Mamici casnice (28)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela amalia spune:
Ma mai tineti minte????
Abia am ajuns acasa de la plimbari, am culcat copilul si gata m-am si postat in fata calc sa va salut, ca poate uitati de mine
Ma duc sa ii pun de mancare lu' colegu' ca mai are putin si de foame...e mai ceva decat
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
Tina_Welsh spune:
Buna dimineata!Gagici nu am timp sa va citesc din urma,dar va scriu aici ultimul meu mesaj fiind gravidutza.La urmatorul mesaj ma voi incadra deja ca Mamica Casnica nu Gravidutza Casnica!
EU maine la ora 2 ora Uk ma internez.Imi vor induce nasterea.Lucru care se va intampla ori maine ori marti.Oricum eu ii voi da un mesaj Danutzei sau Corinei si va va anunta imediat cum de s-a intamplat minunea.Am mari emotii..si multe sentimente ma cuprind...EH imi fac curaj singurica si totul va fi bine.De externat ma voi externa sambata sau duminica.ASa ca prea curand nu voi scrie.Va dulce pe toate.Va urez mult succes,rabdare si multe cafelutze!
Mie sa imi tineti pumnii sa fie totul ok si sa venim acasa bine sanatosi!
Pa-pa dragele mele si sper sa ne revedem cat mai curand!
41 FIX
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
mihaela amalia spune:
Tinuta mi s-a "sculat" tot parul pe mine de emotii ce m-au trecut cand am citit ce ai scris...
Nastere usoara...si...nu stiu ce sa iti mai urez, decat sa vii repede acasa sa ne povestesti cum a fost
Noi iti tinem pumnii
Multi -ici si tie si la bb-l
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
osna spune:
TINA nastere usoara,bebe mancacios si sanatos si sunt alaturi de tine(chiar daca numai cu gandul).te pup.
Danelutza spune:
TINA NASTERE USHOARA SI BEBEL SANATOS
Miha eu te tzin minte, ca ma intereseaza la carnea aia, cite grame de lasagna pun ?!
Flavia dar tu unde ai disparut, vezi ca se termina acushi capitolul
sint_mamica de toate trebuie sa cumperi, de la pielicica pina la lantzuc de aur . Eu sint experta ca a primit Isabella la botez, de pot deschide un magazin de aurel.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Tinuto,iti dau o mie de !
Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos,mancacios si frumos!
Asteptam nerabdatoare vesti de la tine si bebe!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
TINA!TINA!
ne gindim numai la tine, iti tinem pumnii si iti dorim tot binele din lume. nastere usoara, sanatate multa la amindoi, bb papacios si cuminte. de o mie de ori * 2 (si pt bb)
andreea, asa cum au zis si fetele, toale la greu, incaltaminte, jucarii, de toate. vb pe mess. sa va traiasca finutul/finuta.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miha eu te tzin minte, ca ma intereseaza la carnea aia, cite grame de lasagna pun ?!
Pai Danuta,nu stiu ce fel de lasagne ai luat tu sa iti spun cate grame.Ca eu iau lasagne foi(de dimensiuni 10/20cm ) si cu 3 foi din astea acoper odata o tava si pun cam de 3 ori(adica 3 straturi):
>sos bechamel/3foi lasagne/carne/sos b/putin cascaval.
>iar 3foi de lasagne/carne/sos b/putin cascaval.
>iar 3 foi de lasagne/sos/cascaval.
9 bucati (cat folosesc eu la o lasagne) ar avea cam 126 de grame.Eu de www.cojito.de/produkt_barilla-la-collezione-lasagne_1361933.htm" target="_blank">astea folosesc.
ange spune:
alexa si mami,Dana va invit cu mareeee placere la o "varza a la Cluj" mi-a iesit dementiala!!! am facut-o gen "sarmale dezbracate" si apoi in farfurie i-am pus samantana.Am servit-o cu mamailigutza si ardei iute.O nebunie!
Sapt. viitoare fac un catalog cu foto gen "bucataria casnicutelor".Acolo puteti pune poze cu mancarurile voastre reusite semnati?
Andreea,wow ce frumos ca botezi!si eu vreau.Chiar,aveti idee cum pot "gasi"un bebe sa-l bootez? De cununat am cununat de 2 ori dar de botezat niciodata.Finii mei nu au copii.Finutele mele cred ca nu pot sa faca copii saracutele
Mi-ar place enorm sa am un finut
miha,nu te tinem mintecine esti?!
pe unde te-ai plimbat?
adinell,toate avem "colegi" acasa.Sunt colegii de viata mai
mi-emi place de mor cum suna "colegul" in loc de sotul...suna mai sexi
Eu am ani buni de zile,vre-o 10 la numar cred de cand mi-am declarat sotul coleg
Ma bucur enerm ca fetele sunt de acord cu apelativul meu
Tinutzoooo,nu pot sa-ti spun decat nastere usoara! sa fii curajoasa si sanatoasa.sunt si eu cu gandul la tine si tin pumnii sransi,stransi sa iasa perfect totul
Abia astept sa-l vedem pe bebe.O sa-l declaram bebelusul casnicutelor dat fiind faptul ca s-a lasat multttt asteptat
Sa fii fericita!
ange spune:
adinell,ti-am vazut subiectul cu "slabitul" la femina.Cate kg. ai avut inainte,vcate ai acum si in cat timp ai dat jos?
Dar chiar nu ai facut tu nici un sport,nici un abdo,nici o dieta nimic?!?!
sa aveti o duminica placuta.
noi plecam sa o ducem pe Maia la cursul de patinaj.este penultima repetitie inainte de spectacolul final.Deja am emotii cat casa