Mamici casnice (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, am vb cu tina mai devreme. asteapta linistita ziua de luni, cind o sa mearga la spital. a spus ca nu pleca asa, luni trece pe la noi sa ne spuna pa, pa.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Eeeehee, Corina e la petrecere acum, Geani e in vizita........vreau si ioooo', eu deabia am terminat treaba, sunt frantaaaaa, m-am luptat cu magaoaia de frigider sa-l dezghet si sa-l spal...ca nu mai am chef de nik.

Acum intrebarea e...cine va fi prima...Tina sau Corina???

Astept raspunsurile voastre

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Nu mai e nimeni p'aci????

Ma duc sa cumpar vopsea de par sa ma fac frumoasa...cam asa

Pupik la fete

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

of ce m-as mai vopsi si io da io is tarata cu astmul lui fimiu si nu indraznesc sa ma vopsesc de frica sa nu il apuce tusea astmatica de la mirosul ala de vopsea. Asa ca mai folosesc din cand in cand un sampon nuantator pana cand mi-oi lua inima in dinti si ma apuc si eu iar sa ma vopsesc.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by maria2mami
Acum intrebarea e...cine va fi prima...Tina sau Corina???

Astept raspunsurile voastre

mmiha

iooo sint prima, ca am nascut anul trecut

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ulala, fetele va vopsitzi ?
Ia datzi o idee aici la baba, cu ce se vopsesc sprincenele, ca m-am saturat sa ma scuture de bani la coafor, si parca m_as colora singurica.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am trecut sa va salut.
bei,sa nu va imaginati ca l-am pus eu pe Robert sa-si dea gaura in pijama si sa-si scoata obectu,nuuuu!!!
Sunt operele lui numai tampenii deastea face.
Am multe poze "haioase" cu el.Chiar am sa fac un album intitulat "deale lui Robert"

varza a la Cluj e la cuptor Flavia...in baza ta!!!
nu am facut-o cu smantana ca nu stim daca ne place(dar pun samantana in farfurie).Am muncit multttt la ea.Abia astept sa o gustam.Miroase acum la mine in casa numai a varza
Dana banana,am facut pozeDaca va iesi buna am sa ti le pun aici sa te ispitesc la "o varza a la Cluj"

sa aveti un wek. placut.Noi dupa ce face Robert ochisori plecam hai-hui prin magazine.Acolo-i de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Nu-mi vine sa creeeeed...
Tot la pagina asta sunteti?
Pai, noi am fost in vizita, am papat si am baut bere de mi s-a facut lene sa mai cobor treptele pana la masina, Daria a papat si ea mancare de la pachetel, a fost cumintica si a explorat cam tot ce a facut-o curioasa.

Cami, pofta buna! Suna bine ce ai gatit... Nu primesti si musafiri la masa?

si inviorarea....

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna seara fetelor,
am tras chiulul azi dar pe asa o vreme frumoasa era pacat sa stam in casa.cand ne-am intors de la ale plimbari am dormit putin si apoi m-am apucat sa gatesc ceva.
mi-am cumparat un sutien si niste chiloti sexosi ca mi-au crescut si fundul si sanii(am ajuns la 80b de la 80a.
acum ma duc sa ma uit la PANTERA ROZ.
va pup si va doresc week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, im manifest aceeasi mirare vis-a-vis de activitatea voastra pe aici... Sa va dau o ?
Nuuuuuuuu, ca sunteti fete bune si recuperati voi... Un-doi, va las la un capitol si va gasesc cu inca unul incheiat.

si noapte buna! Sa visati frumos!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput