IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 7
impreuna spune:
Dragelor, am revenit si eu dupa week-endul asta super, si binemeritata iesire la L. Rosu. A fost fain, ne-am simtit bine, insa vremea nu a prea tinut cu noi :( Oricum nu-mi venea sa plec...
Mai ales ca ma asteapta o saptamana plina, cu multa treaba si musafiri :)
fetele
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
ceau fetele :)
Ma bucur ca sarbatoriti, da sa mai veniti si pe aici
Impreuna, si eu am fost la Lacul Rosu cu f multi ani in urma, aveam vreo 2 ani , nu pui niste poze s avedem si noi? eu am pus poze noi
Azi m-am relaxat, am facut o baie lunga, am ascultat muzica, mi-am pus masca pe fata, m-am cremuit...ce bine a fost :)
Va pup pe toate si astept sa reveniti ...
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
azi am putin timp liber, pina vin ai mei in vizita, asa ca am intrat sa va salut. Am sarbatorit pastele alaturi de nasa mea de botez cu familia ei, asa ca am avut musafiri. Am pus in album poze cu ouale vopsite, cite un ou virtual si ptr voi.
Angy, cum a fost Olimpiada? Pot sa te felicit deja?
Ingerash, frumoase pozele si ma bucur ca te-ai relaxat si ai uitat putin de scoala.
Impreuna, pacat ca nu ati prins vreme buna.
Ai mei stau pina sambata la mine, o sa fiu dupa lucru ocupata dar tot intru sa va salut.
La toate fetele un din partea mea,
Himmelsduft
photos
angy11 spune:
Fetelor va pup,am ajuns acasa,de fapt am ajuns la ora 3,dar sunt franta de oboseala,muuult mai franta decat am fost la Deva.
A fost mult mai greu,am o stare de sfarseala ,lesin.
Copiii au cantat foarte bine,rezultatele nu le stiu inca,dar nu ma astept la mare lucru,deoarece sistemul de acordare a premiilor e foarte idiot.
Va mai povestesc eu maine cand ma mai limpezesc.
Flavia,fain de tine e superb Lacul rosu.
Himmel si Ingerah,o sa ma uit maine la poze,ca o sa am si timp si acum abia astept sa ma culc.
Pussy la toata lumea!!!
ingerash spune:
:)
ma bucur ca v-ati intors
Angy, orice ar fi noi tot suntem mandre de tine, oricum ai ajuns departe
Him, imediat intru si eu sa vad pozele tale
ingerash spune:
Him, am intrat pe contul nostru sa-ti vad pozele prima data, am crezut ca acolo is si mare mi-a fost mirarea cand nu le-am gasit . le-am dibuit eu in cele din urma, ce dragut erau puse :)
impreuna spune:
ingerash frumoase pozele, frumos si peisajul. Cand eram tanara (adik in liceu:))) mergeam aproape in fiecare an la Soimos de 1 mai, la cetate, si era asa de fain...
Him ce gospodina esti, abia astept sa vopsesc si eu oua :)))
Angy asteptam rezultatele. Ai emotii?
Uitati aici poze de la L. Rosu, ca nu am apucat sa le pun decat in albumul personal
Flavia (sotie si mamica fericita)
ingerash spune:
hello, intru si eu ca n-am ce face, adica vreau sa fac dush, ca trebe sa plec si astia au luat apa calda
Impreuna, esti asa de baba acum ca nu-mi vine sa cred . Super faine pozele, sunteti tare simpatici tu cu sotul si Sara e , ce smecher e imbracata :)
In alta ordine de idei, vroiam sa va spun ca Angy a plecat la Arad pt. ca a aflat ca a luat ceva premiu la olimpiada :) (asta daca nu cititti la celalat subiect cu Timisoara)
Va pup, revin mai tarziu
dia_codat spune:
Salutare fetelor,
Angi te asteptam cu vesti.
Fetelor de ce eu nu gasesc nici o poza in contul de poze?
Ati schimbat cumva contul in care puneti poze?
Dia
Printesele lu mama
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
azi am venit mai repede de la lucru, sa stau mai mult cu ai mei, ca mergem la cumparaturi. Am fost bucuroasa ca am gasit mancarea gata facuta si buna pregatita de mama.
Intru scurt sa va salut, sper sa ma iertati saptamana asta daca scriu mai putin, dar tot zilnic fac prezenta.
Angy, sintem mandre de tine, indiferent de rezultat, mai ales daca sistemnul de note a fost aiurea. Hai Angy!!!
Ingerash, am pus doar o poza dar nu in albumul nostru, asa ca ma bucur ca pina la urma ai gasit, trebuia sa fiu mai explicita.
Impreuna, iar esti saptamana asta petrecareata?
Dia, nu am schimbat contul, e la fel.
Restul fetelor, sper ca si voi sinteti bine.
Salutari la toate si pe maine, sa aveti grija de voi,
Himmelsduft
photos