Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 5

aniast72 spune:
PamELLA, nu ma pricep dar iti tin pumnii sa fie . Intreaba fetele mai cu experienta ce analiza de sange trebuie sa faci care da rezultatul sigur, am vazut ca scriau despre asta dar nu am aprofundat.
Iti doresc din suflet sa fii ...iar eu sa-ti calc pe urme
Andreea

Liana30 spune:
asi fatooooo ma lovisi ha???auzi la ea dictatura zici?ha?
pai cum sunt io drak inseamna ca's si Dictator..nu????
antosit ma bucur!!!! spor la treaba
Pamellamoamaaaaaaa ..moamaaaaaaaa..daca e pe cuvant ca iti trimit castravecioriii,,fatoooo io nu mai stiu a cata zi esti..da cred ca esti..doamneeee fa o minune..te rog..te rog...nu iti cer cine stie ce..decat sa fie bebeic la Pamella in brtica..te rog doamne...hai ca sa scap si io de castraveciorii aia...te rog..te rog...uite promit ca luna asta nu mai cer nimic..
"Nimic nu-i imposibil!"

bubuleana spune:
antosit, anaist, biencuta, liana, asi:
PamELLA: draguta mea, dat fiind ce am patit eu cu testele lunile trecuta, stii tu, ca am inceput sa-mi fac teste inca din Z19 si tot asa cu a doua liniuta mai stearsa (in fiecare zi faceam 2-3 teste) pana in Z29 cand au venit rushii... ai grija cu testele, mai ales daca sunt Ozone.. eu zic sa faci numai teste Barza, ori sa faci testul de sange ori sa astepti sa vezi pana in Z28 si sa faci un test Clear blue... nu vreau sa suferi cum am suferit si io facandu-mi sperante desarte, sper ca totsui la tine sa fie de-adevaratelea
bubuleana

megbeng spune:
pamella..si mie imi cam miroase a b-HCG crescut la tine pe motive de...stii tu..okisori!!! locuiesti in succeava? ii trimit pe ai mei la tine cu muraturi, daca vii cu vesti de ..apropo, hai si tu la "prieteni dintotdeauna/suceava"..maine deschidem capitolul 6..avem acolo sectiune de mamici si de aspirante, avem nevoie de cineva sa inaugureze listutza de burtici..ne cauti, da?
liana, sper ca nu fac pacate in post daca spun ca...eu cred ca l-au distrat pana si pe Dumnezeu cu postarea aia a ta de mai 'nainte!
pupici dragi tuturor
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubuleana spune:
fetelor, nu stiu ce mi se intampla
ma dor ovarele, nici nu ma pot incheia la pantaloni (desi nu sunt stramti) pt ca simt ca le sufoc, ma apasa, ma dor suportabil dar nu inteleg de ce... si la contact sexual, intr-o anumita pozitie ma dor ceea ce nu mi s-a mai intamplat
repet: ma dor aproape continuu, insa durerile nu sunt puternice,sunt suportabile, mai mult surde, parca imi strange cineva cu mana usor ovarele asa simt
racita nu sunt!
...sunt Z16, tocmai am trecut de ovulatie, deci?
ma puteti ajuta??
a mai patit cineva asa ca mine?
bubuleana

marinar spune:
of mai bubuleana, tare as vrea sa-ti dau un sfat ca sa te linistesc, dar nu stiu ce inseamna chestiile astea care tise intampla. Hai nu mai plange ca o sa fie bine.
Pamella sa dea DD sa fie bb............trebuie sa fie.
marina
pozici

Liana30 spune:
bubuleanoooo io am patit asa cand eram racita..nici nu sriam ca sunt racita..pt ca nu aveam nimic..m'am dus la dc si mi'a zis ca e raceala..
megbeng io pe asta am mizat...sa'l distrez si sa'mi indeplineasca dorintza
"Nimic nu-i imposibil!"

felicia_ spune:
Un weeck-end placut va doresc tuturor!
PamElla, in ce zi esti? Ca nu mai stiu... Eu iti tin oricum pumnii!
Antosit, felicitari! Inseamna ca aveti drum drept spre... bb!
Bubuleano, si eu zic ca ar putea fi raceala la ovare, sper sa -ti treaca...
Liana, Marinar, Megbeng, Aniast, Asi
toate fetele harnicute!
Poze1Poze2

antosit spune:
PamEllaIti tin pumnii sa fieSti deja:speranta moare ultima!
BubuSi eu cred ca ai racit, incearca niste indometacin supozitor
Restul felelor vasi va multumesc pt. ca ma sustine-ti!Cu rezultatele astea sper sa ma apropii mai repede de startul pt. fiv.Mai astept rezultatul hormonalelor si deja nu mai am rabsare, verau sa incep mai repede procedura!!!