Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi superba de vineri!
Cumi si cuscri...daca va prind ca v-ati suparat ieri! Omor! Si acum dedicatie de la Pliciu si Sunu, pt sefa mare de la Mirese: Baby, baby, baby....tu vei fi a meaaaaa, Ca un rasarit de soare/ Dupa noaptea greeeaaaaaa! Sa ne traiasca si sa ne ....iubeasca!
Pupi la iubita, amanta, afinitati, miresici frumoase si emotionate!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Giova

Super site-ul Lid.
si eu vreau sa fac unul, dar habar n-am cum.

Fug sa ma imbrac caci merg cu juniorul la dr.sa facem revizia de 3 luni.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Cum e ginerele? Sper ca totul e in regula cu el...
Fetelor, ne primiti pe mine si pe Gio in calitate de cuscre? Nu de alta, dar peste vreo 25 de ani facem o nunta

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
Sa aveti o zi superba de vineri!
Cumi si cuscri...daca va prind ca v-ati suparat ieri! Omor! Si acum dedicatie de la Pliciu si Sunu, pt sefa mare de la Mirese: Baby, baby, baby....tu vei fi a meaaaaa, Ca un rasarit de soare/ Dupa noaptea greeeaaaaaa! Sa ne traiasca si sa ne ....iubeasca!
Pupi la iubita, amanta, afinitati, miresici frumoase si emotionate!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

neata dragelor!
noi? sa ne suparam? ha, glumeatoooo

mda, dedicatie pt cantareata zdruli :)

eu azi astept cu nerabdare un nou "membru" al familiei, care merge cu benzina . Ma laud si eu, ne-am luat o masina noua si ma laud la voi, sper sa nu va stresez :)

pupicii la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

EEEE...atunci stau linistita!!! Si vezi ca duminica vreau si de baut si vreau si plimbata! Si cumi la fel...asa ca...pregateste-te...mamica de...bum-bum frumos si maaareee!

quote:
Originally posted by plici plici
neata dragelor!
noi? sa ne suparam? ha, glumeatoooo

mda, dedicatie pt cantareata zdruli :)

eu azi astept cu nerabdare un nou "membru" al familiei, care merge cu benzina . Ma laud si eu, ne-am luat o masina noua si ma laud la voi, sper sa nu va stresez :)

pupicii la fete

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele.
plici pliciu asteptam , asa ca sa tina....sa o stapaniti sanatosi, si sa faceti multe drumetii.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatzaaaa!!!!
Ce fac puturoaseleee? Mai nene, sunt suparata rau de tot! Fleashka sunt! Am cautat ieri colier de mereasa si nu gasesti frate nika in Bucurestiul asta de rahat!!! ... Asa ca ... va rog eu, uitati-va in albumul meu la "Coliere" sa vedeti cam ce vreau si daca stiti ca gasesc ceva in genul ala ... ... Vreau sa spun ca numaia sa ceva vreau pt ca tre sa se potriveasca cu clama care imi va prinde voalul ca de! a vrut fata clama shmekera, acuma se da de ceasu' mortzii ca nu are "margele"

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Sa nu ma injuri iti zic eu unde gasesti: in Florenta pe Ponte Vechio. (sper ca am scris corect) Dai o fuga repede si nu o sa regreti . Sau, daca vrei, incearca sa gasesti pe cineva care aduce aur de la turci, ca au cataloage si iti aduc pe comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor!
Divine, eu am vazut genul asta de coliere prin Bucuresti. E adevarat ca apar si dispar. Dar, intrebare intrebatoare: din ce vrei sa fie? Aur/argint/ etc? Pt ca asa ceva gasesti la Meli Mello dar sunt din tinichea pura. Si mai poti sa faci altceva. Printeaza tu pozele din album si mergi in Unirea si Cocorul pe la toate standurile B&B. Tipele de acolo pot sa-ti spuna daca au avut vreodata ceva asemanator. Si mai pot sa-ti spuna si daca mai aduc. Eu asa am facut cu un inel la care voiam cercei asortati. Am mers la ele si le-am intrebat daca au existat vreodata. Mi-au zis ca da, si ca e posibil sa mai aduca. Cum la mine nu era nici o urgenta, era un simplu moft, nu m-am grabit sa ma mai duc. Dar tu poti sa faci drumuri de cate ori iti spun ele ca primesc marfa.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radu300

Sa nu ma injuri iti zic eu unde gasesti: in Florenta pe Ponte Vechio. (sper ca am scris corect) Dai o fuga repede si nu o sa regreti . Sau, daca vrei, incearca sa gasesti pe cineva care aduce aur de la turci, ca au cataloage si iti aduc pe comanda.

"www.PentruNunta.ro"

Mdaaa! Merci! Pe Ponte Vechio ... nuovo ... sau cum naiba o fi ala sa te duci tu da? Dupa ce ca sunt amarata, mai faci si tu mishto de mine

Pregatiri

Mergi la inceput

Dya, nici nu vreau sa fie din aur sau argint ... poa sa fie si tinichea ca oricum le port doar atunci. Si ... da, stiu ca apar si dispar, tocmai de aia m-au apucat toti nervii ca taman acuma mi s-a poposit si mie ca vreau!!! ... La Meli Melo nici vorba de asa ceva! Deja s-au reprofilat pe lemne si funditze

Pregatiri

Mergi la inceput