Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
karmenutza spune:
Aoleuuuu, Roxy, ce m-am chinuit si eu, cu ditamai carnatul de link...le-am stresat pe fete, le-am acrit, le-am inebunit de nervii capului....
. M-am chinuit ceva dar pana la urma au avut tone de rabdare cu mine si am reusit. Sunt niste explicatii la adresa comuna. Intra acolo si poate te lamuresti. Atentie sa pui ghilimele la locul potrivit. Succes!
Catalina
roxi23 spune:
HILDE, KARMENUTZA hai ca m-am enervat rau ca sunt "balaloaica"(adica batuta in cap)
Mai incerc!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
roxi23 spune:
BINGO! Am reusit!
Mercic fetelor!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
diana_n spune:
Roxi Petrut sta in fund cu spatele drept de cateva saptamani, dar penduleaza in toate partile, de obicei in directia vreunei jucarii.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Ioana75 spune:
OK ruxandra, trimit ofertele pe mailul comun, dupa ce primesc citeva (probabil la sf saptaminii viitoare); dar vor fi si cu transport autocare, party, etc. Eu pe vacanta.net am vazut oferte f bune la bulgari pentru pasti.
roxi, fata mea nu statea singura in fund la 6 luni, dar in schimb facea si 40 de pasi la rind (tinuta de miini, bineinteles).
Sotul meu e in culmea fericirii: a imprumutat o bormasina care da gauri in beton fara sa clipeasca, si gaureste toata casa
. Acum s-a dus la magazin sa mai cumpere nush'ce cablu, ca nu-i ajunge sa puna peste tot. Oare tot asa de absurde parem si noi in ochii barbatilor cind vorbim de cosmetice si cure de slabit la nesfirsit![]()
![]()
?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Gina , are o luna jumate de cind nu mai poarta absolut deloc pampers ,insa nu vrea sa faca la WC , doar la olita .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Gabi,Rebecca se cere si merge direct la WC,insa povestea invatarii acestei lectii la noi, este una lunga si plina cu de toate.
Imi place tare mult Mihnea in aceasta fotografie.
Am surprins-o si eu pe Rebecca intr-o asa ipostaza ! POZE NOI
godzila spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Ana Alexandra, Matei-Alexandru, gemenilor Mihai si Cristian, Stefan Peter!
Ploua ploua ….vreme de betie…Oare reusim sa ne intalnim week-endul asta?
Sofia felicitari pentru interviu.
Miflore cred ca asa ne incadram in UE de aia. Si eu am dat tot optiunea de transmitere prin card.
Bine ati venit Dory si Mary_ary si Otilia76!
Meme ce mai face burticiul? Cred ca e foarte bine si normal sa ai tranzitul asa.
Ege felicitari pt al 6-lea dintisor
.
Norina multa sanatate lui Teo
.
Bine ai revenit Gabitz. Chiar ma intrebam ce mai faci.
Chiar ninge la Suceava Simona? Oare sa vina iar vreme nashpa?
Ei na Mary, ai primit pe card? As fi super incantata sa se intample asta da ia zi ti-au venit si prin posta sau asta e prima data? Si vb. Irinei la ce banca ai cardul?
Roxi23 si eu tot cu crema de galbenele ii dau.
Hai sa va mai spun cate ceva despre Iulia. Pitica mea spune un fel de la-la…ta-ta si multe alte vocale. Ii place sa tipe tare. Este extrem de atenta la ce fac si isi poate mentine atentia pentru o jumatate de minut. Sincer mi se pare destul de mult pentru varsta asta. Eu credeam ca o sa fire inclinata spre miscare (toata sarcina a dansat in burtica ….se uita lumea la mine cum imi misca burtica) dar cred ca mai degraba e o fire meditativa. Analizeaza foarte atent ce se intampla in jurul ei..oameni, pomi, flori…inca nu e interesata de animale. A inceput sa imi imite expresia si mai nou sat cateva secunde singurica in fund. O alta chestie e ca nu mai vrea sa adoarma decat la tzatza ziua. Noaptea chiar daca o pun in pat treaza nu vocifereaza si adoarme singurica. O pun la culcare intre orele 6 jum-7 jum seara si se trezeste la 7-8 dimineata cu o trezire de papa la ora 11 cand o trezesc eu. Fac asta ca sa nu ma trezesc noaptea si ca sa mai puna ceva pe ea. Pe zi ce trece devine tot mai prezenta si mai dulce. Sunt fericita!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Ioana75 spune:
Capitolul urmator ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73069" target="_blank">aici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)