nunta dezastru
acum nu stiu daca o fi chiar adevarat sau nu, dar va povestesc pe scurt cea mai tare faza pe care am auzit-o vreodata :
nunta obisnuita, faza intai. la primirea invitatilor la restaurant nasul face infarct: printre cei veniti apare amanta , care era ruda cu cineva din partea mirilor, dar fara sa stie unul de altul. nasa explodeaza (stia situatia, dar tocmai primise promisiuni din partea nasului ca s-a terminat relatia), crezand ca totul a fost pus la cale de cei doi ca sa o umileasca pe ea in public! petrecerea continua totusi....
nunta compromisa, faza doi. vine furatul miresei, si este dusa de hoti la discoteca, unde se intampla sa fie si fostul prieten al ei. ala vine la ea, o felicita si o pupa, dar, dezastru! faza e prinsa de cameraman pe video. se revine la sala, mirele plateste rascumpararea si vrea sa vada cum a fost la discoteca. mirele explodeaza cand vede scena cu pupatul si o ia la intrebari pe mireasa care tocmai ii daduse asigurari mai inainte ca relatia ei cu fostul prieten e incheiata definitiv. scene, vorbe grele, socrii intervin si isi apara fiecare odrasla , invitatii se simpt si incep sa plece, intr-un cuvant se termina nunta brusc pe la ora 2.
nunta ratata, faza trei. cameramanul se duce acasa la el, bucuros ca a terminat mai repede, dar si-a incasat toti banii. acasa, surpriza: nevasta-sa care il astepta ca de obicei sa se intoarca doar spre dimineata pe la 6-7, si-a invitat amantul la cateva clipe de desfatare, fiind sigura ca pana dimineata nu vor fi deranjati. iar scene, tipete, batai ...
ei, v-a placut?
Raspunsuri
Alynutza spune:
Suuuuper nasooool... Nu stiu ce m-as face daca s-ar intampla chestii din astea la nunta mea. Doamne cate chestii neplacute.
Eu am fost la o nunta la care socrul mic a invitat-o si pe amanta lui (sau venise tipa neinvitata, nu mai stiu). Iti dai seama in ce situatie penibila si-a pus familia, mai ales ca nunta era in Turda, oras mic, toata lumea stia ca sunt amanti.
krelia spune:
si io sunt curioasa...daca e adevarat
quote:
Originally posted by nushulica
asta e un banc??ca eu nu am inteles?
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Eeeee... cum sa fie adevarat... ... e doar un banc foarte bun... (sper)
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
NicoletaB spune:
dar ce spuneti fetelor de urmatoarea: adevarata petrecuta la niste cunoscuti
La plecarea de la biserica, pe drumul catre restaurant are loc accident in lant in urma caruia mor nasul si mirele (valcea)
trist si alta nu
Raza de soare spune:
Oare nu ar fi stat mai bine aici? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
krelia spune:
aoleu..taci..ca asta intra la dosarele X deja...brrrrr.....macabra raaaauu...
quote:
Originally posted by NicoletaB
dar ce spuneti fetelor de urmatoarea: adevarata petrecuta la niste cunoscuti
La plecarea de la biserica, pe drumul catre restaurant are loc accident in lant in urma caruia mor nasul si mirele (valcea)
trist si alta nu
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
jesia spune:
Nici eu nu stiu daca sa plang sau sa rad ......asa privind din afara te cam bufneste rasu` dar sincer nu as vrea sa fiu in pielea lor
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic