Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 14

cherry22 spune:
quote:
Originally posted by claucia
Cherry, of, nu e supara dar am impresia ca e o problema cu Marvelonul asta pentru ca si eu am luat 3 ani. Si dupa ce am terminat cu pastilele, mi-a venit foarte aiurea, la 22-35-19-33 ceva de genul asta. Uite, sunt 6 luni si tot asa este. SI mai ales problematic este ca vine foarte putin, adica dpdv cantitativ nu are nici o legatura cu ce era. Si modificat ca si culoare.
Am fost la doctor bineinteles, am facut eco (normal, endometru 11mm in ziua 8, aspect proliferativ, ceea ce e bine) si analizele uzuale, am ovare cu aspect micropolichistic dar f putin iar secretie si pap foarte bune. Si mi-a spus ca ar trebui sa merg sa-mi fac analizele hormonale insa intai sa merg la un endocrinolog sa imi recomane ce analize sa fac. Si pe bilet scrie: Oligomenoree.
Intre timp mi-a dat Duphaston din ziua 15-25 cate 2 pe zi si sa vedem cum vine de data asta.
Asa ca ceva s-a intamplat cu Marvelonul asta. Si mi-a spus ca daca mi-ar da din nou anticonceptionale mi-ar da o formula diferita cum ar fi Logest.
Nu e insa grav, cumva se remediaza insa trebuie sa vedem ce hormon nu e prea fericit.
Poate nu e cazul la tine, dar dereglarea mea asa se manifesta.
Pup mult
Ceea ce imi spui tu ma sperie, desi ma asteptam sa am dereglari de la ac, caci am luat marvelon patru ani, fara intrerupere. Daca nu vin rushii nici saptamana asta, imi fac o programare la doctor, sa vad despre ce este vorba. Tu la ce dr mergi?

megbeng spune:
buna dimineatza, va rog sa ma iertati daca o sa fiu nitel haotica..sunt in a 4a zi de intarziere, testul barza de dimineatza mi-a arata si o a doua liniutza, palida, e drept, asa ca am fost si am facut si testul de sange, la care astept rezultatul diseara...simptome sunt, asa ca de acum..cum o sa vrea Dumnezeu..m-am lamurit ca in privinta unei sarcini, EL e singurul care decide cand sa vina si cum
am emotiiiiiiii
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

bubulina1 spune:
megbeng, sa dea Dumnezeu sa fie cu okisori! Noi suntem alaturi de tine si facem galerie.
Hai studentico!
Speranta moare ultima!

antosit spune:
Am venit si eu pt. galerie, uite aici mai studentico...
[bis]
Si uiti o si un
ca sa mai scapi de emotii pana diseara!

megbeng spune:
da ce galerie de soi!! multumesc, multumesc!!! tare as vrea sa nu va dezamagesc, sa va dau motive de bucurie si incredere!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mirela_1 spune:
M-ai prins, Liano, nu? Acu' citesc de zor ca am ramas in urma.
Studentico, te asteptam cu vesti bune deseara.
Va pup pe toate, aspirante, gravidutze si mamici.

asi spune:
Fetelor va poftesc la un capitol nou:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73244
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan