IN BANAT LA NOI ACASA (V)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Buna dimineatza harnicutelor
Mama da ce harnica sunt azi
Sa aveti o zi faina, ca se apropie wk-ul...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor!
Sa va zic pe ce pagina eram? Ok de data asta nu.
Ieri am fost foarte obosita aza sunt si mai si. Am dormit 12 ore de aseara de la 21.30 pana dimineata la 9 si...si tot obosita m-am trezit.apoi am lucrat de la 11 la 17 intr-una,am venit cu dureri de cap acasa,unde ma asteptau Daniel si temele,maine are serbare la clasa de pian trebuia sa-l pun si la studiu si faza e ca nu mai suportam nici un sunet muzical,dar in final e ok.
Cred ca nu v-am zis ca pe langa cantatul lui Angy la gradi,trebuie sa fac,de fapt am si facut dansurile populare,sa ma ocup de toata parte muzicala din serbare,sa-i aduc pe frate-miu si taica-miu sa ii acompanieze,ce mai munca pe capul meu,ca educatoarea asta e atat de cu capul in nori ca e imposibil sa te intelegi cu ea,spune una,eu docila fac ce spune,apoi ea face pe dos.

Inca o noutate:am vorbit azi cu Toria la telefon,e la Lugoj,nu cred ca apucam sa ne vedem,poate la vara.
E bine,dupa Paste o sa revina pe topic.

Sunt atata de varza ca nu am puterea sa va iau pe rand,asa ca va pup pe toate si va urez o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Angy, ti-ai revenit?Sper ca esti mai bine. Bine ca au Daniel si Angy asa mama muzicala, asa ca va doresc serbare placuta si reusita. Ma bucur ca si Toria e bine si o asteptam sa scrie iar la noi.
Impreuna, esti o scumpa, pacat ca nu am intrat mai de dimineata sa iau o gura din cafeaua de la tine, ca dimineata am fost parca teleghidata, pina nu mi-a adus Bettina un capuccino.
Ingerash, mai putin si ai vacanta, bine ca esti de pe acum asa relaxata. Vezi ca ai trecut de simulari si iei sigur 10.
Viorela, speram ca esti bine. Spor la invatat si multe salutari din partea noastra.
Restul fetelor, pe unde umblati?
Cite un la fiecare si somn usor,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai scriu ce a fost ieri.
Am avut ziua f incarcata, ca ne-am incarcat-o noi. De la lucru am fost la Leo, apoi am fost la cumparaturi. Am luat dulciuri ptr iepuras, ca trimitem un paket la familia lui, ca asa avem obiceiul. Apoi am cautat si gasit un covor cu 100 € mai ieftin decit inainte de reduceri si e exact ceea ce vroiam nou in sufragerie. E un covor tibetan tesut de mana in India de culoare albastru deschis. Acasa ne-am si apucat sa mutam in sufragerie couch-ul si masa de sticla ca sa punem covorul nou jos pe laminat. Arata f bine, sintem super multumiti, dupa ce am fost gata am fost si franti. Nici nu am mai papat. Am intrat numai scurt sa va salut, ca altfel ma puneti absenta.
Azi a fost mai bine, a mai plouat, dar nu a nins ca ieri. Ma bucur ca e miercuri, mai maine si vine Weekend-ul. Vineri ma pun la vopsit oua si sambata fac o torta din bunatatile scrise de Natalia. Voi ce pregatiti de Paste, ma refer la mancare? Mai trebuie sa ma apuc de facut curatenia generala, dar jumatatea mea ma ajuta si in doi terminam mai repede. Iar cum sintem singurei, nici nu facem asa dezordine.

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele, am intrat numa scurt sa va pusilesc!
la scoala imi merge bine, ma pricep la vorbirea indirekta, folosesc corect konjunctivul, saptamana asta am fost multumita de mine.
Himmel am vazut pozele tale, faine, mi-ai facut pofta cu clatitele!
azi am gradinarit la colectia mea de violete, cand termin il pun pe sotul meu sa faca poze sa vedeti si voi.
Angy, tot intre olimpiade? las ca vine iepuras si o sa ai putin timp de odihna.
Impreuna, cum e la Cluj? vreme faina? vi la Timi de Iepuras?te pup
Ingerasch, tot cu simularile? am vazut niste poze noi, esti tare frumusica, hihihi, si frumoasa si desteapta si cuminte.....mai rar!
pe Toria inca nu o cunosc.
sotul meu mi-a promis o vacanta cat de curand in ro, dare numai eu si Tina, ca el nu poate veni.
Poate ne vom intalni si in realitate.
va pup cu drag si noapte buna, ne mai vedem
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

buna...dimineata daca e sa ne laum dupa faptul ca a inceput o noua zi...
N-am scris azi, am avut o zi foarte...rapida, nu stiu cand a trecut...vroiam sa intru sa ma laud cu simularea da' nemernicii nu au afisat . Mai azi si gata cu scoala, in sfarsit o pauza, desi am o gramada de chestii de facut in vacanta.
Voi? cum stati cu timpul?
Impreuna, multumesc de cafeaua zilnica dar eu nu ma pot desparti de otrava mea
Angy, lasa ca vine o pauza, asa scurta, dar e buna. Salutari Toriei.
Him, la voi e zapada? la noi azi a plouat toata ziua, eu vreau sa vina caldura, sa fac plaja, sa ma bronzez, sa fiu frumoasa la banchet, ca am o culoare, pot sa fac linistita reclama la branza

Va pup si ies ca trebe sa mai si dorm

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Viorela, am scris aproape ddeodata, mersi de aprecieri . Sa inteleg ca tu te chinui cu germana? Mie mi se pare super grea, prefer engleza si spaniola :)

mai scriu ... dupa pranz .
te pup si ma bucur ca ai revenit

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Guten Morgen fetelor,

revin cu forte proaspete si multa energie. Sint la lucru si ma bucur ca e joi, ca maine e la noi vinerea mare. Ma bucur Viorela ca esti bine. la restul gastii, si va dau putin energie din a mea.
Pe mai tarziu, va doresc o zi buna,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna dimineata fetelor. sper ca nu m-ati uitat de cind nu am mai trecut pe la voi.

Dar va spun ca aproape in fiecare zi ma gindesc ...nici azi nu am reusit sa intru pe forum!

angy11 esti mai bine draga? Cind o sa te auzim si pe tine ca nu ai nimic de facut si ca te plictisesti? Bafta in continuare la olimpiada si felicitari pentru toti copilasii aia care sunt atit de buni in mare parte datorita tie!

ingerash vad ca ai terminat cu simularile da eu iti tin pumnii in continuare si nu te mai stresa atit cu bacul ca nu ai de ce. O sa fie totul foarte bine iti spune eu!

Himmelsduft Paste Fericit sa va bucurati de frumosul cadou care vi l-ati facut. Ai terminat pregatirile de Paste? Si noi o sa sarbatorim un pic saptamina asta Pastele. Vom merge la parintii mei la Oravita (ca Pastele ortodox il vom face la socrii la Baia Mare). E foarte frumos in Oravita de Paste e plin de nemti care vin acasa se renaste orasul din monotonia in care este zi de zi. Cum sora mea a fost la gradinita in limba germana obisnuim de cind suntem mici sa facem oua rosii si sa sarbatorim si pastele catolic desi suntem ortodocsi. In primul an de gradinita sora mea a venit acasa plingind si intrebind de ce la ea nu a venit iepurasul iar la colegii ei a venit si ca urmare mama a inceput sa faca pregatiri si de Pastele catolic.

viorela hoff si tie iti urez un paste fericit si sa vi cit mai curind acasa.

impreuna te salut si pe tine

Gata, sper sa mai apuc sa revin azi sa va mai scriu cite ceva

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Revin cum am promis. Sa va spun cite ceva si despre noi.

Saptamina trecuta am dat o fuguta pina in Franta . Am plecat miercuri ca am avut returul la avion cumparat cum am venit la inceputul lui martie cu Steph spre casa, am stat o zi in Franta in care mi-am mai rezolvat ceva treburi iar vineri am plecat impreuna cu sotul si Caroline cu masina inapoi spre Romania. Am ajuns duminica inapoi. Stephanie a ramas la Timisoara cu matusa si cu bunica mea cele 5 zile cit am fost plecata, a plins in fiecare seara dupa "maman" iar luni dimineata cind s-a trezit si m-a vazut pe mine pe Caroline si "papa" eu nici nu am fost bagata in seama!
Le-a fost greu la fete cele 4 saptamini cit le-am despartit. Stephanie nu mai contenea sa o pupe pe Caroline. A fost intr-o stare de euforie toata ziua de luni, o fericire enorma pe capul ei cu surioara ei acasa.

Deci, dupa 4 saptamini in care fiecare ne-am luat cite un copil si am fost la 2500 km departare unii de altii ne-am reintregit familia.

In week-endul asta plecam la Oravita la ai mei iar sapt viitoare la Baia Mare la socrii. Ne intoarcem dupa Paste si plecam iar la drum inapoi spre Franta. Asa ca, sper ca dupa Paste sa ne linistim cu drumurile si sa apuc sa va citesc si sa va scriu mai des.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput