Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Foarte frunmos tortul LiaMia!
Citeam pe net si mai multe mamici spuneau ca cei mai durerosi au fost incisivii centrali superiori, premolarii si caninii.
A folosit careva dintre voi gelul pentru gingii DENTINOX ?(e produs de aceeasi firma care face si pasta de dinti Nenedent)..la noi calgelul se pare ca nu are efect.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Otilia, hai scrie 5 mesaje la rind, odata, gasesti tu ce sa ne spui, si apoi o sa fie mai bine
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
karmenutza spune:
Otilia, daca scrii mesajele la acelasi subiect, trebuie sa scrii 3 ca sa se schimbe nr. de mesaje trimise. (Sau scapa de moderare dupa 10 normale?)
Catalina
locca spune:
Bine ati venit la noi Otilia, Mary si Dory!
Mama, ce de mamici in grupul nostru ...
Ioana, cred ca mai bine trimiti pe adresa comuna ofertele alea de la Balcic, si pe mine ma tenteaza tare, mai ales ca bunicii mei din partea mamei de pe-acolo se trag si mi-au facut capul patrat toata copilaria ce frumos e acolo.
Si Matei bea apa cu cana sau din lingurita. Am incercat sa-i dau din biberon cand suntem la plimbare si am eu senzatia ca ii e sete dar nu prea stie sa bea din bibe sau nu stiu eu tehnica. Ceai nu i-am dat niciodata, iar in lumina ultimelor descoperiri de azi am senzatia ca nu i-ar placea deloc sucul de fructe pe post de apa. Azi a halit supa foarte bine, dar ii pusesem lamaie in ea. Si s-a inteles de minune cu bona, adica a mancat 200ml de mar copt cu branza si fara sa-l forteze tanti caci stia bine lectia asta de la mine (i-am zis ca nu conteaza cat mananca, sa nu-l forteze, dar sa-mi spuna ca sa stiu).
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
In Cluj nu exista nici un magazin specific de bebelusi. Doar magazine "de cartier". Am dat sfoara in tara pentru ciorapei (la Suceava) sa vedem daca ii si am pana de Pasti.
Ieri i-am luat o rochita roz bombon si sandalute (tot asa). sa nu mai zica nimeni "Ce dragut baietel"!!!
Azi am dus-o pe Petra la mama, au fost niste prieteni la noi (la un pui rotisat
) iar eu iar n-am apucat sa fac nimik (adica am calcat, dar nu m-am odihnit). Acuma mergem dupa ea!!!!
Otilia bine ai venit 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
maddy77 spune:
Bun venit noilor mamici!!!
Dr.Anya
,multumesc de raspuns.
Am reusit sa-i dau fetei 100 ml lapte pe la ora 5...de maine cred ca trec pe nan2,sper sa manance mai bine.
Nici fata mea nu bea apa,o sa incep si eu s-o stresez cu cate o lingurita![]()
flavia2904 spune:
Spun si eu :bine a-ti venit celor 3 mamici:Otilia,Mary si Dory.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000
roxi23 spune:
DORY, MARY, OTILIA bine ati venit (tot de la o nou venita!)
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
flavia2904 spune:
A scapat si de constipatie
,nu stiu daca de la uleiul de masline pe care il pun in pireu sau de la sucul de portocala pe care il amestec cu suc de morcovi sau de la pireul de para important este ca de 4 zile face kaki in fiecare zi.Avea probleme ,facea la 4-5 zile iar de cind ii dau fier facea si greu.Am ceva timp asa ca ma mai laud si eu cu cite ceva.
Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000