IN BANAT LA NOI ACASA (V)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Eu anul asta parca nici n-am simtit Pastele, am fost asa de prinsa cu atatea treburi ca efectiv m-au coplesit :(
Asa ca dati-mi voie sa ma bucur alaturi de voi, Angy asa frumos ai povestit, astept si impresiile celorlalte fete
Flavia (sotie si mamica fericita)
Himmelsduft spune:
Adevarat a inviat!!!
Angy, mi-a placut f mult cum ati petrecut pastele si cum ai povestit. Ai copii f dulci, le doresc multa sanatate ca am citit ca sint bolnaviori.
Impreuna, chiar daca ai fost ocupata, sper ca esti bine si ca v-ati simtit alaturi de familie bine.
Ingerash, tu cum ai petrecut Pastele, ai fost la Inviere?
Si ca sa nu uit ce va adus iepurasul? Ca-s curioasa, mie mi-a adus numai dulciuri, dar m-am bucurat, asta uitasem sa va spun.
Maine incep iar lucrul, asa ca o sa fie iar tarziu cind va scriu. Odihna si relaxare va doresc maine.
La toate fetele si o duminica minunata in continuare, alaturi de cei dragi voua.
Himmelsduft
photos
ingerash spune:
Hristos a inviat!
am vrut sa intru imediat ce am ajuns acasa si nu mergea net-ul, telefonul si nici cablul si n-au mers nici azi dimineata :(, bine ca noi am plecat la bunici ca asa e traditia :)
Angy, zici ca ai facut pe iepu? sper ca le-au placut la Angy si Dany cadourile :)
Him, ai tinut si Pastele asta? sau numai cel catolic? eu am fost la inviere la Freidorf.
Impreuna, imi pare rau ca nu ai reusit sa sarbatoresti asa cum ti-ai dorit,
va pup si va povestesc maine mai multe despre cum petrecem noi Pastele ca acum mor de somn .
angy11 spune:
acum mi-au plecat o parte din mesafiri,asa ca nu ma intind la povesti.
A fost fain si azi,copiiii s-au bucurat,ma ingrijoreaza Dani care e cam trist,nu stiu de ce.
Angy a facut pe printesa,e cobza,de unde a avut resurse nu stiu.Ma bucura mult ca se impune si ii ingenuncheaza pe toti,chiar si acele rude mai subiective,ce sa zic,o privesc cu obiectivism pe de o parte o incurajez pe alta parte si sunt madra de ea,dar nu ma las orbita,o antrenez pt. viata intr-una.
Daniel e ca si sufletul meu meu,care ca orice suflet are parti vulnerabile,nu stiu cum e sa fi mama de copil de 8 ani,dar ma vad pe mine mica,cu frtatele meu care ma eclipsa,fara sa faca nimic special,eu stiam ca am resurse sa-l fac praf,incerc sre deosebire de mama mea sa-l scot pe el in evidenta(ca Angy iese singura),sa fie el vedeta ca o merita.
viorela hoff spune:
hallo fetele
Christos a inviat!
pe aici nu se spune si nici nuj se ciocnesc ouale!
n-are nimic, e mai frumos asa... cu de toate.
sa va povestesc cum venea la noi iepu in copilarie!
gaseam iarba insirata prin casa si cate un ou ratacit pana spre balcon, si tata ne chema din balcon : "veniti feteleor rpd ca l-am prins pe iepuras de coada!".
eu si sora-mea dadeam buzna in balcon iar tatal nostru bineinteles ca ne flutura sub nas o codita de iepure, ce a mai ramas din iepurasul poznas pe care niciodata nu reusea sa-l prinda.
si uite asa am crezut noi pana tarziu in existenta iepurasului.
asta era o chestue inventata de parintii nostri, poate va prinda bin e ca un sfat celor ce aveti copii, sa le fie cat mai "palpitanta" copilaria!
v-am pupat banatence
noapte buna dragutelor!
Vio
Tina catelus de catifea
angy11 spune:
Vio,foarte faina,o sa pun in practica,copiii mei cred in iepuras,cred ca procesiunea de Inviere le da acst magism,Angy azi dimineata s-a trezit si a dat fuga la cuib si a zis: "e o magie!Mi s-a indeplinit visul!
Am impresia ca copiii cred mai mult timp in invizibil,decat in mos craciun care de la an la an e altul.
Himmelsduft spune:
Ingerash, eu nu am tinut decit pastele catolic, fiind amandoi catolici, dar m-am gandit la voi si m-am bucurat inca odata de Inviere alaturi de voi.
Viorela, nici la noi nu se obisnuieste sa se ciocneasca ouale sau sa se spuna ceva, dar la mine si la sot am introdus ciocnitul oualelor, la zis ceva am renuntat dupa ce sotul pronunta foarte comic cuvintele si decit sa ma prapadesc de ras de fiecare data, am renuntat la asta. Primim insa felicitari din .ro de la prieteni si ne bucuram chiar daca pastele nostru a trecut.
Povestirea ta mi-a placut, e o ideea tare buna cu codita iepurasului, o voi aplica si eu, daca ma ajuta bunul DD sa am bb.
Angy, imi pare rau ca copii sint bolnaviori, le doresc multa sanatate. Daniel sigur isi va revine, bucura-te de ei asa cum sint, ca ai copii dulci. Isi vor gasi ei drumul in viata, mai ales ca au parintii care ii sprijina si sint alaturi de ei.
Impreuna, sper ca esti bine. Au venit alti musafiri acum? Ce face Sara?
Toria, Deya si Dia sper ca ati trecut cu bine de sarbatoare de paste. Va asteptam sa reveniti.
La mine la lucru a fost azi f bine, de fapt ca de obicei. Si vremea e super, am avut 22°C, soare, de maine au anuntat insa ca va ploua dar tot cald va fi. Am pus in gradina trandafiri si ma bucur daca ploua si se vor prinde, dar ma rog ca ploaia sa nu mearga spre .ro, ca saracii oameni cind ii vad la stirile de aici, mi se rupe inima si raman fara cuvinte.
Va pup dulce pe toate si sa aveti o seara placuta. Poate mai intru pe diseara sa vad daca ati scris.
Himmelsduft
photos
ingerash spune:
Am revenit si eu pe front
Tocmai am terminat de scris toata teoria de la atestat si sunt happy, acum mai sunt niste chestii de completat + anexele da's pe drumu' cel bun :)
Aseara eram franta cand am venit acasa si cand m-am pus in pat cred ca am adormit instantaneu :)
Cand eram eu mica, mama facea ouale rosii si ma tinea acolo cu ea sa vad si eu, cand era treaba gata ma trimitea afara cu un cosulet albastru sa culeg iarba pentru care urma sa vina :), cand mergeam acasa imi aducea un lighean mare pe care il umpleam cu iarba si dupa ce ieseam din camera mea, unde era pregatit acest "cuib" cred ca intram tot la 5 minute sa vad daca a venit sau nu iepurasu'. Mama ma baga in vana si ma tinea acolo, ma spala din cap pana'n picioare sa fiu curata de pasti si dupa baie, infofolita bine ma ducea in camera fara sa aprinda becul. Cand aprindea becul vedeam cadourile in cuib, jucarii, haine, carti, oua rosii, dulciuri ;)si incepeam cu exclamatiile: oooooooooooo, aaaaaaaaaa!!!!
Cand eram la varsta in care credeam in iepu nu prea am mers la inviere (numai de vreo doua ori cred) ca nu rezistam sa stau atata si ai mei vroiau sa stea la toata slujba si eu ramaneam cu bunica. Nu stiu cum se facea dar ma trezeam cand veneau ei si eram dornica de ciocnit oua rosii si dezamagita ca numai eu mananc si ei nu
A doua zi e traditie sa mergem la bunicii din partea mamei si am facut asta de cand ma stiu, mergem acolo cu cadouri pentru toata lumea (inclusiv sora mamei, sotul ei si vara'mea ) si impartim cadourile, mancam in curte, facem poze, ciocnim oua :)
Dupa ce terminam cu masa eu cu vara'mea ne gaseam/gasim activitati si ii lasam pe adulti in treaba lor
Cam asa petrec eu Pastele romanesc an de an si stiu ca atunci cand nu se va mai face asa imi va fi dor de toate astea
Angy, cred ca ai tai copii te vor adora. Si eu ma inteleg bine cu parintii, relativ , dar ei nu stiu sa ma inteleaga pe mine si sa ma ia asa cum sunt, tot timpul au ei dreptate . Chiar azi ne-am certat - eu i-am dat mamei o poseta a mea pe care am purtat-o de cateva ori numa si acum m-a intrebat unde am pus-o, i-am spus ca i-am dat-o ei si habar n-am unde e pentru ca nu imi mai apartine mie si au inceput sa urle ca eu umblu cu lucrurile si ca ea nu stie unde e...in fine, a gasit-o, intr-un loc unde a pus-o ea si nici macar nu mi-au zis ca le pare rau ca au urlat la mine numai ca faceau dup'aia pe dragutii cu mine :( (acum m-am si descarcat)
Him, eu sunt mai norocoasa, sarbatoresc de doua ori ;) ce ciudat si la voi cu vremea, nu demult era zapada si acum sunt 22 de grade?
Viorela, mi-a placut povestea ta, e foarte draguta :)
va pup pe toate, ma pun sa ma uit si eu la tv un pic, de tastat m-am saturat :)
Himmelsduft spune:
Ingerash te cred ca te-ai saturat de tastat, la ce roman super ai scris Nu fi suparata pe ai tai, ca asa mai sint parintii. Si eu aveam momente cind ma ciondaream cu ai mei, dar fiind mai calma din fire, ii lasam sa zica ce vor, iar cind se calmau le ziceam ce aveam de zis. Asta nu f des, da se mai intampla sa avem pareri diferite. Chestia cu datul lucrurilor de care nu mai ai nevoie, cunosc si eu. Si maica-mea primeste de la mine posete, parfumuri etc. Haine si pantofi nu, ca nu se potrivesc, asta primeste prietena fratelui meu. Maica-mea ma enerveaza cind eu ii cumpar ceva scump si frumos si ea nu poarta zi de zi cum ii zic, ci pastreaza ptr duminica, imi vine sa
Felicitari ca ai terminat in mare atestatul, vezi ca trece si asta.
Referitor la vreme, chiar ca e ciudata, dar se pare ca acum se instaleaza de tot primavara. In albumul Photos, deci nu albumul nostru, am pus poze cu florile ce le am prin gradina, ma bucur f tare ca au inflorit. Azi am lenevit pe sezlong pe balcon, m-a batut soarele in cap, asa ca maine ma duc si imi cumpar o umbrela de soare. Asta fiindca de-abia acum infloresc ciresii, ca dupa ce sint frunzele deschise toate, nu mai bate asa tare soarele.
Angy iti doresc o saptamana placuta in continuare, iar la copii insanatosire grabnica.
Noapte buna fetelor si pe maine,
Himmelsduft
photos
deya spune:
Hristos a inviat!Am vrut sa scriu si aseara d nu stiu de ce nu mi se posta.Ieri am venit de la cuptoare(bunicii de la tata)am fost acolo de joi pentru ca au fost cele 12Evanghelii si tin de obicei sa merg ca in fiecare an vineri dimineata s-a facut curatenie la biserica dar eu nu am fost ca am dormit nici acu nu stiu cum nu am putut sa merg d intr-un final cand m-am gandit sa ma duk pe la 12 s-a pus ploaia si am renuntat.am fost seara la Prohod.
Sa va zic ce mi-a placut anul asta bunu a fost la herculane la bai si bunica d la mama care sta la mine acum din cauza unor probleme a fost sa stea la cuptoare cu CUSCRA cealalta bunica a mea si le zicea "PUSTOAICELOR" vineri a venitt si bunu si numai bine aveam 3 bunici.
Ca niciodata cand am ajuns la biserica Taica popa iesea cu lumina din cate am inteles se adunase lumea mai devreme si trebuia sa inceapa.Am ajuns in prag si s=au stins luminile yo nici lumanare nu aveam norok k am facut rost.Dar m-am scos ca m-a rugat doamna preooteasa sa ii cumpar ei lumanari si mi-au facut loc toti.si vara mea si fratele meu mergeau in spatele ei ca sa ajunga in fata pan la urma am ajuns sa imi iau lumanarea mare din fata mormantului si am iesti am ocolit foarte mult asa frumos a fpst ff multa lume o mare de lumanari si nici nu a plouat a fpost vreme frumoasa.
A doua zi ne-am adunat toti la buni chiar ne-am numarat ca eram 13de toti cu catelul 14si ne-am simtit ff bine.Mi-am dat seama ca suntem o familie fff galagioasa atat am ras am iesit toti in curte noroc k nu erau vecinii pe acas imprejur ca la cata galagie am facut
Cam atat despre pastele la mine.Va pup pe toate
ps:angy am facut tost de sac:)
A am uitat sa va zik buni e in cor si are scaunul in fata si cum am ajuns tarziu de mergea lumea sa ia lumina nici nu stiu cum a ajus buni in fata sa o fi vazut cum se strecura ca doare e parte importanta acolo.daca nu m-am amuzat cum isi facea incetisor loc
gata ca m-am intins aveti grija de voi.
Himmelsduft in ce oras stai in germania?