperati si,dupa ce am vorbit cu el,lucrurile au luat o intorsatura f.frumoasa...sperantele au revenit,cu duiumul.
Iar daca o sa va mutati in Bucuresti o sa va fie mult mai usor...nu cum ne chinuim noi,de la 360KM departare.

Nusy

Mergi la inceput