Aspirante optimiste - 194
Raspunsuri - Pagina 11

felicia_ spune:
Pamella, nu cred... desi am facut stimulare cu puregon, am avut doar 1 folicul... ar fi z 7 dupa ovulatie ( declansata ca pregnyl)... deci... va las pe voi si as fi super fericita sa aud maine vesti bune!
Poze1Poze2

aniast72 spune:
Am venit si eu acasa si am aflat de gheorlan
FELICITARI
PamELLA, tu ce faci? Ne tii in tensiune?
Andreea

Anca Wish spune:
Pamella, sa dea Doamne-Doamne sa fie bebe si sa fie bine de data asta. Tinem pumnii!!!
Felicia, pup fata si sa stii ca de blonda ce sunt mi-am sters toate numele din agenda telefonica...deci si pe al tau. Poate mi-l trimiti pe PM>
Martha noastra, ce face? Stiti ceva de ea? Daca intri sa ne citesti, iti trimit un
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
PAMELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
doamneeeeeeeee mi'ai ascultat ruga...iti multumesc doamne!!! de fericireeeeeeee!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana,inca nu beaaaaaaaaaa, inca nu!!!!!!!!mai asteptam cateva zile sa fiu sigura!promit eu ca dau de baut daca e sa fie bebel rasfatel!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

geo_ionita spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut, sa va urez o saptamna usoara si la cat mai multe vesti bune, incepe lista sa se micsoreze, ieeeeee... sper cat de curand, pe 1 Iunie sa avem mai multe de sarbatorit, pe langa faptul ca DD implineste 5 Ani, o sa avem cat mai multe gravidutze!!
PamELLA: si eu iti tin pumnii!! sper din tot sufletul sa fie BB rasfatel!!!
Gheorlan: FELICITARI, un BB sanatos si frumos!!!
Andreea: Hai sa dam si noi vesti bune
Georgiana

lauricipani spune:
Buna dimineata dragelor, va doresc o saptamana cat mai frumoasa si plina de noutatzi!!!
Io nu o sa pot sa mai intru decat seara tarziu ca am toata saptamana cursuri HACCP.
VREAU SA VAD NUMAI VESTI BUNE SEARA CAND INTRU! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

alexia28 spune:
Buna dimineata, va doresc o saptamana usoara si frumoasa
PamELLA, bafta multa, iti tin pumnii sa fie bebe
Gheorlan, sarcina usoara si un bebe sanatos
Lauricipani iti spun si eu cu intarziere LA multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa vina fetita mai repede

antosit spune:
Buna dimineata la fete si osaptamana plina de caldura va doresc!
PamElla uite ca ma alatur si eu galeriei
Gheorlan Felicitari si multa sanatate in continuare!
Pentru toate aspirantele cite unsi o
!Sa aveti parte numai de bine!

marinar spune:
Felicitari gravidutzei, sarcina uoara si bb sanatos!!!
Pamella sa dea DD sa fie bb.
pup toate fetele.
marina
pozici